Νέα

Βγήκε η λίστα της ντροπής, 20 εκ. στα ΜΜΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν ήταν πληττόμενοι...το κανάλι δούλεψε κανονικά και μάλιστα με καλό κύκλο εργασιών. Εγώ δεν έκοψα ούτε ένα τιμολόγιο 3 μήνες και δεν θεωρήθηκα πληττόμενος.

Άσε που τα 800 ευρώ μπορεί να τα πήραν και αυτοί και να δούλευαν εκ περιτροπής. Εσύ το ξέρεις ότι δεν έγινε έτσι?

τι καδ εχεις αν επιτρεπεται?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
νομιζω απο οσα ειδα τελευταια οτι ο παπας πρεπει να βγαλει 15υγουστο στην μπουζου αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να εχει παρεα και τον πετσα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τύπε μου αυτό λέμε.
Οτι ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε πόσα και που πρέπει να δαπανηθούν.
Εσύ λες καλύτερα σε 100κ μερίδες φαγητού.
Κάποιος άλλος θα πει σε 5 ΜΕΘ.
Κάποιος άλλος σε επιδόματα σε ανέργους.
Κάποιος άλλος να τα κάνουμε κανένα πύραυλο μπας και ηρεμήσει ο καβλωμένος γείτονας.
Ας συμφωνήσουμε οτι είναι καλό να ξέρουμε που πάνε και μετά διαφωνούμε με την ησυχία μας για το που πρέπει να πάνε.
Γι αυτό θέλουμε πέρα από την σοβαρή κυβέρνηση (που έχουμε) και σοβαρή αντιπολίτευση (που δεν έχουμε).
Αν συμφωνήσουμε ότι σίγουρα ΔΕΝ έπρεπε να πάνε στις τσέπες των καναλιών θα είμαστε σε καλό δρόμο. Η λογική σου είναι ότι όταν κάποιος σε χτυπάει...να τον ευχαριστήσεις που δε σε χτυπάει στο πρόσωπο. Όχι...αν κάποιος σε χτυπάει σηκώνεσαι και του γαμάς.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.649
Πόντοι
10.411
Πήρε φωτιά το νήμα

Συνημμένα

• fire.gif
    628,9 KB · Εμφανίσεις: 31

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Και αφού επί καραντίνας χεστηκαν στο τάληρο από τις τηλεθεάσεις και τις διαφημίσεις γιατί είχαν ανάγκη από τα μύρια?
για τον ιδιο λογο που κι εσυ ειχες αναγκη το 800αρι ενω εχεις σπιτι, δουλεια, ιντερνετ και χαζολογας στο μπου ενω ο αλλος ψοφολογαει αστεγος στη μαβιλη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τα 3 κεφάλια που λες έχουν από κάτω τους επιχειρήσεις και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ που δούλευαν όλο αυτό τον καιρό.

Όπως τα λέει ο Ζανε.
Και έκαναν τζίρο και εισπράξεις καλύτερο από τους προηγούμενους μήνες. Αυτό δε το δέχεσαι?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
νομιζω απο οσα ειδα τελευταια οτι ο παπας πρεπει να βγαλει 15υγουστο στην μπουζου αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να εχει παρεα και τον πετσα

Οπως λεει και ο μπουμπουκος

Ενα ενας με την σειρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
νδ σε θελατε ??

βατοπεδι ζιμενς ζαρντινιερες

ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
Για το ειδικο δικαστηριο που θα παει τωρα ο Παππάς θα μας πεις τιποτα?
Για το White House της διαφθορας και τον βοθρο του Συριζα θα μας πεις κατι?

Οχι βεβαια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για τον ιδιο λογο που κι εσυ ειχες αναγκη το 800αρι ενω εχεις σπιτι, δουλεια, ιντερνετ και χαζολογας στο μπου ενω ο αλλος ψοφολογαει αστεγος στη μαβιλη
Για κατι τετοια ποσταρισματα εγινα φαν του τυπου Πουλι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Δεν ήταν πληττόμενοι...το κανάλι δούλεψε κανονικά και μάλιστα με καλό κύκλο εργασιών. [size=20pt]Εγώ δεν έκοψα[/size] ούτε ένα τιμολόγιο 3 μήνες και δεν θεωρήθηκα πληττόμενος.

