spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
την εχεις συναντησει μαν?για τσιγκανα μου μοιαζει...(δε με χαλαει βεβαια..)
αλλα πολύ ακριβό το πουλάει το μουνακι της
την εχεις συναντησει μαν?για τσιγκανα μου μοιαζει...(δε με χαλαει βεβαια..)
αλλα πολύ ακριβό το πουλάει το μουνακι της
Ποιος απαντάει στο τηλ? Νταβας ή γραμματέας?
Πάρε και οποιος απαντήσει,ρώτα:
"Είστε νταβας ή γραμματέας; Ή νταβας που εγινε γραμματεας-τηλεφωνητρια;"
Δασκαλε αυτη δεν ειναι που καποτε επαιρνε 70 ευρω την ωρα????την εχεις συναντησει μαν?
.ακριβως....4-5 χρονια πριν...Δασκαλε αυτη δεν ειναι που καποτε επαιρνε 70 ευρω την ωρα????
.ακριβως....4-5 χρονια πριν...
Στο σαιτ πριν 2 χρόνια την είχαμε ανακαλύψει. Ο dude είχε κάνει τη αρχή.Από τα 15-16 ξεκίνησε δηλαδή
Μονο οι πουτανες ?Στο σαιτ πριν 2 χρόνια την είχαμε ανακαλύψει. Ο dude είχε κάνει τη αρχή.
Ότι ηλικία λένε οι πουτανες, να προσθέτεις πάντα 4,5 χρόνια.
Αρα συμφερει να σε παρουμε για μιαμιση ωρα...μιση70
1 120
1μιση 170
2 240
;)
ρε παιδια εγραψα μια κριτικη για το μωρο και δεν εχει ανεβει ακομα... πανε 5 μερες τωρα!
κοβω τον πουτσο μου ότι το 170 προεκυψε λογω ανικανότητας υπολογισμουΑρα συμφερει να σε παρουμε για μιαμιση ωρα...
κοβω τον πουτσο μου ότι το 170 προεκυψε λογω ανικανότητας υπολογισμου
120 η ωρα?ποια ειναι η μις Πελλοπονησος???Καλημέραα συναγωνιστές , καινούργιος αλλα σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και λαμβάνω σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις σας
Συνάντηση έγινε με την κοπέλα , είναι πεντακάθαρη , ακόμη και το νινάκι της είναι τρέλα να το δοκιμάσεις , δεν λέει όχι σε τίποτα και δεν τρώει χρόνο 120,00 η μια ώρα και χωρίς εξτρα
Αυτά για να βοηθήσω , πάντως θα την ξαναπροτιμούσα αν τα οικονομικά μου ήταν καλά
Σωπα ρε τυπε τι μας λες...ουαου που λεει κ ο βαρουφακης. Εαν θεωρεις οτι τα αξιζει δωστα εσυ κ ασε τι θα κανουν οι αλλοι. Πληροφοριακα επερνε 70/ωρα ολα εκτος κωλο.Η αυξηση δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει....μαλλον απο το καλο προμο και το οτι ειναι συνεχως ΄΄κλεισμενη΄΄Για να είναι "κλεισμένη" συνεχεια , σημαίνει ότι τα αξίζει τα λεφτά που παίρνει. Αν δεν θέλετε να δώσετε τόσα φράγκα υπάρχουν και άλλες με λιγότερα .
μωρακι ποτε δεν επερνα 70την ωρα,! Eπερνα 100 την ωρα κ 70 το μισαωρο +50 ε κωλο !Σωπα ρε τυπε τι μας λες...ουαου που λεει κ ο βαρουφακης. Εαν θεωρεις οτι τα αξιζει δωστα εσυ κ ασε τι θα κανουν οι αλλοι. Πληροφοριακα επερνε 70/ωρα ολα εκτος κωλο.Η αυξηση δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει....μαλλον απο το καλο προμο και το οτι ειναι συνεχως ΄΄κλεισμενη΄΄