Ναι ρε συ Lucent φυσικά και θ ακούσω ανθρώπους που κάνουν χρήση τέτοιων σκευασμάτων, τον γιατρό τον ήθελα για να με βοηθήσει να βρω την αιτία του προβλήματος και να μου δώσει το οκ για τη σιλδεναφίλη... μου είπε επίσης να μη φοβάμαι τπτ γιατί τα φάρμακα τα παίρνουν ακόμη και καρδιοπαθείς μόνον να μη τα πάρω μαζί με νιτρικά συμπληρώματα που παίρνω για το γυμναστήριο γιατί θα μου ρίξουν πολύ την πίεση. Μου συνέστησε των 50mg αλλά και των 100mg να πάρεις μου λέει δε θα έχεις πρόβλημα, απλά αν είναι να βρεθείς καμιά ώρα με το τσικάκι μέσα στ'αμάξι θα σου πέσει πολύ η ποσότητα γιατί η καύλα θα συνεχίζει και δε θα έχεις το μωρό για να της τον ρίξεις
Εγώ όμως διαβάζοντας όλ'αυτά εδώ μέσα για παρενέργειες, πριαπισμούς ακόμη και αναποτελεσματικότητα μπερδεύτηκα και επέλεξα να πάω πιο συντηρητικά με 25mg και έγινα ρόμπα στο μωρό... πάω σε μια ιέρεια του σεξ με μεγάλα μπαλκόνια στη φυλής και την πήδηξα χωρίς φάρμακα σαν να μην υπάρχει αύριο... Με τις επαγγελματίες αισθάνομαι πολύ άνετα και ξέρουν να με φτιάχνουν μόνο και μόνο με το βλέμα τους, επίσης δεν έχω και το άγχος επίδοσης, παραμόνο άγχος αφροδίσιου (αν και παίρνω τις προφυλάξεις μου παντού και πάντα).
Magko με το μωρό είμαστε στις αρχές και δε μπορώ να βγάλω τα βίτσια
μου από την αρχή, θα κόψει πέρα... ειδικά μετά την αποτυχία της πρώτης φοράς δε θέλει και πολύ για να την κάνει..
Το θέμα επίσης είναι πως δε μπορώ να πω στο γιατρό ότι απέτυχα με των 25mg γιατί είναι σύζυγος μιας ξαδέρφης μου και ήδη έχω γίνει εν μέρει ρόμπα. Σκέφτομαι να καταλήξω στα 75mg αν όχι στα 100mg... θα ήθελα όμως να μου απαντήσει κάποιος από τα παιδιά που είχαν ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία, να δω τί τους βοήθησε. Ξέρω πως ενας σεξοψυχολόγος θα με βοηθούσε αλλά δεν υπάρχει φράγκο και είμαι σίγουρος πως μετά από μερικές ντοπαρισμένες επαφές με το μωρό θα μου φύγει το άγχος και θα μπορώ να συνεχίσω χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη