Νέα

Βγάλτε Χρήματα από το Ιντερνετ ανεβάζοντας φωτογραφίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Ρε μαλάκες λυμένω έχετε το ζωνάρι σας για καυγά.
Ο άνθρωπος έκανε μια πρόταση.
Εγω αν και είμαι πορνορεπόρτερ είμαι αδαής (ορολογιες κτλ.) απο όλο το σκηνικό.
Ρώτησα δεν πήρα απάντηση.
Ολα οκ.
Γιατί του τα χώνετε του ανθρώπου δεν το καταλαβαίνω;

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γκουχου-γκουχου..
το να βγαζεις χρηματα μεσω νετ & δη μεσω adult φωτο-βιντεο ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπιζνα στην αμερικη & την  δυτικη ευρωπη..
παγκοσμιως γινονται δεκαδες συνεδρια με συμμετοχη χιλιαδων ατομων που ασχολουνται επαγγελματικα με την ολη φαση..
το πως βγαζεις χρηματα ειναι κατι που μπορειτε να βρειτε αν το ψαξετε..
με τους τροπους που προτεινετε,μπορειτε να βγαλετε με ΤΕΡΑΣΤΙΟ κοπο πενταροδεκαρες..

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Ρε μαλάκες λυμένω έχετε το ζωνάρι σας για καυγά.
Ο άνθρωπος έκανε μια πρόταση.
Εγω αν και είμαι πορνορεπόρτερ είμαι αδαής (ορολογιες κτλ.) απο όλο το σκηνικό.
Ρώτησα δεν πήρα απάντηση.
Ολα οκ.
Γιατί του τα χώνετε του ανθρώπου δεν το καταλαβαίνω;

διομήδη...ου γαρι οιδασι τι ποιούσι! χα χα..άστους μωρέ...είναι της σφαλιάρας.Αν θες να ασχοληθείς θα προσπαθήσω να σου γράψω όσο πιο αναλυτικές οδηγίες μπορώ.
οι κουβαρντάδες του μπαμπα ας μην ασχοληθούν...
τεράστιο κοπο σίγουρα έχει.όσο όμως αποκτάς και συνεταιράκια τόσο αυτός ελαττώνεται.
μάγκα πλήρωνα εισφορές 14 χρόνια και μου έδωσαν 1 χρόνο ταμείο ανεργίας.κάτι τέτοιο μαγκίτες που όλο να μιλάνε ξέρουν έχουν πιάσει τα πόστα.τι να κάνουμε..άστους να λένε.εγώ πάντως ποτέ δεν στήθηκα να παρακαλέσω για δουλειά ούτε σε βουλευτές πήγα..όποιος δεν έχει δυσκολευτεί στη ζωή του τώρα και στο μέλλον θα τα δει όλα κολληόμενα...άστους

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
διομήδη...ου γαρι οιδασι τι ποιούσι! χα χα..άστους μωρέ...είναι της σφαλιάρας.Αν θες να ασχοληθείς θα προσπαθήσω να σου γράψω όσο πιο αναλυτικές οδηγίες μπορώ.
οι κουβαρντάδες του μπαμπα ας μην ασχοληθούν...
τεράστιο κοπο σίγουρα έχει.όσο όμως αποκτάς και συνεταιράκια τόσο αυτός ελαττώνεται.
μάγκα πλήρωνα εισφορές 14 χρόνια και μου έδωσαν 1 χρόνο ταμείο ανεργίας.κάτι τέτοιο μαγκίτες που όλο να μιλάνε ξέρουν έχουν πιάσει τα πόστα.τι να κάνουμε..άστους να λένε.εγώ πάντως ποτέ δεν στήθηκα να παρακαλέσω για δουλειά ούτε σε βουλευτές πήγα..όποιος δεν έχει δυσκολευτεί στη ζωή του τώρα και στο μέλλον θα τα δει όλα κολληόμενα...άστους
Γιατί όχι.
Στείλε μου.
Να ξέρεις όμως οτι θα σου ζαλίσω τα παπάρια με ερωτήσεις και απορίες  :grin:

Επισκέπτης
Εγώ έχω φτιάξει στο imageporter (), και βάζω καθαρά δικές μου φωτογραφίες της κοπέλας μου, ειδικά για ποδόλαγνους. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανέβει τα έσοδα. :( Τι εννοεις οτι το Paypal κόβει σταδιακά; Δεν σε πληρώνει;

ποιος να πληρωσει ρε φιλε τις φωτο σας;;;
αφου τα  ποδια της δικιας σου ειναι απεριποιητα... :-

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
imgah
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://imgah.com/5936111.html[/code[/URL]]

[color=red][u][b]imagehyper[/b][/u][/color]
[code][URL unfurl="true"]http://www.imagehyper.com/register.php?rid=64005[/code[/URL]]

[color=red][u][b]imageporter[/b][/u][/color]
[code][URL unfurl="true"]http://www.imageporter.com/free36790.html[/code[/URL]]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ενδιαφέρων φαίνεται.
Καλή επιτυχία σε όσους το ξεκινήσουνε και περιμένουμε review !

j80dimitro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλό είναι να ασχολείται κανείς με την αύξηση των οικονομικών του στοιχείων. Αυτό που κάνει ο φίλος, που άνοιξε το εν λόγω νήμα,
λέγεται παθητικό εισόδημα (passive income), χωρίς να δουλεύεις βγάζεις φράγκα. Π.Χ με τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, μπορείς
να βγάλεις άνετα 12.500 ευρώ το χρόνο, από μια μόνο κεραία. Αν το σημείο που βρίσκεσαι είναι καλό (SAF), μπορείς να εξυπηρετήσεις άνετα
COSMOTE, VODAFONE, WIND και να έχεις έσοδα 3x12.500=37.500 ευρώ το χρόνο. Άλλος καλός τρόπος είναι το χρηματιστήριο, αλλά θέλει πολλές γνώσεις. Πρέπει να είσαι γνώστης της τεχνική ανάλυσης και να ξέρεις να διαβάζεις τα διαγράμματα. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, θέλει να έχεις ανθρώπους και να σου λένε
πότε μπαίνουν οι "insiders" της Goldman Sachs. Άλλος ένας τρόπος, είναι οι συχνές μετατροπές συναλλάγματος eur/usd$ , eur/aud$ , aud$/usd$, klp (Παράγωγα).
Άλλος ένας τρόπος είναι οι προθεσμιακές καταθέσεις. Κατά καιρούς δίνουν επιτόκια έως 10% (ανάλογα το κεφάλαιο)...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καταρχην να προσπαθησουμε να ΜΗΝ το μετατρεψουμε σε διαδικτυακο καβγα. gut ?

κατα την ταπεινη μου αποψη ολα αυτα ειναι συγκαλυμμενες πυραμιδες.

ναι μεν, μπορεις να κανεις την "δουλεια" σου χωρις να γραψεις κανεναν , ΑΛΛΑ το καλα λεφτα ερχονται οταν αποκτησεις "δικτυο".

αν μπορεις να βγαλεις λεφτα κανοντας κατι στο ιντερνετ, μεγεια σου με χαρα σου. αν ομως η πραγματικη σου δουλεια ειναι να γραφεις μελη και να κερδιζεις απο τις προμηθειες, τοτε πολυ πιθανον να συμετεχεις σε ενα σχημα πονζι. και στην τελικη να συμμετεχεις οπου θελεις και στα τετοιαμ κιολλας. αλλα καλο ειναι να ξερεις που συμμετεχεις και να ξερουν και οι αλλοι που μπαινουν. 

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
πολλές οι θεωρίες συνομωσίας...

χθές ένα παλληκάρι μου εκμυστηρεύτηκε πως αγόρασαν από το ιντερνετ στημένους αγώνες...
ο σύνδεσμος βέβαια 1 μήνα μετά εξαφανίστηκε..τα αποτελέσματα όσα αγόρασαν ομως επαληθεύτηκαν (και απο πρώτη Αγγλίας)..

