Τυχαια επεσα πανω στο θεμα και διαβασα καμια 20αρια σελιδες.
Απο τις φωτο που ειδα η κοπελα ειναι πολυ καυλιαρα.Αλλος μπορει να καβλωνει με 2μετρη λαμπαδα,αλλος με καμπυλες κτλ...
Για εμενα ειναι καυλα...αλλα αυτα ειναι γουστα.Απο κει και περα ακομα κ στο κρεββατι αλλο στυλ συμπεριφορας/υπηρεσιων γουσταρει ο ενας,αλλο ο αλλος.Εμενα δεν μου αρεσουν οι πολυ επιθετικες πχ.Αλλος μπορει να θελει να την
στα 4 κ να τρελαινεται κ μονο που την βλεπει κ αλλος να θελει παλη.Σχετικα ειναι ολα.
Οσο για τα χρηματα αλλιως σκεπτεται κ τα ποναει κ τα ζυγιζει καποιος που τα εχει κ αλλιως αυτος που δεν,χωρις να ειναι μομφη αυτο.
Ακομα κ εκεινοι που εχουn πολλα μαρουλια αλλιως αξιολογουν την καθε γυναικα.Αν καποιον τον καβλωνει η προστυχοφατσα/κωλαρα/κωλαρακι κτλ της ''μαριας'' που κατεβηκε απο τα δρυμικλαβα ,χαλαλιζει οσα θα εδινε σε ενα απιστευτο σιτι τουρ κ παραπανω.
Το θεμα ειναι τι καβλωνει τον καθενα κ ποσο το αξιολογει ο ιδιος κ κινειται αναλογα το πορτοφολι του.
Ο χρονος θα δειξει...αγαπη κ ειρηνη σε ολους κ ολες.
*δεν εχω κοιμηθει με την κοπελα απλα ειδα τις φωτο κ υποθετω απο αυτα που διαβασα οτι οι υπηρεσιες της δεν ειναι κακες.
**πιο πολυ μου αρεσες κοπελια στις ασπρομαυρες φωτο που καποιος ελεγε πως εχεις περιφερεια.Βγαζεις πιο αγρια γουστα.