Alex23andros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2015
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Άλλαζε κάθε 2μηνο τηλέφωνο... Τώρα την έχω χάσει όμως από τον Μάιο και μετά.
που εξαφανιστηκε το κοριτσι παλι..?
Και από ονόματα έχει αλλάξει ουκ ολίγα. Μαριαννα/Βιβή/Αντριάννα/Βερόνικα, και πιθανώς να ξεχνάω και κανένα...
Υπομονή παίδες 20-23 είχε πει θα γυρίσει .. Λογικά αυτές τις μέρες θα επιστρέψει το πιπινάκι.
ποιος θα γινει κουμπαρος?? ;)Δυστυχώς η τελευταίες μου πληροφορίες είναι δυσάρεστες μάλλον το χάνουμε το κορμί :S μέλος από εδώ μέσα της έκανε πρόταση γάμου και είναι υπό θετική σκεψιν..
Δεν είναι αστείο είναι σοβαρό..και μάλιστα απομένουν η λεπτομέρειες ημερομηνίας του λαμπρού γεγονότος...ποιος θα γινει κουμπαρος?? ;)
βρηκε μονιμο χορηγο τυπε κ ετσι;Δυστυχώς η τελευταίες μου πληροφορίες είναι δυσάρεστες μάλλον το χάνουμε το κορμί :S μέλος από εδώ μέσα της έκανε πρόταση γάμου και είναι υπό θετική σκεψιν..
Το μέλος που της έκανε πρόταση έχει ανοίξει και πολύ γνωστό νήμα εδώ μέσα.
[/quote ποιος ειναι ο τυχερος???
μας στενοχωρησες :'( :'( :'(δεν προλαβαμε να την γνωρισουμεΤο μέλος που της έκανε πρόταση έχει ανοίξει και πολύ γνωστό νήμα εδώ μέσα.
τυπε ψαρωσαΤο φλερτ έχει αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες....γιαυτό εξαφανίστηκε πάλι!!το μέλος είναι ο picker..μετά την απόρριψη του από την Κορινα που προτίμησε τον γύφτο... έκανε στροφή στην Βερονικα η οποία θαμπώθηκε από την ομορφιά του