υπάρχει και Site που ψωνίζεις μόνο τελικά αποτελέσματα τα οποία στα δίνουν μισή ώρα πριν τον αγώνα...όποιος πιστεύει το ρισκάρει..
τα περι πυραμίδας..όλα θεμιτά..όταν κονομάς ΠΑΝΤΑ είσαι οκ.όταν όχι αρχίζει η γκρίνια.
Όσο τηρείται η ευγένεια στις άλλες γνώμες δεν υπάρχει πρόβλημα.Πρόβλημα υπάρχει όταν υποτιμάς κάτι επειδή ο μπαμπάκας σου εσένα φρόντισε για το στρατό, για τη δουλειά...για το σπίτι..εμείς τα κατακτάμε...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τα περι πυραμίδας..όλα θεμιτά..όταν κονομάς ΠΑΝΤΑ είσαι οκ.όταν όχι αρχίζει η γκρίνια.

στο δικο μου το βιβλιο ΔΕΝ ειναι ολα θεμιτα.

δεν μπορω εν γνωσι μου να παρουσιαζω στον συνεργατη μου μια δραστηριοτητα σαν "δουλεια"-"επιχειρηση" ενω ξερω οτι ειναι πυραμιδα.

και αυτο ισχυει και για δουλεια μου. ( ειμαι ελευθερος επαγγελματιας ) δεν μπορω να κοροιδεψω εναν πελατη μου - ακομα και αν τον τρωει ο κωλος του για εξαπατηση - για να βγαλω μερικα ευρω παραπανω. it's just me.

τεσπα , για μενα αυτες οι δραστηριοτητες ειναι ( τουλαχιστον ) αμφιλεγομενες και μη διατηρησιμες.

νομιζω οτι υπαρχουν καλυτερες ευκαιριες στο ιντερνετ : afilliate marketing , adsense sites , niche sites , information products , software as service και αλλα.

αν δουλευουν ? ρωτηστε με σεξι μηνες που θα χω χειροπιαστα αποτελεσματα.  ;)

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
"afilliate marketing , adsense sites , niche sites , information products , software as service και αλλα. "

βασίζονται στην ίδια λογική."φέρε μου πελάτες και θα πάρεις την προμήθεια σου"...

αέρα πατέρα δηλαδή.Η διαφορά είναι ότι στο μεν αγοράζει ένα προϊόν και εσύ παίρνεις τη μίζα σου στο άλλο παίρνεις ποσοστό από τις διαφημίσεις.
Τα banner στο Site που έχει κάποιος και πληρώνει ένα ποσό ανά χίλια κλικαρίσματα είναι το ίδιο πράγμα...έτσι απλα για ενημέρωση...
η πυραμίδα όπως την εννοεί ο λαός με την άσχημη έννοια θα πρέπει να ανατρέξεις λίγα χρόνια πριν στην γειτονική Αλβανία...άλλο θέμα αυτό..

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16

ας μου πει κάποιος...ποιά είναι η "αρχική επένδυση" κάποιου που μπορεί να βγάλει έστω και "ψίχουλα" όπως τα αποκαλούν κάποιοι...γιατί η συμμετοχή είναι δωρεάν...απλά να μην μπερδεύουμε τα πράγματα...οι πυραμίδες εδώ είναι μόνο στην ΑΙΓΥΠΤΟ φιλαράκια μου..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η μαριαννα το πηρε πρεφα αυτο το θρεντ? :grin:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα με αναγκασεις να σου επιστρεψω τα περι ημιμαθειας.

ας δωσω μερικα παραδειγματα. ναι τα παραδειγματα ειναι απο πολυ επιτυχημενους ανθρωπους , αλλα δεν εχω χρονο να βρω κατι πιο απτο :

-affiliate marketing

δεν ειναι κακο να προμοταρεις εταιριες οπως το bluehost ή aweber

ειναι σχετικα απλο και εχει τεραστια διαφορα απο το MLM . αν θες το αναλυουμε.

-adsense sites , site flipping

site που εχουν στοχο τις διαφημισεις της google. ψιλολογια θα μου πεις , αλλα αν εχεις πολλα απο δαυτα ?

-niche sites

στοχευεις ενα πολυ συγκεκριμενο θεμα.

αυτα τα site εχουν πολυποικιλο monetization

-information products

ας μην αναφερθουμε σε βιβλια που ειναι το πιο απλο . πχ ποσα κομματια πουλησε το Crush It! ή το 100$ Startup  ?

αυτο εδω το course στοιχιζει 999$ . ουτε καν 1000 :)

-software as service

εξειδικευμενο ( εκτος και εισαι κομπιουτερας )

ενα καλο plugin :

εχει κατεβει μονο 500000 φορες

αυτα ειναι μερικα παραδειγματα που βρηκα στα γρηγορα.

ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να κρινουμε ποιες ειναι "σοβαρες" δουλειες και ποιες "αερα πατερα".

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
πολλές οι θεωρίες συνομωσίας...

χθές ένα παλληκάρι μου εκμυστηρεύτηκε πως αγόρασαν από το ιντερνετ στημένους αγώνες...
ο σύνδεσμος βέβαια 1 μήνα μετά εξαφανίστηκε..τα αποτελέσματα όσα αγόρασαν ομως επαληθεύτηκαν (και απο πρώτη Αγγλίας)..

υπάρχει και Site που ψωνίζεις μόνο τελικά αποτελέσματα τα οποία στα δίνουν μισή ώρα πριν τον αγώνα...όποιος πιστεύει το ρισκάρει..
Όσο τηρείται η ευγένεια στις άλλες γνώμες δεν υπάρχει πρόβλημα.Πρόβλημα υπάρχει όταν υποτιμάς κάτι επειδή ο μπαμπάκας σου εσένα φρόντισε για το στρατό, για τη δουλειά...για το σπίτι..εμείς τα κατακτάμε...

εσυ δηλαδη θα πληρωνες για να μαθεις μιση ωρα νωριτερα ενα στημενο παιχνιδι και να το παιξεις?και αν δεν ερθει τι γινεται?

οσον αφορα το ανεβασμα φωτο νομιζω ειναι πολυ δυσκολο να κανεις αρκετα χρηματα με τετοιους ορους ( 0.90 Points Per Unique View (0.90$ Per 1000 Unique Views)) και νομιζω πως κατι αναλογο γινεται μεσω φβ με τα λαικς...

προβλεπω παντως ενα μικρο και γρηγορο ραλυ στο ΧΑΑ συντομα  :dancing:

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
θα με αναγκασεις να σου επιστρεψω τα περι ημιμαθειας.

ας δωσω μερικα παραδειγματα. ναι τα παραδειγματα ειναι απο πολυ επιτυχημενους ανθρωπους , αλλα δεν εχω χρονο να βρω κατι πιο απτο :

-affiliate marketing

δεν ειναι κακο να προμοταρεις εταιριες οπως το bluehost ή aweber

ειναι σχετικα απλο και εχει τεραστια διαφορα απο το MLM . αν θες το αναλυουμε.

-adsense sites , site flipping

site που εχουν στοχο τις διαφημισεις της google. ψιλολογια θα μου πεις , αλλα αν εχεις πολλα απο δαυτα ?

-niche sites

στοχευεις ενα πολυ συγκεκριμενο θεμα.

αυτα τα site εχουν πολυποικιλο monetization

-information products

ας μην αναφερθουμε σε βιβλια που ειναι το πιο απλο . πχ ποσα κομματια πουλησε το Crush It! ή το 100$ Startup  ?

αυτο εδω το course στοιχιζει 999$ . ουτε καν 1000 :)

-software as service

εξειδικευμενο ( εκτος και εισαι κομπιουτερας )

ενα καλο plugin :

εχει κατεβει μονο 500000 φορες

αυτα ειναι μερικα παραδειγματα που βρηκα στα γρηγορα.

ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να κρινουμε ποιες ειναι "σοβαρες" δουλειες και ποιες "αερα πατερα".

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ "ΤΙΜΙΟΣ"¨ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ...Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

ΔΗΛΑΔΗ

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ-ΠΛΑΣΙΕ....

ΟΚ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟ "ΦΤΩΧΟ" THREAD ΜΑΣ.
ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ..ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ POP UP ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΛΑΣΙΕ...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ "ΤΙΜΙΟΣ"¨ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ...Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

ΔΗΛΑΔΗ

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ-ΠΛΑΣΙΕ....

ΟΚ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟ "ΦΤΩΧΟ" THREAD ΜΑΣ.
ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ..ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ POP UP ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΛΑΣΙΕ...

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom