Νέα

Βγήκε η λίστα της ντροπής, 20 εκ. στα ΜΜΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Τύποι με αντιπολίτευση δεκαετίας 1980 δεν πρόκειται να ξαναδείτε εξουσία (ευτυχώς)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω το μονο white house π ξερω ειναι μια ταινια με τον τζεραντ μπατλερ που θελει να σωσει τον προεδρο

α και το αλλο με τον τραμπ που μπηκε στο καταφυγιο
Ναι ναι καλα

Να ζεσταινεται το ελικοπτερο σιγα σιγα για τον γλοιωδη τυπο με το πιτσιλισμενο μουσακι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αισθανομαι ΝΤΡΟΠΗ που ειμαι ελληνας που με κυβερνανε οικογενεις λαμογιων που σε αλλες χωρες θα βρισκοντουσαν στη μπουζου

μακαρι να ζουσα αλλου ειλικρινα

αυτη η χωρα ειναι μεσα στη σαπιλα και τη διαφθορα

μια τεραστια ΝΤΡΟΠΗ

μια χωρα που δεν τιμωρησε εγκληματιες πολεμου συνεργατες των γερμανων καταλαβαινεις ποσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ειναι

χιλιες φορες να ζουσα αλλου παρα σε αυτο το αντρο διαφθορας

ε οχι να μας κυβερνανε οι ρουσοπουλοι και οι πατουληδες

μια αηδια μια απεχθεια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Όπως σου τα λέει και ο πολίτης.

Υπάρχουν 10.000.000 ΕΓΩ σε αυτή τη χώρα, είναι άλλο κομμάτι της συζήτησης.

Τα χρήματα καλώς δόθηκαν, καμία "λίστα ντροπής και λαμογιας", συνεχίζουμε κανονικά και ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ[size=20pt] γιατί τα δύσκολα δεν τελείωσαν, μπορεί ούτε καν να άρχισαν ακόμα[/size].
Ότι πιο σωστό έχει γραφτεί μέχρι τώρα εδώ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όπως σου τα λέει και ο πολίτης.

Υπάρχουν 10.000.000 ΕΓΩ σε αυτή τη χώρα, είναι άλλο κομμάτι της συζήτησης.

Τα χρήματα καλώς δόθηκαν, καμία "λίστα ντροπής και λαμογιας", συνεχίζουμε κανονικά και ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ γιατί τα δύσκολα δεν τελείωσαν, μπορεί ούτε καν να άρχισαν ακόμα.
Μπαρόκ τελευταίο θα πω και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για βυζιά γιατί με τα πολιτικά δε θα βρούμε άκρη. ΕΓΩ είπα από την αρχή ότι τα λεφτά αν υπήρχαν περίσσευμα έπρεπε να πάνε στους κοινωνικά αδύναμους.

Η λαμογιά δεν έχει χρώμα μπλε έχει το χρώμα και των 300 λαμόγιων μη νομίζεις ότι περιορίζεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αισθανομαι ΝΤΡΟΠΗ που ειμαι ελληνας που με κυβερνανε οικογενεις λαμογιων που σε αλλες χωρες θα βρισκοντουσαν στη μπουζου

μια τεραστια ΝΤΡΟΠΗ

μια χωρα που δεν τιμωρησε εγκληματιες πολεμου συνεργατες των γερμανων καταλαβαινεις ποσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ειναι

μια αηδια μια απεχθεια
Στο καλό και απο το πεζοδρομιο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Και έκαναν τζίρο και εισπράξεις καλύτερο από τους προηγούμενους μήνες. Αυτό δε το δέχεσαι?

Δεν το ξέρω και δε με απασχολεί αυτό. Έκαναν τη δουλειά τους, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ/ΧΩΡΟ. Ο οποίος είναι το "ΠΡΟΙΟΝ" τους.

Το μόνο ζήτημα που θα μπορούσα να δεχτώ θα ήταν μόνο το "ηθικό", αν θα έπρεπε να τα παραχωρήσουν δωρεάν λόγω έκτακτης κατάστασης.

