Νέα

Βγάλτε Χρήματα από το Ιντερνετ ανεβάζοντας φωτογραφίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
είναι προφανές ότι όταν δεν μπορείς να βρεις επιχειρήματα προσπαθείς να μειώσεις τους άλλους. Με επιχειρήματα λοιπόν ανέπτυξα τη δομή του imagesharing και το τι μπορεί να αποκομίσει χρηματικά κάποιος. Το μόνο που σίγουρα δεν μπορώ να αντιπαλέψω είναι η βλακείς..Μάγκες (πχ Tempt) σε αυτό είστε ανίκητοι...
Δυστυχώς δεν γνωρίζει ο Tempt ότι η ελευθερία σου σταματά εκεί που ξεκινάει η δική μου..Η απεριόριστη ελευθερίς ονομάζεται ΑΣΥΔΟΣΙΑ...Λίγο σεβασμό σε κάποιον που λέει 5 αράδες ακομα και αν δεν μπορεί το μυαλουδάκι κάποιον να το κατανοήσει και σταματάνε πάντα στην ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ή την πρώτη σειρά στην καλύτερη περιπτωση.
Η αλληλοβοήθεια είναι σημαντικό πράγμα.Κάποια παιδιά ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστώ. Του πρότεινα τρόπους να κάνουν και αυτοί το δικό τους δίκτυο.Οι άλλοι βολεμένοι (πχ δημόσιοι υπάλληλοι) ή μη (απλά βλάκες)...δεν με απασχολούν πλέον.
Ο tempt στερείται και γνώσεων Ελληνικής γλώσσας.

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ."
(είναι προφανές ότι θα πεις τη βλακεία σου για το αντίστοιχο θέμα που θα έχει ανοίξει κάποιος άλλος.Δεν θέλει πολύ για να το καταλάβεις...Ανίκητη θεέ μου...τελικά είναι ανίκητη...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Α καλα ... παραλογισμος.Δε μπορει το μυαλουδακι μου να κατανοησει οτι προμοταρεις τα referals σου να βγαλεις καμια προμηθεια? Ασε μας μωρε καμμενε, ανεβασε καμια φωτο, 4 ευρω κοστιζει η σωτηρια σου ->

bromazepam-lexotanil-lexontan-broma-and-freedom-or-benzodiazepines-ben-zoe-dye-az-e-peens.jpg

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Α καλα ... παραλογισμος.Δε μπορει το μυαλουδακι μου να κατανοησει οτι προμοταρεις τα referals σου να βγαλεις καμια προμηθεια? Ασε μας μωρε καμμενε, ανεβασε καμια φωτο, 4 ευρω κοστιζει η σωτηρια σου ->

bromazepam-lexotanil-lexontan-broma-and-freedom-or-benzodiazepines-ben-zoe-dye-az-e-peens.jpg

απλά...ανίκητη...

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Καλά βλέπω να πλακωνόσαστε εδω σιγα σιγα....

sexycpl

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παίδες. Προς τι η θλίψη και ο αλληλοσπαραγμός; Ο άνθρωπος έκανε μια πρόταση επειδή ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανεργία καλπάζει (εκτός των δημοσίων προς το παρόν, αλλά με την τρέχουσα κυβέρνηση κανείς δεν ξέρει τι μπορεί ακόμα να σκαρφιστούν για να μας ξεσκίσουν εντελώς σα λαό), και ο,τι χρήμα και να μπορείς να βγάλεις καλοδεχούμενο είναι. Προσωπικά το σταμάτησα γιατί απλά δεν απέφερε τα τρελά κέρδη. Οκ, είμαι άνεργος, αλλά δε θα με σώσουν και τα 4,5€ που έβγαλα μέσα σε 2 μήνες καν. Ο κόπος μηδενικός ειδικά σε όσους ανεβάζουν φωτογραφίες σε forums. Αντί να επιλέξεις έναν απλό Image hosting όπως ο imagevenue, τις ανεβάζεις εκεί και με τα views μαζεύονται και κάποια χρήματα (αν δε μαζέψεις τι είχες, τι έχασες).

Προς τον φίλο που είπε οτι τα πόδια της δικιάς μου είναι χάλια και απεριποίητα και πως περίμενα να μαζέψω έτσι λεφτά, να πώ κατ αρχάς πως σε ποδολαγνικό φόρουμ απέσπασα πολύ καλά σχόλια αν και υπήρξαν και αρκετά αρνητικά γιατί όπως και να το κάνουμε δεν αρέσουν όλα σε όλους.

Το θέμα που απο ότι φαίνεται ελάχιστοι κατάλαβαν εδω μέσα, είναι πως δεν πληρώνει κανείς για να δεί τις φωτογραφίες σου, απολύτως τίποτα. Το εκάστοτε site κερδίζει απο τους διαφημιστές και σου δίνει κι εσένα ένα ελάχιστο ποσοστό απο την κερδοφορία της διαφήμησης του. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν που βλέπετε την απάτη μερικοί, που βλέπετε την πυραμίδα κλπ. Η πολύ καλοστημένη απάτη της πυραμίδας που πέφτει όχι απαραίτητα σε αφελείς αλλά σε απελπισμένους άνεργους (ευτυχώς είχα μάθει απο μικρός για αυτήν την απάτη απο κάποιον γνωστό μου που είχε μπλέξει και έτσι δεν μπήκα ποτέ σε αυτό το λούκι), είναι πραγματικά ΑΠΑΤΗ γιατί πρέπει να επενδύσεις χρήμα για το "εμπόρευμα" το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο πως κανείς δε θα αγοράσει και ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο.

Όπως και να 'χει συνεχίζω να μη βλέπω τον λόγο της επίθεσης προς τον άνθρωπο αυτό. Στην τελική ακόμα και το referal να παρει κάποιος και να ανοίξει λογαριασμό, δίνοντας στον χρήστη μια "προμήθεια" οπως λέτε, τι κακό θα πάθει; Ούτε θα πληρώσει κάτι και ούτε είναι αναγκασμένος να τον κρατήσει ενεργό. Καταλαβαίνω πως τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις μας γαμάνε όσο δεν παίρνει και μας ξεσκίζουν ψυχικά και σωματικά, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να σκοτωνόμαστε για ψύλλου πήδημα. Δε σας αρέσει αυτή η επιλογή συλλογής ψίχουλων σε χρήματα; Δεν ασχολείστε και προχωράτε παρακάτω. Μην ξεχνάτε πως η Ζωή είναι ωραία, παρόλο που τη γαμάει άλλος...

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
για το ραλυ στο ΧΑ σας ειχα προειδοπιησει παντως.... :rockon:

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
ο φίλαράκος άμα θέλει μπορεί και να  :fuck1: και να  :2on1: με τη δικιά και και να βγάζει πιο χοντρά λέφτά

αρκεί μαι εγγραφή...πιστοποίηση ταυτότητας ότι δεν είναι ανήλικος και να ζητάει χρήμα για να κάνει διάφορα.Μόνος του ή με τη δικιά του. Τότε φίλε μου πάσο..
Στο συγκεκριμένο βέβαια υπάρχουν άφθονοι και άφθονες (ναι!@) επιδειξίες που το κάνουν για το κέφι τους..
Με τη δικιά μου μας αρέσει και παίρνουμε μάτι ζευγάρια που το κάνουν άνετα στην κάμερα τους...χωρίς περιρισμούς έτσι για το κέφι τους...άλλοι πληρώνονται..όπως επιλέξει κανείς

I AM BACK! ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK..ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Γ@Μ@ΕΙ...KEEP IT UP!

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τελικά τι έγινε ? Δοκίμασε κανένας να βγάλει λεφτά με τις φωτογραφίες ???? :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom