Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.073
- Πόντοι
- 6.796
Κακιούλες... χαριτωμένο
Ποιά ειναι αυτή στη φώτο τύπε?
Κακιούλες... χαριτωμένο
Μήπως έχει καλύτερη αγγελία από την Βερόνικα και δεν το παίζει πριγκιπέσσα να μας την γνωρίσεις!Γιατί αυτή η ερώτηση ;
πλακα κανει ο ζεμπου φιλε...παντως αν ειναι οντως πρωην σου ετρωγες καλα μπαγασα!!!!Δεν είμαι προαγωγός φίλε μου... η φωτό είναι μιας πρώην μου... την είχα βάλει από την αρχή που έκανα εγγραφή εδώ ... τώρα δεν ξέρω καν που βρίσκεται το κορίτσι
Γιατί αυτή η ερώτηση ;
Δεν είμαι προαγωγός φίλε μου... η φωτό είναι μιας πρώην μου... την είχα βάλει από την αρχή που έκανα εγγραφή εδώ ... τώρα δεν ξέρω καν που βρίσκεται το κορίτσι
Πηρε τη θεση που της αξιζε, εγινε πρωην.ειχες τετοια πρωην και ασχολείσαι με την καθε βερονικα εδω μεσα τυπε ?
H Βερονικα μπορει να χτυπησει 4 κατοσταρικα ανετα!
πρωτον δεν φτανουν δευτερον τι σημασια εχει το υψος ? αν μια γυναικα είναι ωραια είναι ωραια τελος και περιπου 1,65 είναι κανονικο υψος δεν τη λες κοντη ωραιες υπαρχουν και κοντες και κανονικες και ψηλεςΜε τα οποία βεβαια πας αυθημερόν Λονδίνο
και τρως 2ωρο με 1,80 .......
αλλά εντάξει , για την ελλάδα μιλάμε ,που ψήφισαν τον τσίπρα.
Με τα οποία βεβαια πας αυθημερόν Λονδίνο
και τρως 2ωρο με 1,80 .......
αλλά εντάξει , για την ελλάδα μιλάμε ,που ψήφισαν τον τσίπρα.
Εδω παντως λεει οτι ειναι 1,68 το μωρο μορτη!κολλημα εχεις με το υψος φιλε.για παρελαση την θελεις?
Βαλε την να φορα 25ποντες πλατφορμες και πηδημα στα ορθια, οριστε το υψος που θελεις
Διαφορετικα γυναικα απο κεντρικη / βορεια ευρωπη οπως πχ Σλοβακα Gabriella Tchekan
[xhamster]]
Μπράβο ρε Γιανναρε πήγες με τις καλύτερες μουναρες και τα καλυτερα παιδιά!!! Φοβερές και οι δυο!!!
αν παιρνει 250 ευρω ανα πελατη , με 4 πελατες τη μερα εχει 1000αρικο
βαλε 20 μερες , 20000 το μηνα αφορολογητα.
αν αυξησει τον αριθμο των πελατων μιλαμε για μεγαλυτερα ποσα.
Κανενα επαγγελμα υπαλληλου δεν προσεγγιζει αυτα τα λεφτα.
Γενικα εκει κατω με τοσους στερημενους , το καλυτερο επαγγελμα ειναι cg.
Αν εχει και λιγο μυαλο, δεν χαλαει πολλα για λουσα, καλη ζωη και αρωματα, κανει τις καλες επενδυσεις μπορει να το ασκησει για περιορισμενο χρονο μεχρι το χρημα να δουλευει για εκεινη.