Να το κρατησεις το ταξι και το φαγητο. Αυτοκινητο εχω, ταξι μπορω να καλεσω και το φαγητο (και λοιπα εξοδα) το πληρωνω μονη μου.[size=20pt] Αν ηταν να σου πουλησω τον χρονο μου θα προσεγγιζα τις τιμες της μικρης αμορφωτης 20αρας βερονικας[/size]. Και λιγα λεω.
Αυτό θα το καθορίζαμε εμείς με την ζήτηση που θα είχες.
Και άλλες προσπάθησαν να ανεβούν στα 200 και 250αρια και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.
Η Βερόνικα είναι από τις λίγες περιπτώσες που υπερδιπλασίασε τιμή και ταυτόχρονα ανέβασε και τη ζήτησή της.
Aν τελικά ανέβεις Πράγα,θα δώσω στο forum μια πολύ αντικειμενική εικόνα της εμφάνισής σου,μιας και οι υπόλοιπες που γράφουν εδώ μέσα τόσα χρόνια δεν ήταν σε θέση να postάρουν ούτε τη φτέρνα τους.
Μια pentagiotissa που το επιχείρησε,δεν θα την πηδούσαν ούτε με 10ευρώ στο Μετάξι..
δεν εχω αναγκη να γλειψω κανεναν ουτε να το παιζω καλη εδω μεσα ουτε ειμαι fake,
δεν προσπαθω να μεγαλοποιαστω ουτε ανεβηκα ουτε τπτ,
[size=20pt]θα ανεβω οταν εξαφανιστω και δεν με ξαναδειτε ποτε και κανω μια νορμαλ ζωη [/size]
οι υπηρεσιες ιδιες ειναι παντου και εδω ισως καλυτερες μιας και μιλαμε κ την ιδια γλωσσα
μπαινω εδω κ χαβαλεδιαζομαι μιας κ εβαλα ιντερνετ στ κιν κ μου πεταει ειδοποιησεις
οταν γυρισω δεν θα εχω χρονο ουτε να φαω
Εσύ μαγκάκι,επειδή είσαι μικρό και δεν έχεις εμπειρία από πουτάνες/call girls/πορνοσταρ,κάνε έναν κόπο και διάβασε καμιά βιογραφία τους..
Εδώ κοτζάμ πορνοστάρ που έβγαλαν λεφτά με το τσουβάλι αναγκάστηκαν να κάνουν come back επειδή απέτυχαν να διαχειριστούν καταστάσεις.
Λίγες κατάφεραν να ξεφύγουν από το χώρο.
Και χωρίς να θέλω να γίνω κακός μαζί σου..
Για ποια νορμάλ ζωή μιλάς ότι θα κάνεις μετά από αυτή σου την ενασχόληση;
Νομίζεις ότι πούλησες μόνο το κορμί σου τόσο καιρό;
Τέσπα,δε θελω να το χοντρύνω πρωινιάτικα.