Καλημέρα σε όλους,
Αν και δεν είμαι ενεργό μέλος και γράφτηκα μόνο για την Βερόνικα (με όλα όσα διάβαζα, ήθελα κι εγώ να την δοκιμάσω), σκέφτομαι εδώ και καιρό να παρέμβω στην συζήτηση για να πω την γνώμη μου και να τονίσω και κάτι που ίσως δεν έχει ειπωθεί.
1. Αναφορικά με την τιμή, το ανέλυσαν κάποιοι άριστα. Δικαίωμά της να ζητά όσα θέλει, δικαίωμα των πελατών της να της τα δώσουν ή όχι. Είτε ζητά 250, είτε 500, είτε 1000, είτε όσα θέλει. Τόσο απλό. Και δε νομίζω να χωρά περισσότερη ανάλυση.
2. Πολλοί λένε ότι είναι ντόμπρος άνθρωπος. Δεν την έχω γνωρίσει και δεν έχω άμεση άποψη. Αλλά και να είχα βρεθεί μαζί της μερικές φορές, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να εκφέρω άποψη για τον χαρακτήρα της με σιγουριά. Εδώ γνωρίζουμε ανθρώπους που - υποτίθεται - τους ξέρουμε καλύτερα, μπορεί να τους έχουμε σε εκτίμηση και στο τέλος αποδεικνύονται σκάρτοι. Άβησσος η ψυχή του ανθρώπου. Από αυτά που διαβάζω πάντως δε νομίζω να είναι και πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Όχι επειδή ανέβασε την τιμή (αν και θυμάμαι πως με πάθος σχετικά πρόσφατα υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να ανεβάσει). Αλλά λόγω της συμπεριφοράς και στάσης της προς την πελατεία της, η οποία και την τίμησε και την ανέδειξε. Όσο για όσους υποστήριξαν ή υποστηρίζουν ακόμα ότι είναι ντόμπρος άνθρωπος, θα πω το εξής: Μάγκες, επαγγελματίας πουτάνα είναι και για 1 ώρα μπαίνει στον ρόλο της. Και ο ρόλος της - όπως προφανώς τον αντιλαμβάνεται ή ίδια και καλά κάνει, δικαίωμά της και αυτό - εκτός του καλού σεξ, είναι να προβάλει - και καλά - και αυτό το πρόσωπο του ντόμπρου και τίμιου ανθρώπου. Ξέρετε γιατί; Είναι απλό και αυτό. Αφενός για να σας κερδίσει και να την ξανατιμήσετε, αφετέρου για να σας κάνει fan και να της κάνετε και διαφήμιση. Κάτι το οποίο πέτυχε. Και αυτό δείχνει έναν μάλλον έξυπνο άνθρωπο. Πάντως, ρόλο έπαιζε και ρόλο παίζει.
3. Και έρχομαι στο τελευταίο προς όλους τους fan της. Δικαίωμά σας να είστε fan της κάθε Βερόνικας, να την διαφημίζετε, να λέτε πόσο ντόμπρος άνθρωπος είναι και ό,τι άλλο νομίζετε. Δικαίωμά σας. Όμως, άθελά σας ή μη, της ανοίξατε τα μάτια, με αποτέλεσμα να ζητά σήμερα αυτά που ζητά. Άλλο "γράφω μια θετική κριτική για να ενημερώσω" και άλλο "θεοποιώ μια πουτάνα". Υπάρχει μια γραμμή ένα όριο, πέρα από το οποίο αγγίζουμε την υπερβολή. Ξαναλέω όμως: Δικαίωμά σας. Απλώς, μην γκρινιάζετε τώρα που διπλασίασε την τιμή. Εσείς την σπρώξατε προς αυτό. Αν ήταν αυτή η επιδίωξή σας ΟΚ καλώς. Αν τα έχετε και δεν σας ενοχλεί να δίνετε 250, πάλι καλώς. Εύχομαι να τα έχετε πάντα και να μην σας λείψουν ποτέ. Όσοι όμως την θεοποιήσατε και τώρα γκρινιάζετε, ταπεινή μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να προσέχετε στο μέλλον τι γράφετε και πώς αξιολογείτε μια πουτάνα, ειδικά αναφορικά με τον χαρακτήρα της. Δεν το λέω με ειρωνεία ή κακία, σε καμία περίπτωση, όλοι κάνουμε λάθη, that's life.
Αυτά από μένα.
Καλή σας μέρα.