Άσε που τα 800 ευρώ μπορεί να τα πήραν και αυτοί και να δούλευαν εκ περιτροπής. Εσύ το ξέρεις ότι δεν έγινε έτσι?

Όπως σου τα λέει και ο πολίτης.

Υπάρχουν 10.000.000 ΕΓΩ σε αυτή τη χώρα, είναι άλλο κομμάτι της συζήτησης.

Τα χρήματα καλώς δόθηκαν, καμία "λίστα ντροπής και λαμογιας", συνεχίζουμε κανονικά και ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ γιατί τα δύσκολα δεν τελείωσαν, μπορεί ούτε καν να άρχισαν ακόμα.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Και έκαναν τζίρο και εισπράξεις καλύτερο από τους προηγούμενους μήνες. Αυτό δε το δέχεσαι?

KAMIA ΣΧΕΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

η τηλεθεαση μονη της δεν αξιζει τιποτα. Την τηλεθεαση την πουλας στον διαφημιζομενο. Τον Μαρτιο και τον Απριλιο ΛΕΜΕ η διαφημιση (τα ΕΣΟΔΑ δηλαδη) ηταν σχεδον τζαμπα. Γιατι ηταν ολα κλειστα και δεν ξοδευε κανεις εκτος απο σουπερ μαρκετ.

Τα εξοδα ηταν λιγοτερα, ολοι τη βγαλανε με τζαμπα μπλαμπλα εκπομπες και επαναληψεις. Αλλα αυτο δεν αναιρει οτι τα ΕΣΟΔΑ (απο τα οποια πληρωνονται οι μισθοι και οι εργοδοτικες εισφορες) ηταν πολυ κατω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Τους χαλασε τη σουπα ο Στουρναρας τυπε γιαυτο τον εχουνε στην μπουκα. Υπολογιζανε 3εκ προκαταβολη απο το λιβανο και μετα οσα ναναι δανεικα απο Τραπεζα Αττικης να στηθει το ΣΥΡΙΖΑTV

αλλα χωθηκε στη μεση ο Στουρναρας, μπλοκαρε το δανειο, και γινανε ρεζιλι των σκυλιων

Αμ το άλλο που τους έβγαλε στη σέντρα ΚΑΙ ο Μαρινάκης οτι του ζητούσαν δανεικά και ούτε σε αυτό απάντησαν ποτέ;;; Που το βάζεις και αυτό;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
1) Εγώ τόση ώρα λέω ότι τα λεφτά θα έπρεπε να πάνε στον άστεγο στη μαβίλη.
2) Εγώ δεν πήρα το 800άρι.
3) Δουλεύω όλη μέρα και πληρώνω φόρους άρα και έχω δικαίωμα να κρίνω που θα πάνε τα λεφτά μου. Δεν είμαι του δημοσίου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Για το ειδικο δικαστηριο που θα παει τωρα ο Παππάς θα μας πεις τιποτα?
Για το White House της διαφθορας και τον βοθρο του Συριζα θα μας πεις κατι?

Οχι βεβαια

εγω το μονο white house π ξερω ειναι μια ταινια με τον τζεραντ μπατλερ που θελει να σωσει τον προεδρο

α και το αλλο με τον τραμπ που μπηκε στο καταφυγιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πετσας παππας 23 εκατομμυρια δρομος

Καλα λαμογια ολοι σας
URL]]

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
KAMIA ΣΧΕΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

η τηλεθεαση μονη της δεν αξιζει τιποτα. Την τηλεθεαση την πουλας στον διαφημιζομενο. Τον Μαρτιο και τον Απριλιο ΛΕΜΕ η διαωφημιση (τα ΕΣΟΔΑ δηλαδη) ηταν σχεδον τζαμπα. Γιατι ηταν ολα κλειστα και δεν ξοδευε κανεις εκτος απο σουπερ μαρκετ.
ρε τυπε...ανοητος εισαι?
σουπερ μαρκετ,φαρμακα,ποδηλατα,ειδη σπιτιου,βιβλια,ηλεκτρονικα,τηλεπικοινωνιες κλπ κλπ
γαμηθηκαν στα φραγκα τα καναλια με μηδεν προγραμμα...χωνεψε το και μην εισαι κολημενος.
δεν ξερεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom