Νέα

Βγάλτε Χρήματα από το Ιντερνετ ανεβάζοντας φωτογραφίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους! Σε μια περίοδο κρίσεως είπα να ανοίξω ένα θέμα επίκαιρο και χρήσιμο.Το κατέβασμα ταινιών έχει γίνει επικίνδυνο και πέφτει κυνήγητο...
Στις φωτογραφίες (για adult μιλάμε πάντα) υπάρχουν 3-4 μεγάλα forums που επιτρέπουν ανέβασμα φωτό σε μορφή url..
Από όσα έχω χρησιμοποίήσει μέχρι τώρα μόνο ένα καινούργιο δείχνει να ανεβαίνει το χρήμα αρκετά γρήγορα (όπως κάποτε στα αρχεία το wupload που έδινε αρκετό χρήμα...άλλα έπεσε έξω).
Μέσω referrals τα πράγματα γίνονται πιο απλά καθώς ΟΛΟΙ δουλεύουν για όλους..
Δεν κοστίζει αλλά δίνει κάποιο bonus σε αυτόν που σε έγγραψε...Όποιος θέλει το συζητάμε...Η δημιουργία μιας βάσης που ο κάθε ένας θα έχει αρκετούς referrals κοκ θα είναι χρήσιμο για όλους...λίγα κλικ για να βγεί το ΧΑΡΑΤΣΙ ρε γαμώτο...Όποιος ενδιαφέρεται ας πει καμμιά κουβέντα...είτε εδώ είτε με μύνημα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Καλησπέρα σε όλους! Σε μια περίοδο κρίσεως είπα να ανοίξω ένα θέμα επίκαιρο και χρήσιμο.Το κατέβασμα ταινιών έχει γίνει επικίνδυνο και πέφτει κυνήγητο...
Στις φωτογραφίες (για adult μιλάμε πάντα) υπάρχουν 3-4 μεγάλα forums που επιτρέπουν ανέβασμα φωτό σε μορφή url..
Από όσα έχω χρησιμοποίήσει μέχρι τώρα μόνο ένα καινούργιο δείχνει να ανεβαίνει το χρήμα αρκετά γρήγορα (όπως κάποτε στα αρχεία το wupload που έδινε αρκετό χρήμα...άλλα έπεσε έξω).
Δεν κοστίζει αλλά δίνει κάποιο bonus σε αυτόν που σε έγγραψε...Όποιος θέλει το συζητάμε...Η δημιουργία μιας βάσης που ο κάθε ένας θα έχει αρκετούς referrals κοκ θα είναι χρήσιμο για όλους...λίγα κλικ για να βγεί το ΧΑΡΑΤΣΙ ρε γαμώτο...Όποιος ενδιαφέρεται ας πει καμμιά κουβέντα...είτε εδώ είτε με μύνημα...
Δεν πολυκατάλαβα τις ορολογίες αλλά αν παίζει χρήμα το συζητάμε. :grin:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Ωραιο θρεντ....για σπαστο λιγο ποιο πενηνταρακια...δωσε more info's στον λαο!!!

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πυραμιδα, καλα κερδη παιδια

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
αν βγαινανε ετσι λεφτα

δε θα πεινουσε κανενας...

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες μήπως απαγορεύεται από το site.Πάντως με site με αρκετή κίνηση (επισκεψιμότητα) είναι λίγα.Κατά καιρούς 1-2 ξεφυτρώνουν αλλά έχουν επιλεγμένα Imagehosts.
Η διαδικασία είναι απλή-
1) Υπάρχουν site με πλήρη σετ με φωτογραφίες.
2) Αντιγράφεις και κάνεις remote upload (είναι εύκολο κυρίως στο Mozilla).Αντιγράφεις όλο το σετ και το κάνεις remote upload σε 1-3 λεπτά.
3) Κρατάς τα λινκ σε ένα αρχείο
4) ποστάρεις σε Site υψηλής κυκλοφορίας.
Όσα περισσότερα μοναδικά κλικ τόσο περισσότερο το χρήμα.
Με τους referrals  ουσιαστικά κάνεις δίκτο.Γράφονται μέσα από εσένα (ή από τα λινκ που ποστάρεις αρκει αυτός αφού ανοίξει η φωτό που έχεις βάλει γραφτει ως free user.Μετά ότι κερδίζει παίρνεις εσύ ένα ποσοστό επί των κερδών του (10% αν δεν κάνω λάθος)....
Πιο λεπτομέρειες να δώσω αν το επιτρέπει το Site ή αν συμφωνείτει για δίκτυο να σας δώσω το referral link μου για να γραφτείτε και να σας δώσω site και τρόπο αντιγραφής που έχω βρει..
Σήμερα μου κατέβηκε η ιδέα καθώς κάνω μόνος τα δικά μυο upload και βγάζω 20-30 $ την εβδομάδα με λίγη δουλίτσα.Αν υπάρχει συνεργασία και βρεθούν λίγα ακόμα σιτε και κάνουμε δίκτου (αρκεί να γράφεται ο καινούργιος μέσω εμάς) τότε κάτι θα γίνει και ίσως πάμε διακοπές τα Χριστούγεννα....:)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παπαρια μεντολες

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
παπαρια μεντολες

ok ρε φιλαράκι..αν σου περισσεύει το χρήμα οκ..εμείς δύο χρόνια στην ανεργία,δεν ήμαστα απο τους Δημοσίους Υπαλλήλους βολεμένοι...και λέμε να δούμε πως θα τη βγάλουμε...αν στα βλέπεις παπάρια...κράτα τις μέντολες

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
ο φίλαράκος άμα θέλει μπορεί και να  :fuck1: και να  :2on1: με τη δικιά και και να βγάζει πιο χοντρά λέφτά

αρκεί μαι εγγραφή...πιστοποίηση ταυτότητας ότι δεν είναι ανήλικος και να ζητάει χρήμα για να κάνει διάφορα.Μόνος του ή με τη δικιά του. Τότε φίλε μου πάσο..
Στο συγκεκριμένο βέβαια υπάρχουν άφθονοι και άφθονες (ναι!@) επιδειξίες που το κάνουν για το κέφι τους..
Με τη δικιά μου μας αρέσει και παίρνουμε μάτι ζευγάρια που το κάνουν άνετα στην κάμερα τους...χωρίς περιρισμούς έτσι για το κέφι τους...άλλοι πληρώνονται..όπως επιλέξει κανείς

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους! Σε μια περίοδο κρίσεως είπα να ανοίξω ένα θέμα επίκαιρο και χρήσιμο.Το κατέβασμα ταινιών έχει γίνει επικίνδυνο και πέφτει κυνήγητο...  Στις φωτογραφίες (για adult μιλάμε πάντα) υπάρχουν 3-4 μεγάλα forums που επιτρέπουν ανέβασμα φωτό σε μορφή url..  Από όσα έχω χρησιμοποίήσει μέχρι τώρα μόνο ένα καινούργιο δείχνει να ανεβαίνει το χρήμα αρκετά γρήγορα (όπως κάποτε στα αρχεία το wupload που έδινε αρκετό χρήμα...άλλα έπεσε έξω). Μέσω referrals τα πράγματα γίνονται πιο απλά καθώς ΟΛΟΙ δουλεύουν για όλους..  Δεν κοστίζει αλλά δίνει κάποιο bonus σε αυτόν που σε έγγραψε...Όποιος θέλει το συζητάμε...Η δημιουργία μιας βάσης που ο κάθε ένας θα έχει αρκετούς referrals κοκ θα είναι χρήσιμο για όλους...λίγα κλικ για να βγεί το ΧΑΡΑΤΣΙ ρε γαμώτο...Όποιος ενδιαφέρεται ας πει καμμιά κουβέντα...είτε εδώ είτε με μύνημα...
δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες μήπως απαγορεύεται από το site.Πάντως με site με αρκετή κίνηση (επισκεψιμότητα) είναι λίγα.Κατά καιρούς 1-2 ξεφυτρώνουν αλλά έχουν επιλεγμένα Imagehosts.
Η διαδικασία είναι απλή-
1) Υπάρχουν site με πλήρη σετ με φωτογραφίες.
2) Αντιγράφεις και κάνεις remote upload (είναι εύκολο κυρίως στο Mozilla).Αντιγράφεις όλο το σετ και το κάνεις remote upload σε 1-3 λεπτά.
3) Κρατάς τα λινκ σε ένα αρχείο
4) ποστάρεις σε Site υψηλής κυκλοφορίας.
Όσα περισσότερα μοναδικά κλικ τόσο περισσότερο το χρήμα.
Με τους referrals  ουσιαστικά κάνεις δίκτο.Γράφονται μέσα από εσένα (ή από τα λινκ που ποστάρεις αρκει αυτός αφού ανοίξει η φωτό που έχεις βάλει γραφτει ως free user.Μετά ότι κερδίζει παίρνεις εσύ ένα ποσοστό επί των κερδών του (10% αν δεν κάνω λάθος).... Πιο λεπτομέρειες να δώσω αν το επιτρέπει το Site ή αν συμφωνείτει για δίκτυο να σας δώσω το referral link μου για να γραφτείτε και να σας δώσω site και τρόπο αντιγραφής που έχω βρει..
Σήμερα μου κατέβηκε η ιδέα καθώς κάνω μόνος τα δικά μυο upload και βγάζω 20-30 $ την εβδομάδα με λίγη δουλίτσα.Αν υπάρχει συνεργασία και βρεθούν λίγα ακόμα σιτε και κάνουμε δίκτου (αρκεί να γράφεται ο καινούργιος μέσω εμάς) τότε κάτι θα γίνει και ίσως πάμε διακοπές τα Χριστούγεννα....:)

Δεν καταλαβαίνω χριστό, παρά μόνο ένα πράμα:
Γι' αυτό πάει έτσι όπως πάει η οικονομία μας.

Δε μου λες ρε φιλαράκο, λες ότι με όλα αυτά θα βγάλεις λεφτά. Ή μάλλον ότι κάτι βγάζεις κι όλας.
Δε σε αμφισβητώ.
Πες μου όμως δυο πράματα, για να καταλάβω, και να μην αισθάνμαι τόσο μαλάκας:
1) Σε αυτούς που σου δίνουν τα λεφτά που λες (έστω, αυτά τα λίγα): ΕΣΥ, ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ?
2) Ποιός είναι από την άλλη μεριά αυτός που κάνεις το αλισιβερίσι? Ο "αντισυμβαλλόμενος" όπως (νομικά) λέγεται? Έχει όνομα?  Είναι εταιρεία? Στα βάζει σε τράπεζα? Στα φέρνει σπίτι? Σου στέλνει επιταγή? Τι σκατά?

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Όσο για τις φωτό αρκετά Site πληρώνουν...αυτό που δείχνει να μετράει όλα τα κλίκ είναι μέσω

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://imgah.com/5936111.html[/code[/URL]]

..Η πρώτη μου πληρωμή σε αυτό την περιμένω 10/9.Τα άλλα με έχουν πληρώσει κανονικά (πχ.imgchili.com).Σε αυτό μένει η πιστοποίσηση αλλά έχω ήδη 4 referrals που τα μετράςι τα bonus κανονικά..
Σε λίγες ημέρες (σήμερα ανακοίνωσε 10/6 maximum θα έχουν πληρωθεί όλοι) θα είμαι 100% οτι και αυτό κάνει ότι υπόσχεται...

Όποιος θέλει ας μου πει με τι Nick γράφτηκε (μέσω PM εδω) και ότι ξέρω θα του το πω να μην σας λέω τότε σε όλους..παπάρια μέντολες...

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
μέσω paypal (κυρίως και το πιο αξιόπιστο) και payza (πρώην alertpay). To paypal το έχω συνδέσει και με ένα τραπεζικό λογαριασμό και κάποια ψιλά τα αποσύρω εκεί. Όταν ανέβαζα ταινίες (που ήταν πιο χύμα τα πράγματα) το uploaded.to πλήρωνε με paysafe.Έκανα κατάθεση στο bwin και μετά καθαρά και ωραία σε paypal.Και από εκεί τράπεζα..τρόποι υπάρχουν..απλά μην φανταστείς πως θα γίνεις πλούσιος..Όπως είπα εξ αρχής 20-30 $ την εβδομάδα περίπου βγαίνουν.Περισσότερα βγάζουν όσοι ξέρουν και έχουν τα κουράγια να στήσουν κάποιο blog και ξέρουν να τραβήξουν κόσμό...Εγώ δεν τα ξέρω αυτά..ξέρω απλά πραγματάκια

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Όπως είπα εξ αρχής 20-30 $ την εβδομάδα περίπου βγαίνουν.Περισσότερα βγάζουν όσοι ξέρουν και έχουν τα κουράγια να στήσουν κάποιο blog και ξέρουν να τραβήξουν κόσμό...Εγώ δεν τα ξέρω αυτά..ξέρω απλά πραγματάκια
βγάζεις 20-30$ "δουλεύοντας" για τους πιο πάνω στην πυράμιδα που βγάζουν 3ψηφιους και 4ψηφιους αριθμούς.. καλός  :bigdick: είσαι, με το συμπάθειο κιόλας..

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
βγάζεις 20-30$ "δουλεύοντας" για τους πιο πάνω στην πυράμιδα που βγάζουν 3ψηφιους και 4ψηφιους αριθμούς.. καλός  :bigdick: είσαι, με το συμπάθειο κιόλας..

αν έχεις την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά...πέτα 1-2 εδώ να τα κάνω ομελέττα..
Από την τσόντα (σε όλες τις μορφές τις) ζει πολύς κόσμος.
Άλλος πηδάει στην κάμερα και του λένε τι ζητάνε να κάνει με τη δικιά του (ή μονος/η του/της) και βγάζει ένα χαρτηλίκι.
Άλλος ανεβάζει αρχεία..άλλος φωτό...αν εσύ το έλυσες το οικονομικό σου..πάω πάσο..δεν πάω να γινω πλούσιος..να διώξω τις γαμημένες τις τράπεζες από το τηλέφωνο μου προσπαθώ...

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αν βγάζει λεφτά γιατί να τον κατακρίνουμε τον άνθρωπο ?
Μαγκιά του αν όντως βγάζει.

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Μάγκες πάω για ύπνο γιατί πρωι-πρωι πρέπει να σηκωθώ να πάω τη γυναίκα στη δουλειά.τουλάχιστον όσο την έχει και αυτή...όποιος θέλει με ρωτάει.ότι ξέρω να του το πω.αν κάποιος ξέρει ας συνειφέρει τις γνώσεις του..Αν ήξερα να κάνω δικό μου site Μάγκες..κάτι πιο γρήγορα θα ξεχρέωνα..

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
αν έχεις την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά...πέτα 1-2 εδώ να τα κάνω ομελέττα..
Από την τσόντα (σε όλες τις μορφές τις) ζει πολύς κόσμος.
Άλλος πηδάει στην κάμερα και του λένε τι ζητάνε να κάνει με τη δικιά του (ή μονος/η του/της) και βγάζει ένα χαρτηλίκι.
Άλλος ανεβάζει αρχεία..άλλος φωτό...αν εσύ το έλυσες το οικονομικό σου..πάω πάσο..δεν πάω να γινω πλούσιος..να διώξω τις γαμημένες τις τράπεζες από το τηλέφωνο μου προσπαθώ...
έχεις καθόλου ιδέα από οικονομικά?
ξέρεις τι θα πει πυραμίδα?
απλά σκέψου τον εαυτό σου που έχεις κάποιους referrals
αυτοί οι referrals έχουν κάποιους άλλους, οι άλλοι κάποιους άλλους, κ.ο.κ
ο πρώτος όμως, στην κορυφή της πυραμίδας, τους έχει όλους referrals και θα βγάζει συνεχώς τα 1000πλασια από εσένα που στην ουσία θα δουλεύεις για πάρτη του
εγώ δεν πρόκειται να βοηθήσω τον άλλο να βγάλει εκατομμύρια για να πάρω 10-20$

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom