Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
εμμ τυπε μου αν βαζεις στην ακρη περιμενοντας την βερονικα μαζευονται...
Μαυτά τρώς πιτόγυρα 1 χρόνο!!
εμμ τυπε μου αν βαζεις στην ακρη περιμενοντας την βερονικα μαζευονται...
Ελληνιδες ρε φιλε, μονο διαταγες ξερουν να δινουν και να βαζουν κανονες,Να μας πει κ τι άρωμα θα φοράμε.κριμα δε το προλάβαινε πριν ξεφύγει το μικρό
Εδω λεει οτι η Atlanta είναι city...Χαχαχαχαχα
Καλύτερα να μασας παρα να μιλας...:p
Τι νομιζες βρε φιλε μας..οτι το γραφειο της τζαμπα κατασκευαζε χαζοχαρουμενα ..μυγακια γι αυτην?250 το πηγε ρε? μας τρολαρει μου φαινεται. ποια ειναι η φαρμακη ή η στικουδη ελεος.
Από δω και πέρα μόνο c35 θα διαβαζωΤιμη και δόξα στον Μύστη C35 που άνοιξε το νήμα
και γευτηκαμε την τρυφερη Βερονικα με λογικο τιμημα
Φιλε μηπως εχεις το τηλεφωνο της Βερονικας? Και μετα σου υποσχομαι να σε διαβασω!Δεν μπορώ να καταλάβω τους συναγωνιστές που είναι σαν τις χήρες πάνω από το μνήμα επειδή ανέβηκε η τιμή.
Η τιμή παιδιά συμβαδίζει με τον ανταγωνισμό στο site.
Τι περιμένατε δηλαδή, ότι η κοπελίτσα από το "στόμα σε στόμα" θα έμπαινε στην "βιτρίνα" του site προσβάσιμη από όλους και θα κρατούσε την ίδια τιμή ? Γιατί ?
Αφού εδώ άλλες που είναι ένα κλικ πιο κάτω έχουν την διπλάσια τιμή γιατί η κοπέλα να κάνει ψυχικά ?
Και προφανώς υπάρχει χρήμα... διαβάστε κριτικές και δειτε τι γίνεται στα νήματα που ουρές παρακαλάνε για τηλέφωνα με τα 150ρια/300ρια στο χέρι και τρώνε πόρτα.
Όσο για το "στο χέρι μας είναι να πέσουν οι τιμές" και τα "δεν θα ψωνίσω" και διάφορα άλλα τέτοια για πορτοκαλιές και μοναστήρια, τα είπαμε...
Αυτοί που έχουν τις εναλλακτικές τους και κυνηγουν εκτός έχουν ήδη βρει την επόμενη 'βερόνικα" και δεν μοιρολογούν ούτε σχολιάζουν εδώ.
Εδώ είναι αυτοί που ψωνίζουν από τα έτοιμα και.... το έτοιμο κόστιζει κύριοι. με τις υγείες σας.
φιλε εχεις Στικουδη σε τιμη Βερονικας?250 το πηγε ρε? μας τρολαρει μου φαινεται. ποια ειναι η φαρμακη ή η στικουδη ελεος.
Φιλε μηπως εχεις το τηλεφωνο της Βερονικας? Και μετα σου υποσχομαι να σε διαβασω!
Δεν μπορώ να καταλάβω τους συναγωνιστές που είναι σαν τις χήρες πάνω από το μνήμα επειδή ανέβηκε η τιμή.
Η τιμή παιδιά συμβαδίζει με τον ανταγωνισμό στο site.
Τι περιμένατε δηλαδή, ότι η κοπελίτσα από το "στόμα σε στόμα" θα έμπαινε στην "βιτρίνα" του site προσβάσιμη από όλους και θα κρατούσε την ίδια τιμή ? Γιατί ?
Αφού εδώ άλλες που είναι ένα κλικ πιο κάτω έχουν την διπλάσια τιμή γιατί η κοπέλα να κάνει ψυχικά ?
Και προφανώς υπάρχει χρήμα... διαβάστε κριτικές και δειτε τι γίνεται στα νήματα που ουρές παρακαλάνε για τηλέφωνα με τα 150ρια/300ρια στο χέρι και τρώνε πόρτα.
Όσο για το "στο χέρι μας είναι να πέσουν οι τιμές" και τα "δεν θα ψωνίσω" και διάφορα άλλα τέτοια για πορτοκαλιές και μοναστήρια, τα είπαμε...
Αυτοί που έχουν τις εναλλακτικές τους και κυνηγουν εκτός έχουν ήδη βρει την επόμενη 'βερόνικα" και δεν μοιρολογούν ούτε σχολιάζουν εδώ.
Εδώ είναι αυτοί που ψωνίζουν από τα έτοιμα και.... το έτοιμο κόστιζει κύριοι. με τις υγείες σας.
Τελικα ο σοφος Γιωργακης ειχε δικιο : "λεφτα υπαρχουν"......Εγώ και χτες και σήμερα την ώρα που ρώτησα (για απογευμα μιλάμε) είναι γεμάτη
Εμείς κλαιγομαστε και η ριολα είναι κλεισμενη και μετά σου λένε ο κόσμος δεν έχει λεφτά
Αμην Ευλογηcον φιλε....Αμην Ευλογηcon....Φίλε το ζητάς από την ίδια, αν είσαι καλό παιδί θα στο δώσει
Φίλε αν δεν το βρεις να στο δώσω εγώ.Αμην Ευλογηcον φιλε....Αμην Ευλογηcon....