steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Μια photo στις τόσες.. klain
Οk....!!! το τελειωνουμε εδω....μερικοι εδω μεσα ξερουμε καλυτερα !!!! σιγα σιγα θα το καταλαβειs και εσυ .....καλεs γιορτεs !!!
Παντε αελιδα 325 να σας φυγει ο κωλος!!
Ρε φίλος τι να απαντήσω έτσι που τι θέτεις?
Προφανώς την γούσταρα, το έχω γράψει ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον πουτανάκι όταν πρωτοξεκίνησε, όντως 20 χρονών τότε.
Επίσης έχω γράψει ότι τις ανεξάρτητες πρέπει να τις τρως στην αρχή, μετά γίνονται ντίβες.
Όταν έχασε την φρεσκάδα οι υπηρεσίες ήταν πια πολύ τυποποιημένες. Πάντα καλά περνούσα όμως, δεν είχα παράπονο. Αλλά 3 χρόνια μετά λογικά είχε σπάσει και στην εμφάνιση. Είχε χάσει πολλά κιλά, ο κώλος είχε μαζέψει και είχε πάρει την κάθοδο μια και δεν είναι τελείως αγύμναστη, οι τρύπες είχαν ξεχειλώσει, τα εντυπωσιακά βυζιά είχαν μικρύνει.
Μετά η τιμή έγινε 250 και εκεί ήταν το τέλος. Όχι γιατί δεν είχα να τα δώσω, πολύ απλά δεν άξιζε τόσο, ένα απλό γκομενάκι 1,55 ύψος με μέτριο πρόσωπο και πολύ λίγες πια υπηρεσίες.
Στα 250 βρίσκεις κοπέλες 20 χρονών με διάκριση σε καλλιστεία.
Φωτο να βάλω ρε φίλε αλλά οι ακυκλοφόρητες φωτο που έχω είναι παραπάνω από 3 χρόνια πριν. Δεν έχει καμιά σχέση με αυτές τώρα. Θα μας πουν πάλι ότι κάνουμε μνημόσυνο!
Από αυτή την φωτογράφιση που έβαλε ο steeve και την έσβησε υπάρχουν πολλές παραλλαγές.
Έχει γραφτεί ρε παίκτη απο παλιούς πελάτες, αν έστελνες μήνυμα θα σε έπαιρνε με 120.
Λίγοι πλήρωσαν 250.
Ολα καλα δεν λεω... αλλα απο την μεση και κατω σαν πλυντηριο ειναι η κακομοιρα!Από αυτή την φωτογράφιση που έβαλε ο steeve και την έσβησε υπάρχουν πολλές παραλλαγές.
Ολα καλα δεν λεω... αλλα απο την μεση και κατω σαν πλυντηριο ειναι η κακομοιρα!
Μια χαρα..ενω γαμας,πλενεις και το σωβρακο σου..αμα ηταν ετσι το πλυντήριο μου..
Μια χαρα..ενω γαμας,πλενεις και το σωβρακο σου..
Αλλά 3 χρόνια μετά λογικά είχε σπάσει και στην εμφάνιση. Είχε χάσει πολλά κιλά, ο κώλος είχε μαζέψει και είχε πάρει την κάθοδο μια και δεν είναι τελείως αγύμναστη, οι τρύπες είχαν ξεχειλώσει, τα εντυπωσιακά βυζιά είχαν μικρύνει.
Που ήσουν ρε τύπε όταν τα έλεγα και είχαν πέσει να με φάνε?
Στα 4 το 2014.
Στα 4 το 2017.
Εμφανές το ξεχείλωμα και στις 2 τρύπες.
ορίστε η κίνηση στο νήμα είχε ως αποτέλεσμα να πάνε να blockaρουν το κατούρημα πάλι απο γνωστο site..καποιοι καλοθελητές..(ή η ίδια η βερόνικα..?)
σε ποιο τσοντοσαιτ ειναι ανεβασμενα τα βιντεο της βερονικας ρε παιδια?να τα δουμε κ μεις που δεν τα εχουμε δει..οποιος ξερει ας στειλει ενα pm..
σε ποιο τσοντοσαιτ ειναι ανεβασμενα τα βιντεο της βερονικας ρε παιδια?να τα δουμε κ μεις που δεν τα εχουμε δει..οποιος ξερει ας στειλει ενα pm..
Μέχρι χθες που αυτος που μούταραν έβαλε φωτο υπήρχαν σε πολλά site και βίντεο και φωτο, σιγά σιγά κατέβηκαν όλα.
Τι φωτογραφιες υπηρχαν ρε μαν?
Σε πιο σάιτ?