Σεξαποδώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Lucent51 σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λες. Δε νομίζω να μιλάμε για πουτάνες όμως... η πλειοψηφία που παίρνει χάπια πιστεύω ότι είναι για κάποια γκόμενα/σχέση. Για εμένα τουλάχιστον αυτό ισχύει. Έχω σχέση με την οποία βρισκόμαστε για πήδημα 1 φορά την εβδομάδα, άντε 2 στην καλύτερη για ένα σ/κ. Θες λόγω δουλειάς/υποχρεώσεων, θες λόγω χρημάτων για ξενοδοχεία κλπ. (Δεν μένουμε μόνοι μας) και όταν έχεις ένα 3ωρο 1 μέρα την εβδομάδα για να γαμήσεις και να το ευχαριστηθείς, πίστεψέ με, ακόμα και τα 10 λεπτά που χρειάζονται για να σου σηκωθεί έχουν σημασία. Εδώ όμως δεν μιλάμε για τόσο λίγο...προσωπικά θέλω μισάωρο και βάλε για να μπορώ να γαμήσω 2η φορά! Και στην 1η ενώ μου σηκώνεται γρήγορα, δεν μπορώ να κρατήσω σκληρή στύση για πολλή ώρα. Το "όμορφο μωρό" είναι υποκειμενικό για τον καθένα. Εγώ την γουστάρω, απλά εκτός από το σεξ θα ήθελα να κάνει και κάποια "kinky" παιχνιδάκια παραπάνω για να είμαι πιο πολύ καυλωμένος! Ίσως να παίζει ρόλο και αυτό, δεν ξέρω. Προσπαθώ να την εκπαιδεύσω πάντως... ο χρόνος όμως είναι λίγος.
Τες πα...το να πάρει κάποιος ένα η μισό (τόσο παίρνω πλέον) χάπι 1-2 φορές την εβδομάδα δεν το βρίσκω και τόσο υπερβολικό ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα μακροχρόνια! Αν φτάσουμε να γαμιόμαστε κάθε μέρα ok το καταλαβαίνω... (που τέτοια τύχη όμως;;; )
Τες πα...το να πάρει κάποιος ένα η μισό (τόσο παίρνω πλέον) χάπι 1-2 φορές την εβδομάδα δεν το βρίσκω και τόσο υπερβολικό ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα μακροχρόνια! Αν φτάσουμε να γαμιόμαστε κάθε μέρα ok το καταλαβαίνω... (που τέτοια τύχη όμως;;; )