Νέα

Βγενόπουλος Ανδρέας - Ίσως κάποτε Πρωθυπουργός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι κατάλληλος για μελλοντι

• Ναι

Ψήφοι: 5 31,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 9 56,3%
  • Κατάλληλος ως επιχειρηματίας - ακατάλληλος ως πολιτικός

Ψήφοι: 1 6,3%
  • Αναποφάσιστος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα....

Ψήφοι: 1 6,3%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε θα γινει και γιωργος πρωθυπουργος και τελειωνει η οικογενειοκρατια στην ελλαδα.ο βγενο απο οτι φαινετε ετοιμαζετε σιγα σιγα.

αντε να αγορασει και τα χωρικα υδατα και να τελειωνουν και οι αερομαχιες στο αιγαιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λες να κανει και κομμα ο βγενο τυπε?

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε ο βγενο δεν θα κανει κομμα.ο βγενο θα παρουσιασει την κυβερνηση του προεκλογικα πιστευω σε ολους και θα παρει 300 εδρες με την μια.οπως γινετε και στα εμιρατα τυπε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο βγενο δεν θα κανει κομμα.ο βγενο θα παρουσιασει την κυβερνηση του προεκλογικα πιστευω σε ολους και θα παρει 300 εδρες με την μια.οπως γινετε και στα εμιρατα τυπε.
μακαρι τιτανομεγιστε αλλα να δουμε αν η ελλαδα γινει εμιρατο απο την δευτερα οπως ειπε ο γιωργακης
θα αλλαξει και ονομα η χωρα
united emirates of greece  :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Πσσσσ ξεροχίνω τύπε μου !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
επειδη ειναι της μοδας η πρασινη αναπτυξη θα το κανει πρασινο τυπε
να μην ειναι και ο βγενο στην μοδα? :2funny:

Και τη μιγκ πράσινη την έχει. Και στα αεροπλανα έχει λίγο πράσινο. Και τα φουλάρια των αεροσυνοδών πράσινα. Και η Πανάθα πράσινη. Πρασινοφρουροί νέα γενιά θα γίνουμε τύπε μου ε?

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε ο βγενο ειναι ευπατριδης πιστευω και αγαπαει την ελλαδα.μπορει να εχει τους αραβες απο πισω,αλλα οι αραβες δεν μπερδευοντε καθολου,τον εμπιστευοντε και του δινουν το οκ,να κανει τις δουλειες.
σκεφτεστε να ειχε αμερικανακια απο πισω η ρωσσακια? δεν θα προλαβαιναμε να αγοραζαμε αεροπλανα και πυραυλους για να ανταποδωσει το γνωστο αδερφατο τις ευχαριστιες του.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και τη μιγκ πράσινη την έχει. Και στα αεροπλανα έχει λίγο πράσινο. Και τα φουλάρια των αεροσυνοδών πράσινα. Και η Πανάθα πράσινη. Πρασινοφρουροί νέα γενιά θα γίνουμε τύπε μου ε?
ο ηλιος θα γινει πρασινος μεγαλε μεγαλε
και αυτο...
λεει πολλα....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τυπε ο βγενο ειναι ευπατριδης πιστευω και αγαπαει την ελλαδα.μπορει να εχει τους αραβες απο πισω,αλλα οι αραβες δεν μπερδευοντε καθολου,τον εμπιστευοντε και του δινουν το οκ,να κανει τις δουλειες.
σκεφτεστε να ειχε αμερικανακια απο πισω η ρωσσακια? δεν θα προλαβαιναμε να αγοραζαμε αεροπλανα και πυραυλους για να ανταποδωσει το γνωστο αδερφατο τις ευχαριστιες του.

Γιατί δεν έχει ρωσάκια. Στις κυπριακές τράπεζες ποιοι έχουν κεφάλαια τύπε μου?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ετσι πιστευω και εγω

Επισκέπτης
ο ηλιος θα γινει πρασινος μεγαλε μεγαλε
και αυτο...
λεει πολλα....

ασε ρε τωρα που ερχεται το πασοκ θα γινει ο χαμος...
μεχρι και τα δαση θα ξαναπρασινισουν
Σου λεω θα γινει χαμος τυπε.
θα ερθει ο Παπανδρεου και θα γινουμε Σκανδιναβια καρμπον. :cum:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί δεν έχει ρωσάκια. Στις κυπριακές τράπεζες ποιοι έχουν κεφάλαια τύπε μου?
μπορει να εχει ρωσσακια φιλε,αλλα ειναι τουπεκιασμενα ολα.το κουμαντο το κανουν οι αραβες,και για να καταλαβεις το μεγεθος των χρηματων που εδωσαν για επενδυσεις στην νοτιανατολικη ευρωπη ειναι σαν να αγορασαν ενα εξοχικο στην θαλασσα,για να κανουν μπανιο το καλοκαιρι.το κυριος σπιτι τους ειναι στα εμιρατα και λεγετε τουρισμος και πετρελαιο.και οπως λεει και ενας φιλος μου που εζησε χρονια στο ντουμπαι,η διαφορα των αραβων σειχηδων με τους πολιτικους του κοσμου,ειναι η εξης,οι αραβες γεννιουντε χορτασμενοι,οι αλλοι ολοι ειναι λιγουριδες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπορει να εχει ρωσσακια φιλε,αλλα ειναι τουπεκιασμενα ολα.το κουμαντο το κανουν οι αραβες,και για να καταλαβεις το μεγεθος των χρηματων που εδωσαν για επενδυσεις στην νοτιανατολικη ευρωπη ειναι σαν να αγορασαν ενα εξοχικο στην θαλασσα,για να κανουν μπανιο το καλοκαιρι.το κυριος σπιτι τους ειναι στα εμιρατα και λεγετε τουρισμος και πετρελαιο.και οπως λεει και ενας φιλος μου που εζησε χρονια στο ντουμπαι,η διαφορα των αραβων σειχηδων με τους πολιτικους του κοσμου,ειναι η εξης,οι αραβες γεννιουντε χορτασμενοι,οι αλλοι ολοι ειναι λιγουριδες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ξέρω. Αλλά και ρωσάκια έχει. Και μια χαρά κουμάντα κάνουν κ αυτοί. Βέβαια δε το λέω για κακό. απλά σε λέω ότι υπάρχουν και αυτοί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ασε ρε τωρα που ερχεται το πασοκ θα γινει ο χαμος...
μεχρι και τα δαση θα ξαναπρασινισουν
Σου λεω θα γινει χαμος τυπε.
θα ερθει ο Παπανδρεου και θα γινουμε Σκανδιναβια καρμπον. :cum:
εμιρατο ειπε
μην το αλλαζεις τυπε :2funny:
ρε θα χεστουμε στο ταλαρο :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ξέρω. Αλλά και ρωσάκια έχει. Και μια χαρά κουμάντα κάνουν κ αυτοί. Βέβαια δε το λέω για κακό. απλά σε λέω ότι υπάρχουν και αυτοί.
ρε σεβαλιε παντου εχει πολλους.το θεμα ειναι ο βγενο μεχρι στιγμης κανει δουλεια και μαλιστα αθορηβα.φερνει αποτελεσμα και μετα το ανακοινωνει. :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom