Νέα

Βγάλτε Χρήματα από το Ιντερνετ ανεβάζοντας φωτογραφίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
κάτι τελευτάιο για απόψε για να μην παρεξηγηθώ..καθημερινά φορτώνω νεα σετάκια με φωτο..ως γνωστό ο κόσμάκης ανοίγει και βλέπει στα forum τα post που έχει μπροστά του..

Το site με τον πιο πολύ κόσμο ( maximum 2500 viewers σε ώρες αιχμής) είναι το kitty-kats.Απλά έχει πολλούς περιορισμούς στους uploaders και θέλει πολυ΄προσοχή..

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
kolobourda...την ΑΣΟΕΕ έχω τελειώσει φιλαράκο κάτι θα ξέρω..να ξέρεις όμως ότι αν σταβωσει κάτι σε αυτη την πυραμίδα...την κορυφή μπουζουριάζουν (βλέπε megaupload)..έτσι για να το έχεις υπόψη σου αν ονειρεύεσαι να κερδίσεις κότερα και γκομενες απο το uploading...

τα λέμε αύριο μάγκες..

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
kolobourda...την ΑΣΟΕΕ έχω τελειώσει φιλαράκο κάτι θα ξέρω..να ξέρεις όμως ότι αν σταβωσει κάτι σε αυτη την πυραμίδα...την κορυφή μπουζουριάζουν (βλέπε megaupload)..έτσι για να το έχεις υπόψη σου αν ονειρεύεσαι να κερδίσεις κότερα και γκομενες απο το uploading...

τα λέμε αύριο μάγκες..
μα ίσα ίσα εγώ σου τόνισα ότι εσύ σαν απλό μέλος της πυραμίδας δεν πρόκειται να πληρώσεις ούτε το ρεύμα, όχι να πάρεις κότερα και βίλες...
τα κότερα και τις βίλες θα τα πάρει η κορυφή της πυραμίδας
γι' αυτό ακριβώς το λόγο σου είπα ότι δεν πρόκειται να συμμετέχω βοηθώντας τον άλλον να βγάλει εκατομμύρια κι εμένα να μου δίνει 10-20$

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχετε λεφτα?

Μπειτε και επενδυστε στο ονλαιν χρηματιστιριο, σε καναν NASDAQ,NIKKEI κλπ...

αφηστε της βλακειες  ;)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
μα ίσα ίσα εγώ σου τόνισα ότι εσύ σαν απλό μέλος της πυραμίδας δεν πρόκειται να πληρώσεις ούτε το ρεύμα, όχι να πάρεις κότερα και βίλες...
τα κότερα και τις βίλες θα τα πάρει η κορυφή της πυραμίδας
γι' αυτό ακριβώς το λόγο σου είπα ότι δεν πρόκειται να συμμετέχω βοηθώντας τον άλλον να βγάλει εκατομμύρια κι εμένα να μου δίνει 10-20$
Πες τα ρε μεγάλε!!!
Καραπυραμίδα όπως η Hebalife,amway,ίσως η organo gold με τους καφέδες αλλά αυτή έχει σύστημα τρίγωνο και αυτό είναι καμουφλαρισμένη πυραμίδα θα έλεγα και άλλες πολλές... Είναι παράνομα συστήματα στα οποία τρώνε οι από πάνω και οι από κάτω παίρνουν τα 3 του καράμπελα.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
αληθεια μια κ αναφερθηκε...τι γνωμη εχει κανεις για τις εταιρειες-πυραμιδες...εχω ακουσει πχ οτι προωθεις τα προιοντα τους κ βγαζεις ποσοστα μεχρι να ανεβεις σε ιεραρχια...απατεωνια η οχι?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όσους ξέρω που ασχολούνται με τέτοια πράγματα, είναι άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου που νομίζουν ότι είναι και στελέχη εταιρειών.
κάτι τέτοια νούμερα βρίσκουνε και τα εκμεταλλεύονται.
ο άλλος είναι 24/7 εδώ μέσα για να βγάλει 30 ντόλλαρς/ εβδομάδα, τα οποία ο πακιστανός υαλοκαθαριστήρας στο φανάρι τα βγάζει από τις 06:00 μέχρι τις 09:00 κάθε πρωί.

πείτε μας μετά για το wupload και το megaupload που τους πιάσανε. βγάλανε κάτι δεκάδες εκατομύρια, θα δώσουν ψίχουλα στις εταιρίες και μετά στα @@ τους, θα κάνουν τη ζωή τους.

η oriflame έκανε για 10 χρόνια αυτό το πράγμα και τώρα ξεκίνησε και πλασσάρεται μόνη της στα μαγαζιά, ενώ πριν είχε τις κυράτσες και πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι για καμιά κολόνια.
τώρα έχουν βάλει όλες την πυραμίδα στον κώλο τους,  επειδή η εταιρία είναι γνωστή μέσω των ζώων και ξεκίνησαν οι παραγγελιές από τα μαγαζιά.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
ειχα προσφατα βρεθει κ στην ομιλια ενος τυπου που προωθουσε μια τεραστια γκαμα απο προιοντα αλοης...αλοη για να βουρτιζεις τα δοντια,να πλενεις τα πιατα,μεχρι κ αλοη για να αλοιφεις το καυλι σου

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το κλεισιμο του zeek rewards δεν εβαλε μυαλο σε κανεναν ?

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
εχετε λεφτα?

Μπειτε και επενδυστε στο ονλαιν χρηματιστιριο, σε καναν NASDAQ,NIKKEI κλπ...

αφηστε της βλακειες  ;)

ΠΡΩΤΟΝ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΡΙΤΟΝ......ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΡΑΧΑΝ ΑΠΛΑ...ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
το κλεισιμο του zeek rewards δεν εβαλε μυαλο σε κανεναν ?

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ? ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ...Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ...

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΑΤΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΩΝ" ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks.

(OI ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΟΖΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΒΡΩΜΑΕΙ!)

sexycpl

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ? ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ...Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ...

Φίλε μου απλά θέλω μια βοήθεια απο εσένα... Έχω γραφτεί σε ένα παρόμοιο imagehosting site, έχω ανεβάσει δεκάδες φωτογραφιες τις οποίες έχω ποστάρει και σε Ελληνικά αλλά και σε ξένα forum. Το έχω σχεδόν 2 μήνες το συγκεκριμένο. Ξέρεις τι έχω πληρωθεί μέχρι στιγμής; 4,5€. Εσύ πως κατάφερες να βγάζεις 20-30€ την εβδομάδα;  :think:

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
όσους ξέρω που ασχολούνται με τέτοια πράγματα, είναι άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου που νομίζουν ότι είναι και στελέχη εταιρειών.
κάτι τέτοια νούμερα βρίσκουνε και τα εκμεταλλεύονται.
ο άλλος είναι 24/7 εδώ μέσα για να βγάλει 30 ντόλλαρς/ εβδομάδα, τα οποία ο πακιστανός υαλοκαθαριστήρας στο φανάρι τα βγάζει από τις 06:00 μέχρι τις 09:00 κάθε πρωί.

πείτε μας μετά για το wupload και το megaupload που τους πιάσανε. βγάλανε κάτι δεκάδες εκατομύρια, θα δώσουν ψίχουλα στις εταιρίες και μετά στα @@ τους, θα κάνουν τη ζωή τους.

η oriflame έκανε για 10 χρόνια αυτό το πράγμα και τώρα ξεκίνησε και πλασσάρεται μόνη της στα μαγαζιά, ενώ πριν είχε τις κυράτσες και πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι για καμιά κολόνια.
τώρα έχουν βάλει όλες την πυραμίδα στον κώλο τους,  επειδή η εταιρία είναι γνωστή μέσω των ζώων και ξεκίνησαν οι παραγγελιές από τα μαγαζιά.

ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΕΣ...
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ 300-400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΨΙΛΟΒΟΛΕΥΩ..

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ
1) ΔΕΝ ΜΕ ΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ Η ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ
2) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
3) ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΟΤΕΡΑ-ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΟΣ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΑΝ ΕΣΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ...

sexycpl

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΑΤΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΩΝ" ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks.

(OI ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΟΖΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΒΡΩΜΑΕΙ!)

Επίσης φίλε μου υπάρχει και η γνωστή Ελληνική παροιμία του "Όσα δε φτάνει η αλεπού... Πηδάει και τα πιάνει!" :)

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Φίλε μου απλά θέλω μια βοήθεια απο εσένα... Έχω γραφτεί σε ένα παρόμοιο imagehosting site, έχω ανεβάσει δεκάδες φωτογραφιες τις οποίες έχω ποστάρει και σε Ελληνικά αλλά και σε ξένα forum. Το έχω σχεδόν 2 μήνες το συγκεκριμένο. Ξέρεις τι έχω πληρωθεί μέχρι στιγμής; 4,5€. Εσύ πως κατάφερες να βγάζεις 20-30€ την εβδομάδα;  :think:

ΠΡΩΤΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ  ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ
IMAGEPORTER-IMAGEHYPER-IMGCHILI-IMGAH-IMAGETWIST-IMAGECHERRY-XOZE.IN.

IMAGEHYPER ΚΑΙ IMGAH ΜΑΖΕΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ IMGAH Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ 10/9.

ΧΟΖΕ.ΙΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ON.
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΜΕΣΩ PAYPAL-ALERTPAY-WEBMONEY.ΤΟ PAYPAL ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΕΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..ΣΤΟ IMAGEPORTER ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΩ MET-ART (ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...ΨΑΧΝΕΙ GOOGLE)..

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι αν κάποιος θέλει να βγάζει κάποια λεφτά έτσι καλά κάνει και τα βγάζει.
Τώρα αν ρωτάτε εμένα ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βγάζει κάποιος λεφτά από το internet η απάντηση μου είναι να ασχοληθεί με internet marketing.
Υπάρχουν διάφορα sites που προσφέρουν σεμινάρια για το πως να ξεκινήσεις βήμα βήμα χωρίς πυραμίδες και παρανομίες.
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι 3 μήνες τώρα και έχω μάθει αρκετά πραγματάκια.
Θέλει χρόνο και υπομονή !
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βγάζει κότερα απο το internet ειναι πολύ γελασμένος και απλα θα χάσει και τα λίγα που θα επενδύσει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

IMAGEHYPER ΚΑΙ IMGAH ΜΑΖΕΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ IMGAH Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ 10/9.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΜΕΣΩ PAYPAL-ALERTPAY-WEBMONEY.ΤΟ PAYPAL ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΕΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..ΣΤΟ IMAGEPORTER ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΩ MET-ART (ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...ΨΑΧΝΕΙ GOOGLE)..

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.
μην γραφεις με κεφαλαια ρε αγαμοπουλε

sexycpl

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0

Εγώ έχω φτιάξει στο imageporter (), και βάζω καθαρά δικές μου φωτογραφίες της κοπέλας μου, ειδικά για ποδόλαγνους. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανέβει τα έσοδα. :( Τι εννοεις οτι το Paypal κόβει σταδιακά; Δεν σε πληρώνει;

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16

ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ..:)

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ..

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (POP UP ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΙΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΕΤ ΜΕ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ IMAGEHOSTS.ΟΠΩΤΕ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ IMAGEHOST..ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ...ΟΚ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ (ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΔΕΝ ΜΕ ΤΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑΙΖΕ ΠΟΤΕ.ΑΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ..ΟΚ..ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom