anaxagoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
so hot..
μεχρι να γυρισω ;)
ενα μπραβο στον φωτογραφο :-* :-*
αν κ λιγο θολη
χόλυ μόλυ
Ετσι οπως τα ειπες δεν σε βλεπω να γαμησεις φιλε μου........... Το ποιο πιθανο ειναι να σε περασει γι αυτιστικοΚοπελιά αν θέλεις στείλε με το τηλέφωνο σου να σε κάνω αναπάντητη να δεις το νούμερό μου ώστε να με πάρεις τηλέφωνο και να γράψω το κινητό σου και να σε πάρω να βρεθούμε.
Ευχαριστώ.
Ετσι οπως τα ειπες δεν σε βλεπω να γαμησεις φιλε μου........... Το ποιο πιθανο ειναι να σε περασει γι αυτιστικο
Παιδιά ξέρουμε πότε γυρίζει από διακοπές??
Από αύριο θα ηρεμήσει και αυτό το θρεντ μέχρι τις 23 που γυρνάει. Καλά να περάσεις κοριτσάρα όπου κι αν πας.
.....μεχρι να γυρισω ;)
αν κ λιγο θολη
ΟγκουνσοτοΚοπελιά αν θέλεις στείλε με το τηλέφωνο σου να σε κάνω αναπάντητη να δεις το νούμερό μου ώστε να με πάρεις τηλέφωνο και να γράψω το κινητό σου και να σε πάρω να βρεθούμε.
Ευχαριστώ.
Να σου δοσω 5ευρω καλυτερα να βαλεις καρτα.Κοπελιά αν θέλεις στείλε με το τηλέφωνο σου να σε κάνω αναπάντητη να δεις το νούμερό μου ώστε να με πάρεις τηλέφωνο και να γράψω το κινητό σου και να σε πάρω να βρεθούμε.
Ευχαριστώ.
τυχερος ο φωτογραφος!!!!μεχρι να γυρισω ;)
αν κ λιγο θολη
Yπομονη φίλε :S :S :Sπαιδια μη μου ζητατε το τηλ. της κοπελας, της εχω υποσχεθεί να μην το δωσω πουθενα. αλλα αν δεν σας εχει αποθηκευμενους στο τηλ. της δεν θα κανετε κατι. μονο αν σας το δωσει η ιδια.
Την αλλη φορα θα φερω τριποδο κ προβολεις!!!μεχρι να γυρισω ;)
αν κ λιγο θολη
το ιδιο και σε μενα παιδια..εχω τηλεφωνο αλλα δεν αφηνει η Βερονικα να το δωσω....αν δεν σε εχει καταχωρημενο στις επαφες δεν θα απαντησει ετσι και αλλιως...κανονιζεις μονο με πμ....τηλεφωνο μονο απο την ιδια...μακαρι να μπορουσα να σας βοηθησω..εχω βρεθει και εγω σε αυτη τη θεση και ξερω οτι ειναι μαλακια...δυστυχως πρεπει να ακολουθουμε οτι μας λενε...αυτο ειναι το σωστο...παιδια μη μου ζητατε το τηλ. της κοπελας, της εχω υποσχεθεί να μην το δωσω πουθενα. αλλα αν δεν σας εχει αποθηκευμενους στο τηλ. της δεν θα κανετε κατι. μονο αν σας το δωσει η ιδια.
μεχρι να γυρισω ;)
αν κ λιγο θολη
Το μαυρισμα ολα τα λεφτα...εεεερε γλεντια που σηκωνει το Βερονικακι
παιδια μη μου ζητατε το τηλ. της κοπελας, της εχω υποσχεθεί να μην το δωσω πουθενα. αλλα αν δεν σας εχει αποθηκευμενους στο τηλ. της δεν θα κανετε κατι. μονο αν σας το δωσει η ιδια.
το ιδιο και σε μενα παιδια..εχω τηλεφωνο αλλα δεν αφηνει η Βερονικα να το δωσω....αν δεν σε εχει καταχωρημενο στις επαφες δεν θα απαντησει ετσι και αλλιως...κανονιζεις μονο με πμ....τηλεφωνο μονο απο την ιδια...μακαρι να μπορουσα να σας βοηθησω..εχω βρεθει και εγω σε αυτη τη θεση και ξερω οτι ειναι μαλακια...δυστυχως πρεπει να ακολουθουμε οτι μας λενε...αυτο ειναι το σωστο...