Αλλά με τη λογική σου, οτι πχ τα σουπερ μαρκετ έκαναν πάρτυ εν μέσω κορονοιού, θα έπρεπε να βγάλουν να δώσουν σε όλους τους γνωστούς μας που δεν είχαν να φάνε.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αν συμφωνήσουμε ότι σίγουρα ΔΕΝ έπρεπε να πάνε στις τσέπες των καναλιών θα είμαστε σε καλό δρόμο. Η λογική σου είναι ότι όταν κάποιος σε χτυπάει...να τον ευχαριστήσεις που δε σε χτυπάει στο πρόσωπο. Όχι...αν κάποιος σε χτυπάει σηκώνεσαι και του γαμάς.

Οταν κάποιος δημοσιεύει που ξόδεψε τα λεφτά σου δεν θα έλεγα οτι σε χτυπάει στο πρόσωπο.
Ολοι οι δημοκράτες πολίτες πρέπει να πιέζουμε να γίνεται ΠΑΝΤΑ έτσι.
Τώρα αν συμφωνούμε ή όχι με το Α ή Β έξοδο... de gustibus et coloribus non disputandum est.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
1) Εγώ τόση ώρα λέω ότι τα λεφτά θα έπρεπε να πάνε στον άστεγο στη μαβίλη.
2) Εγώ δεν πήρα το 800άρι.
3) Δουλεύω όλη μέρα και πληρώνω φόρους άρα και έχω δικαίωμα να κρίνω που θα πάνε τα λεφτά μου. Δεν είμαι του δημοσίου.
1) δεν σε ειδα τοσο μαχητικο στα νηματα του κορονοιου οταν μοιραζοταν το 800αρι και στην κουτση μαρια. αν εχεις ποστ που ελεγες τι τα θελετε εχεις οι μπουκωμενοι τα επιδοματα οταν υπαρχει αστεγος κοσμος που πειναει, σε παρακαλω κανε μια παραθεση
2) δεν το πηρες εσυ, το πηραν 2.500.000 αλλοι
3) εαν ο καθενας που πληρωνει φορους ειχε λογο που πανε οι φοροι του, επειδη αλλοι ειναι δεξιοι, αλλοι αριστεροι, αλλοι χριστιανοι, αλλοι αθεοι, αλλοι στρατοκαυλοι, αλλοι παιδια των λουλουδιων, αλλοι υγιεις, αλλοι αρρωστοι, αλλοι πολυτεκνοι, αλλοι χωρις παιδια, δεν θα χαλαγαμε ουτε 1 ευρω κρατικο χρημα απο τις διαφωνιες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246

μια τεραστια ΝΤΡΟΠΗ

μια αηδια μια απεχθεια
σκοπος μας οι ξυπολυτοι και αγραμματοι παρακατιανοι να ξαναπανε στο 3%
μεχρι τοτε εχει βιτσα πουτσα και στενα παπουτσα

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
ρε τυπε...ανοητος εισαι?
σουπερ μαρκετ,φαρμακα,ποδηλατα,ειδη σπιτιου,βιβλια,ηλεκτρονικα,τηλεπικοινωνιες κλπ κλπ
γαμηθηκαν στα φραγκα τα καναλια με μηδεν προγραμμα...χωνεψε το και μην εισαι κολημενος.
δεν ξερεις

ναι δε ξερω εγω που χω τους διαφημιστες μεσα στο σπιτι μου και ξερεις εσυ γιατι παιζανε επαναληψεις

σου πα, forward συμφωνιες κανανε. Παρε χ ωρες τζαμπα διαφημιση τωρα, αν αγορασεις ψ ωρες διαφημιση για τον Σεπτεμβρη. Γιαυτο ΟΛΟΙ τα "καλα" προγραμματα τα βαλανε στον παγο, κι ας ειχαν στοκ (εκτος μαστερσεφ), για να μη τα καψουν με τζαμπα διαφημιση.

η νομιζεις οτι αυτος που προαγορασε διαφημιση για μπιγκ μπραδερ τον Γεναρη ειπε οκ δε πειραζει, δωστε μου χρονο διπλα στο παπαρα τον ταδε που μιλαει για 2 ωρες περι κοβιντ στην 22η σημερινη εκπομπη κοβιντ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
1) Εγώ τόση ώρα λέω ότι τα λεφτά θα έπρεπε να πάνε στον άστεγο στη μαβίλη.
2) Εγώ δεν πήρα το 800άρι.
3) Δουλεύω όλη μέρα και πληρώνω φόρους άρα και έχω δικαίωμα να κρίνω που θα πάνε τα λεφτά μου. Δεν είμαι του δημοσίου.

Αυτό το δικαίωμα σου αναγνωρίζει ο Κυριάκος και σε ενημερώνει ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ τα λεφτά σου. Φυσικά μην έχεις την απαίτηση, ούτε εγώ την έχω, να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ που θα πάνε τα λεφτά σου.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη, των προηγούμενων, να ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.

Το 2023 μπορείς να αποφασίσεις τι προτιμάς.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σκοπος μας οι ξυπολυτοι και αγραμματοι παρακατιανοι να ξαναπανε στο 3%
μεχρι τοτε εχει βιτσα πουτσα και στενα παπουτσα

ετοιμασου για νεο 08 για νεα ιουλιανα για νεα πολυτεχχνεια

ο λαος αυτος εχει στο αιμα του την αντισταση

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
KAMIA ΣΧΕΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

η τηλεθεαση μονη της δεν αξιζει τιποτα. Την τηλεθεαση την πουλας στον διαφημιζομενο. Τον Μαρτιο και τον Απριλιο ΛΕΜΕ η διαφημιση (τα ΕΣΟΔΑ δηλαδη) ηταν σχεδον τζαμπα. Γιατι ηταν ολα κλειστα και δεν ξοδευε κανεις εκτος απο σουπερ μαρκετ.

Τα εξοδα ηταν λιγοτερα, ολοι τη βγαλανε με τζαμπα μπλαμπλα εκπομπες και επαναληψεις. Αλλα αυτο δεν αναιρει οτι τα ΕΣΟΔΑ (απο τα οποια πληρωνονται οι μισθοι και οι εργοδοτικες εισφορες) ηταν πολυ κατω
Οκ να το δεχτώ..που το βασίζεις αυτό? έχεις δει τον ισολογισμό? Και έτσι να είναι η τσέπη των τριών κυρίων που λέμε μάλλον μπορεί να αντέξει περισσότερο από την τσέπη κάποιου που έπαιρνε 600 ευρώ και έχασε τη δουλειά του λόγω του ιού..ή που δούλευε μαύρα και από τη μια μέρα στην άλλη του είπαν πούλο μη ξανάρθεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
ναι δε ξερω εγω που χω τους διαφημιστες μεσα στο σπιτι μου και ξερεις εσυ γιατι παιζανε επαναληψεις

σου πα, forward συμφωνιες κανανε. Παρε χ ωρες τζαμπα διαφημιση τωρα, αν αγορασεις ψ ωρες διαφημιση για τον Σεπτεμβρη. Γιαυτο ΟΛΟΙ τα "καλα" προγραμματα τα βαλανε στον παγο, κι ας ειχαν στοκ (εκτος μαστερσεφ), για να μη τα καψουν με τζαμπα διαφημιση.

η νομιζεις οτι αυτος που προαγορασε διαφημιση για μπιγκ μπραδερ τον Γεναρη ειπε οκ δε πειραζει, δωστε μου χρονο διπλα στο παπαρα τον ταδε που μιλαει για 2 ωρες περι κοβιντ στην 22η σημερινη εκπομπη κοβιντ.
οταν λες εχεις διαφημιστες?σου το ειπε ενας ξαδερφος?
αστο δεν το εχεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οταν βγαινει η λιστα με τις επιχορηγησεις των ΜΚΟ δεν ειδα να βγειτε να διαμαρτυρηθειτε και πολυ.

Και υπαρχουν κατι ΜΚΟ για την προστασια της κουβανεζικης λιβελούλης.
Και πληρωνονται απο τους φορους μας.

Ομως βλεπω μεγαλη μαχητικοτητα επειδη πηραν χρηματα τα ΜΜΕ.
Που στο κατω κατω η επιχορηγηση αυτη ειχε και σοβαρο αποτελεσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom