Νέα

Βγήκε η λίστα της ντροπής, 20 εκ. στα ΜΜΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ετοιμασου για νεο 08 για νεα ιουλιανα για νεα πολυτεχχνεια

ο λαος αυτος εχει στο αιμα του την αντισταση
Θυμασαι βεβαια οτι το μονο αποτελεσμα που ειχε η ανοησια του 2008, ηταν να γυρισει ο Συριζα παλι στο 3% απο το 18% που ειχε φτασει το καλοκαιρι του 2008.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

οταν δουμε παππα - παπαγγελοπουλο - καμμενο με ασπρα γιλεκα και μαυρα τζιπ της αντιτρομοκρατικης να μεταφερονται στον αρειο παγο και οι οπαδοι τους ειναι πια μια χουφτα ημιτρελοι στην πλατεια κουμουνδουρου, τοτε θα ησυχασουμε

φωτια και τσεκουρι σε καθε απλυτο αγραμματο παρακατιανο φουκαριαρη αριστερο που εκμεταλλευτηκε την κριση για να λαδωσει το αντερακι του και νομιζει οτι εγινε μεγαλοπαραγοντας
φωτια στους παπαδημουληδες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτό το δικαίωμα σου αναγνωρίζει ο Κυριάκος και σε ενημερώνει ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ τα λεφτά σου. Φυσικά μην έχεις την απαίτηση, ούτε εγώ την έχω, να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ που θα πάνε τα λεφτά σου.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη, των προηγούμενων, να ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.

Το 2023 μπορείς να αποφασίσεις τι προτιμάς.
Όλα επιβάλονται όταν έρχεται η ώρα της ψήφου δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Από εκεί και πέρα δεν έχω να κάνω καμία σύγκριση...και οι προηγούμενοι ήταν το ίδιο και μπορεί και περισσότερο σκατένιοι.

Εγώ δεν θα δώσω ελαφρυντικά στην τωρινή κυβέρνηση επειδή η προηγούμενη ήταν σάπια.

Φυσικά να αναφερθούμε και στο ότι εαν σήμερα ήταν η κυβέρνηση συριζα που θα μοίραζε το χρήμα στα δικά της αφεντικά οι συζητήσεις μας θα ήταν πολύ διαφορετικές.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
οταν λες εχεις διαφημιστες?σου το ειπε ενας ξαδερφος?
αστο δεν το εχεις

μου το πε buyer, αν εισαι του χωρου 3ς ειναι οι γκομενες, μια απο αυτες. Σε καλυψα? εσυ για καταθεσε βιογραβικο τωρα, γιατι σε βλεπω, ολοι δε το χουν εκτος απο σενα για λογους που κανεις δε ξερει αλλα κανεις δεν επιτρεπεται να αμφισβητει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οχι εδω θα κατσω μεχρι να τα αλλαξουμε ολα

αγωνας μεχρι το τελος οπως ξερει ο λαος να κανει
Να συνεχισεις ακαθεκτος.
Θεωρω απαραδεκτο οτι εχει ο Συριζα 20%

Αν συνεχισετε ετσι μπορει να γυρισει και στο 3% που του αρμοζει
Μην σταματατε

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736

Κάτι τέτοιοι μαλάκες έφεραν τους Ζαίους στην εξουσία. Να είσαι καλά ρε Βάγκον που είσαι εδώ να μας θυμίζεις ότι ο μαλάκας δεν αλλάζει ποτέ, μία ζωή θα είναι μαλάκας.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.444
Πόντοι
33.818
αισθανομαι ΝΤΡΟΠΗ που ειμαι ελληνας που με κυβερνανε οικογενεις λαμογιων που σε αλλες χωρες θα βρισκοντουσαν στη μπουζου

μακαρι να ζουσα αλλου ειλικρινα

αυτη η χωρα ειναι μεσα στη σαπιλα και τη διαφθορα

μια τεραστια ΝΤΡΟΠΗ

μια χωρα που δεν τιμωρησε εγκληματιες πολεμου συνεργατες των γερμανων καταλαβαινεις ποσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ειναι

χιλιες φορες να ζουσα αλλου παρα σε αυτο το αντρο διαφθορας

ε οχι να μας κυβερνανε οι ρουσοπουλοι και οι πατουληδες

μια αηδια μια απεχθεια

Τα σύνορα για τους Έλληνες ανοιχτά είναι....
Στο καλό και να μας γράφεις....ή όχι... :truce: (δε βρήκα άλλο emoticon να κουνάει μαντήλι)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
και για να μην ξεχαστουμε απο τα πρωτα μετρα που στοιχισαν στην οικονομια ΜΑΣ ενα ποσοστο των 10 δις (γελανε και οι πετρες με το νουμερο) ηταν και η αναστολη της πληρωμης της δοσης για την αδεια των καναλιων....
καληνυχτα κυριοι...ο καθενας με της ιδεες του και της αποχεις του...
εγω πιστευω οτι μια απο τα ιδια και ισως χειροτερη κυβερνηση εχουμε και την γνωμη δεν θα μου την αλλαξουν 5 ψευτοπιπεριες και ενας μεγαλος περιδρομος...
πολλα λεφτα παιζουν και χανονται και ανησυχω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Όλα επιβάλονται όταν έρχεται η ώρα της ψήφου δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Από εκεί και πέρα δεν έχω να κάνω καμία σύγκριση...και οι προηγούμενοι ήταν το ίδιο και μπορεί και περισσότερο σκατένιοι.

Εγώ δεν θα δώσω ελαφρυντικά στην τωρινή κυβέρνηση επειδή η προηγούμενη ήταν σάπια.

Φυσικά να αναφερθούμε και στο ότι [size=30pt]εαν σήμερα ήταν η κυβέρνηση συριζα[/size] που θα μοίραζε το χρήμα στα δικά της αφεντικά οι συζητήσεις μας θα ήταν πολύ διαφορετικές.

Επειδή το γύρισες σε ταινίες φρίκης........

Βυζγια ρε νιμού.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
μου το πε buyer, αν εισαι του χωρου 3ς ειναι οι γκομενες, μια απο αυτες. Σε καλυψα? εσυ για καταθεσε βιογραβικο τωρα, γιατι σε βλεπω, ολοι δε το χουν εκτος απο σενα για λογους που κανεις δε ξερει αλλα κανεις δεν επιτρεπεται να αμφισβητει.
δεν σε καταλαβα...μαλλον πινεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οταν βγαινει η λιστα με τις επιχορηγησεις των ΜΚΟ δεν ειδα να βγειτε να διαμαρτυρηθειτε και πολυ.

Και υπαρχουν κατι ΜΚΟ για την προστασια της κουβανεζικης λιβελούλης.
Και πληρωνονται απο τους φορους μας.

Ομως βλεπω μεγαλη μαχητικοτητα επειδη πηραν χρηματα τα ΜΜΕ.
Που στο κατω κατω η επιχορηγηση αυτη ειχε και σοβαρο αποτελεσμα.
Οι ΜΚΟ είναι η πανούκλα της εποχής..αλλά ποιος θα της κλείσει? Κάθε πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του έχει βολέψει και κάποιον σε μια από αυτές.

Το σοβαρό αποτέλεσμα έπρεπε να το δεις στα λιμέρια των βορείων προαστίων...εκεί που μαζεύονταν στα πάρκα και έπρεπε να βγάλεις φλας για να μη πέσεις πάνω σε όσους ''γυμνάζονταν''  :S

Το πρωί έλεγαν μένουμε σπίτι και το απόγευμα έλεγαν κάντε χώρο να περάσω με το φρέντο..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η λιστα της ντροπης μαγειρευοτανε για 3 μηνες

απο αυθαρτα υλικα δοκιμασμενα ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΖΙΜΕΝΣ κλλπ

η νδ ξερει απο σκανδαλα

με τα θαλασσοδανεια τι εγινε???

τα γραφεια σας γιατι φυγανε απο τη συγγρου??

πως γινεται να χρωσταει δισεκατομυρρια στις τραπεζες και να μην τους πεταξουν με τις κλωτσες??

να τους κατασχεσουν τα περιουσιακα στοιχεια και οχι να συνεχισουν να τους δανειζουν

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και για να μην ξεχαστουμε απο τα πρωτα μετρα που στοιχισαν στην οικονομια ΜΑΣ ενα ποσοστο των 10 δις (γελανε και οι πετρες με το νουμερο) ηταν και η αναστολη της πληρωμης της δοσης για την αδεια των καναλιων....
καληνυχτα κυριοι...ο καθενας με της ιδεες του και της αποχεις του...
εγω πιστευω οτι μια απο τα ιδια και ισως χειροτερη κυβερνηση εχουμε και την γνωμη δεν θα μου την αλλαξουν 5 ψευτοπιπεριες και ενας μεγαλος περιδρομος...
πολλα λεφτα παιζουν και χανονται και ανησυχω

ξεραθηκανε οι πιπεριες ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom