alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Ρε μωρό αγγελία δεν έχεις;;; Τηλεφωνάκι, κάτι;Πως σε βρίσκουμε;
δεν εχω ποτε δουλεψει σε στουντιο η καπου αλλου , πριν 2 χρονια πηγαινα σχολειο , λοιπον καλυτερα ν μην τρολαρεις
Ρε μωρό αγγελία δεν έχεις;;; Τηλεφωνάκι, κάτι;Πως σε βρίσκουμε;
της στέλνεις pm εδώ , κανονίζετε συνάντηση και στο δίνει από κοντά το τηλ νομίζω έτσι πάει τυπέ
με p.m. από την ίδια, αν θέλει βέβαιαΠως κανονίζουμε συνάντηση αν δεν έχω το τηλ της; Με πμ από εδώ;;;
Τέλπσπάντων θα ρωτήσω την ίδια.Ευχαριστώ φίλος.
Πως κανονίζουμε συνάντηση αν δεν έχω το τηλ της; Με πμ από εδώ;;;
Τέλπσπάντων θα ρωτήσω την ίδια.Ευχαριστώ φίλος.
Στέλνεις π.μ και σου δίνει τηλ άλλα εσενα συγκεκριμένα χλομό σε κόβω >Συγγνώμη ρε μάγκες γιατί μάλλον κάτι κατάλαβα λάθος...Στέλνω πμ και μου στελνει το τηλέφωνό της ή στέλνω πμ και κανονίζουμε μέσω πμ να πάμε για καφέ συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με περνάει από casting την πρώτη φορά να δει αν της αρέσω;
Στέλνεις π.μ και σου δίνει τηλ άλλα εσενα συγκεκριμένα χλομό σε κόβω >
Επειδή όμως είναι ένταξη άτομο, πάρα την επιθέσει που της εκανες ,στείλε ενα π.μ αυτός ο κώλος είναι πολύ ;)Καλά θα ζήσω!!!! Έχουμε υπερπροσφορά κώλων!!!!
ΟΚ φίλε ευχαριστώ!!!
Επειδή όμως είναι ένταξη άτομο, πάρα την επιθέσει που της εκανες ,στείλε ενα π.μ αυτός ο κώλος είναι πολύ ;)
Eλα Σαλονικα να βγαλεις το δικο μου ματιελα να συναντιθουμε ν σου βγει εσενα το ματι ;)
δεν την αφηνουμε...Eλα Σαλονικα να βγαλεις το δικο μου ματι
και πως μπορουμε να την κρατησουμε;δεν την αφηνουμε...
να ειστε καλοι μαζι τηςκαι πως μπορουμε να την κρατησουμε;
Θα την απαγαγουμεδεν την αφηνουμε...
δεν εχω ποτε δουλεψει σε στουντιο η καπου αλλου , πριν 2 χρονια πηγαινα σχολειο , λοιπον καλυτερα ν μην τρολαρεις
Ναι εχεις δικιο κοριτσαρα σε μπερδεψα με αλλη κοπελα συνονοματη σου που της μοιαζεις αρκετα.
Sorry παιδια γραψτε λαθος!