kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.124
- Πόντοι
- 6.256
Τι υψος εχεις?για να διαπιστώσετε ότι είμαι εμφανίσιμη.
Τι υψος εχεις?για να διαπιστώσετε ότι είμαι εμφανίσιμη.
Απλά έχεις την παράλογη απαίτηση να πας για καφέ/φαγητό μαζί μου. Ενώ εγώ εξαρχής σκόπευα να επιτρέψω σε κάποιον από το forum να με δει για να διαπιστώσετε ότι είμαι εμφανίσιμη.
ακομα μια ελλεηνιδα που πιστευε οτι μπορουσε να απαξιωσει τους χυστες του σαϊτ μεσα στο σπιτι τους....
η απαιτηση ειναι να συναντηθουμε σαν ανθρωποι, το στυλακι εγω θα περναω με τον νταντυ και συ θα καθεσαι σα μαλακας να κοιτας στα 1000 μετρα γιατι ειμαι και πολυ μπιζι και καθε δευτερολεπτο μου κοστιζει χιλια ευρω να πας να το πουλησεις σε κανα πιρφορο σου ειπα το φαγητο και το ταξι το προτεινα επειδη απλα σε εκοψα για φτωχομπινεδιαρα που το παιζει καμποση πισω απο ενα νικ στο ιντερνετ και για να σε προλαβω,κυριος ειμαι με τις κυριεςΑπλά έχεις την παράλογη απαίτηση να πας για καφέ/φαγητό μαζί μου. Ενώ εγώ εξαρχής σκόπευα να επιτρέψω σε κάποιον από το forum να με δει για να διαπιστώσετε ότι είμαι εμφανίσιμη.
Απλά έχεις την παράλογη απαίτηση να πας για καφέ/φαγητό μαζί μου. Ενώ εγώ εξαρχής σκόπευα να επιτρέψω σε κάποιον από το forum να με δει για να διαπιστώσετε ότι είμαι εμφανίσιμη.
Οριστε τι κανατε.
Παει και αυτη
Τωρα να σας δω τι θα γ@μ@τε εκει κατω
Τα χερια σας θα βγαλουν καλους
με τον νόμο του.
μερικοι εδω μεσα ειστε απλα γλιτσες
και χειροτεροι απο γκομενα σε περιοδο
το 90% αυτου του σαιτ ειναι επιπεδου υπο του μηδενος κατινες σκετες μονο το φακιωρι και το ξεσκονιστηρι σας λειπει
βαρεθηκα
σιχαθηκα
ζητησα να διαγραφει το νημα ,δεν γινεται
και μετα το προφιλ μου
τελος μεινετε μονοι σας να τα λετε ανετα
δεν ξαναμπαινω
-----------------
Δεν υπαρχει λογος να φυγεις.
ο μονος λογος να γραφεις είναι...
-να απαντας σε τυχον ΨΕΜΑΤΑ(π.χ δεν πηγες σε ένα ραντεβού)
-να βαζεις καμια φωτο...κ όταν εισαι διαθεσημη.
Δεν υπαρχει λογος να απαντας....
-περι τιμης
-περι υπερεσιων ενώ αυτές είναι καθορισμένες
κτλ,κτλ....
-----------------------------------------------------------------------------------------
επειδή εγινε πολυς ντορος για το ποσο +250ε,
εγω δεν τα δινω,μονο αν ερθουν από στοίχημα κανα χιλιαρικο κ ανω,
τα 120 τα εδινα ανετα,τα 250 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
Σε οσους δεν αρεσει η τιμη...
-υπαρχουν πολλες επιλογες
-δεν παρακαλαμε,
ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ...
Η ΚΟΠΕΛΑ στα 20 ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να τα παρει χοντρα,πχ στα 23,25 δεν ξερει κανεις,αν θα τα δινει καποιος,
οποτε αφου το κανει για να ΖΕΙ δεν εχουμε κανενα δικαίωμα για κλαψα.
Το ιδιο πχ αν δουμε ένα μπουφαν 800 ευρω,η παπουτσι 250, πολλοι δεν τα περνουν κ μετα λενε φλωρους χαζους τους αλλους,
Θα ηθελα πολύ να την αλλα δεν θα κανω οικονομια για ένα γαμησι,δεν θα στερηθώ κατι άλλο,δεν το εκανα ποτε ουτε για γκομενα.
Αλλα δεν θα κλαψουρίσω ουτε ΘΑ ΤΗΝ ΘΑΨΩ επειδή δεν μπορω να δωσω τα 250....
το αν το αξιζει η όχι δεν το ξερω αυτό μονο αν την .....
-------
το να βριζεις την σελιδα για 5,6,8..10 ατομα δεν σε τιμα κ το φορουμ,
μην ξεχνας ότι από εδώ ΑΝΕΒΗΚΕς όχι 100% αλλα πηρες βοηθεια...
ειχα στειλει 2 φορες μυνηματα όταν ηταν 120,...η κοπελα θα ταν απασχολημενη η δεν γουσταρε να απαντησει δεν υπαρχει λογος για κραξιμο...
αυτά....
περιληψη...
- δεν είναι αναγκη να σνομπαρουμε αυτό που δεν εχουμε...
κ
-(βερονικα_.....) μην ξεχνας πως ανέβηκες γιατι υπαρχει κ το κατεβασμα κ συνηθως βλέπεις τα ιδια ατομα κ στην ανοδο κ στην καθοδο..
αυτά!
ελληνικη παιδειαμερικοι εδω μεσα ειστε απλα γλιτσες
το 90% αυτου του σαιτ ειναι επιπεδου υπο του μηδενος κατινες σκετες μονο το φακιωρι και το ξεσκονιστηρι σας λειπει
βαρεθηκα
σιχαθηκα
και μετα το προφιλ μου
δεν ξαναμπαινω
Σημερα περασα μια Υπεροχη μερα !!!Που κατεληξε σε μια ακομα πιο υπεροχη νυχτα !!!Ειχα καιρο ν περασω τοσο καλα κ να χαλαρωσω μετα τοσο,!!
ΚΑΙ μετα μου γαμησατε την διαθεση ,!!!με τα ηλιθια υβριστικα inbox μηνυματα σας μερικοι και τις μαλακιες που μου αραδιαζετε κ με ρωτατε ,λεω μην ασχολησε μην ασχολησε αλλα δεν γινεται να μ γαμετε την ψυχολογια ρε,
και εσυ εισαι ελεηνος φιλε Αληθεια ποσο χρονων εισαι ???60?? μου θυμιζεις κατι Κωλογριες!!! που κατινιαζουν με οτι βρουν κ δεν εχουν με τι νασχοληθουν στην μιζερη ζωη τους
σημερα μονο πηρα 512 μηνυματα, αλλα χαλαλι γτ ξερεις κατι??
σας ΣΙΧΑΘΗΚΑ , μην δειτε ατομο σωστο να γουσταρει αυτο π κανει κ να λενε οι αλλοθ καλα λογια γιαυτο να πεσετε να το φατε ,δεν πειραζει δεν ειναι για μενα αυτα ,
καθιστε με τις αλβανες σας! κ με αυτες που το παιζουν ελληνιδες ,!η μαυτες που ηρθαν απτο χωριο βλαχες !τετοια σας αξιζουν
ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ,και ναι ξερω χεστηκατε αλλα δεν με νοιαζει, οσοι ειναι οκ ανθρωποι τους γουσταρα με χιλια κ τους το εδειξα προσπαθωντας ν τους ευχαριστησω οσο μπορω, αυτοι κ μονο αυτοι ξερουν που θα με βρουν! Αν μπορει καποιος να κλεισει το νημα εντελως θα τ εκτιμουσα !!!! το προφιλ μου θα κλεισει κ αυτο , κ εσυ ξερεις εε συνεχισε την παραπληροφορηση σου ! ελευθερα πλεον
Επι τελους. Ξεβρωμησε το σαιτμερικοι εδω μεσα ειστε απλα γλιτσες
βαρεθηκα
σιχαθηκα
και μετα το προφιλ μου
δεν ξαναμπαινω
Τόσο αποθημένο σου έμεινε που άλλα λες την μια, άλλα την άλλη. Κοίτα κάτω από την παράθεση που έχεις κάνει. Άσε μας ρε βρετανέ.Επι τελους. Ξεβρωμησε το σαιτ
ειχα βαλει πολλα χρονια τελικαΒερονικα ενα γυφτακι εισαι που σε 10 χρονια θα σαι για πεταμα
Eχεις δικιο τυπε ειδικα στην Αθηνα που δεν υπαρχουν καθολου επιλογεςΟριστε τι κανατε.
Παει και αυτη
Τωρα να σας δω τι θα γ@μ@τε εκει κατω
Τα χερια σας θα βγαλουν καλους
Πες μου κάτι!ποιός ο λόγος να αποδείξης ότι είσαι εμφανίσημη σε ένα σάιτ για άντρες!!?