μην γραφεις με κεφαλαια ρε αγαμοπουλε
ΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΡΕΝΤ...ΑΔΕΛΦΟΠΟΥΛΕ...
μην γραφεις με κεφαλαια ρε αγαμοπουλε
Ρε μαλάκες λυμένω έχετε το ζωνάρι σας για καυγά.
Ο άνθρωπος έκανε μια πρόταση.
Εγω αν και είμαι πορνορεπόρτερ είμαι αδαής (ορολογιες κτλ.) απο όλο το σκηνικό.
Ρώτησα δεν πήρα απάντηση.
Ολα οκ.
Γιατί του τα χώνετε του ανθρώπου δεν το καταλαβαίνω;
Γιατί όχι.διομήδη...ου γαρι οιδασι τι ποιούσι! χα χα..άστους μωρέ...είναι της σφαλιάρας.Αν θες να ασχοληθείς θα προσπαθήσω να σου γράψω όσο πιο αναλυτικές οδηγίες μπορώ.
οι κουβαρντάδες του μπαμπα ας μην ασχοληθούν...
τεράστιο κοπο σίγουρα έχει.όσο όμως αποκτάς και συνεταιράκια τόσο αυτός ελαττώνεται.
μάγκα πλήρωνα εισφορές 14 χρόνια και μου έδωσαν 1 χρόνο ταμείο ανεργίας.κάτι τέτοιο μαγκίτες που όλο να μιλάνε ξέρουν έχουν πιάσει τα πόστα.τι να κάνουμε..άστους να λένε.εγώ πάντως ποτέ δεν στήθηκα να παρακαλέσω για δουλειά ούτε σε βουλευτές πήγα..όποιος δεν έχει δυσκολευτεί στη ζωή του τώρα και στο μέλλον θα τα δει όλα κολληόμενα...άστους
Εγώ έχω φτιάξει στο imageporter (), και βάζω καθαρά δικές μου φωτογραφίες της κοπέλας μου, ειδικά για ποδόλαγνους. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανέβει τα έσοδα.Τι εννοεις οτι το Paypal κόβει σταδιακά; Δεν σε πληρώνει;
[URL unfurl="true"]http://imgah.com/5936111.html[/code[/URL]]
[color=red][u][b]imagehyper[/b][/u][/color]
[code][URL unfurl="true"]http://www.imagehyper.com/register.php?rid=64005[/code[/URL]]
[color=red][u][b]imageporter[/b][/u][/color]
[code][URL unfurl="true"]http://www.imageporter.com/free36790.html[/code[/URL]]
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
ποιος να πληρωσει ρε φιλε τις φωτο σας;;;
αφου τα ποδια της δικιας σου ειναι απεριποιητα... :-
τα περι πυραμίδας..όλα θεμιτά..όταν κονομάς ΠΑΝΤΑ είσαι οκ.όταν όχι αρχίζει η γκρίνια.
πολλές οι θεωρίες συνομωσίας...
χθές ένα παλληκάρι μου εκμυστηρεύτηκε πως αγόρασαν από το ιντερνετ στημένους αγώνες...
ο σύνδεσμος βέβαια 1 μήνα μετά εξαφανίστηκε..τα αποτελέσματα όσα αγόρασαν ομως επαληθεύτηκαν (και απο πρώτη Αγγλίας)..
υπάρχει και Site που ψωνίζεις μόνο τελικά αποτελέσματα τα οποία στα δίνουν μισή ώρα πριν τον αγώνα...όποιος πιστεύει το ρισκάρει..
τα περι πυραμίδας..όλα θεμιτά..όταν κονομάς ΠΑΝΤΑ είσαι οκ.όταν όχι αρχίζει η γκρίνια.
Όσο τηρείται η ευγένεια στις άλλες γνώμες δεν υπάρχει πρόβλημα.Πρόβλημα υπάρχει όταν υποτιμάς κάτι επειδή ο μπαμπάκας σου εσένα φρόντισε για το στρατό, για τη δουλειά...για το σπίτι..εμείς τα κατακτάμε...
θα με αναγκασεις να σου επιστρεψω τα περι ημιμαθειας.
ας δωσω μερικα παραδειγματα. ναι τα παραδειγματα ειναι απο πολυ επιτυχημενους ανθρωπους , αλλα δεν εχω χρονο να βρω κατι πιο απτο :
-affiliate marketing
δεν ειναι κακο να προμοταρεις εταιριες οπως το bluehost ή aweber
ειναι σχετικα απλο και εχει τεραστια διαφορα απο το MLM . αν θες το αναλυουμε.
-adsense sites , site flipping
site που εχουν στοχο τις διαφημισεις της google. ψιλολογια θα μου πεις , αλλα αν εχεις πολλα απο δαυτα ?
-niche sites
στοχευεις ενα πολυ συγκεκριμενο θεμα.
αυτα τα site εχουν πολυποικιλο monetization
-information products
ας μην αναφερθουμε σε βιβλια που ειναι το πιο απλο . πχ ποσα κομματια πουλησε το Crush It! ή το 100$ Startup ?
αυτο εδω το course στοιχιζει 999$ . ουτε καν 1000
-software as service
εξειδικευμενο ( εκτος και εισαι κομπιουτερας )
ενα καλο plugin :
εχει κατεβει μονο 500000 φορες
αυτα ειναι μερικα παραδειγματα που βρηκα στα γρηγορα.
ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να κρινουμε ποιες ειναι "σοβαρες" δουλειες και ποιες "αερα πατερα".
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ "ΤΙΜΙΟΣ"¨ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ...Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
ΔΗΛΑΔΗ
ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ-ΠΛΑΣΙΕ....
ΟΚ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟ "ΦΤΩΧΟ" THREAD ΜΑΣ.
ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ..ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ POP UP ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ...
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΛΑΣΙΕ...