Επισκέπτης
εγώ πάλι όσα μουνιά και να έχω δει στη ζωή μου:
α. δεν έγραφαν εθνικότητα...
β. "μίλαγαν" μια "γλώσσα" και ήταν η ίδια...
γ. δεν κρατούσαν σημαία...
δ. πάνω κάτω μου κόστισαν το ίδιο, είτε τα γνώρισα σε πάρτυ, είτε σε μπαρ, είτε στο μπου ή σε αγγελία (κοινώς call girl), είτε σε παρέα, ή, ή, ή...δλδ κόστισαν όσο εγώ επέτρεψα να κοστίσουν ανάλογα με το τι μου έβγαζαν (τόσο οι κοπέλες μου όσο και τα επί πληρωμή κορίτσια)
το ΜΟΝΟ που αλλάζει είναι το άτομο. ΣΩΣΤΟΣ χαρακτήρας, ΣΩΣΤΟ μουνί. ΣΕ ΟΛΑ.
τα ίδια θα πρέπει να λένε και οι γκόμενες για μας. ήτοι για τις πούτσες μας.
καθήστε τώρα εσείς και ψάξτε την καταγωγή του μουνιού της Β. και το πόσα παίρνει.
Από όπου θέλει είναι και ΔΕΝ μας πέφτει λόγος ούτε μας νοιάζει. ΤΙ προσφέρει κοιτάμε...
ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ζητάει και ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. αλλά ΑΝ θέλουμε τα δίνουμε. κανένας δεν μας αναγκάζει.
οπότε ΟΠΟΙΟΣ τα έδωσε καλώς τα έδωσε. ΚΑΥΛΑ του και κανείς δεν θα του πει γιατί...σιγά μην βάλει και νταβά στην πούτσα του...
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ τα έδωσε καλώς δεν τα έδωσε....σιγά μην βάλει νταβά στην τσεπη και στα γούστα του.
αλλά ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι μεν να σχολούνται με τους δε και αντίστροφα...ΕΛΕΟΣ.
και κυρίως ας σταματήσουν οι επικριτές να τσιγκλάνε, δεν έχει νόημα. τόοοοοοσα ενεργά νήματα από κοπέλες υπάρχουν, με αυτό που ΔΕΝ δουλεύει η κοπέλα ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ???? (κι εγώ μέσα)
Συμφωνώ, διαφωνώντας!
Όντως δεν έχει σημασία η καταγωγή του μουνιού. Από την άλλη όμως δεν μπορεί κανένας να απαγορεύσει κάποιον να προτιμά Ελληνίδες.
Όπως και δεν απαγορεύεται σε κανέναν να γουστάρει ανεξάρτητες. Μάχη γίνεται για ένα τηλέφωνο την στιγμή που υπάρχει υπερπροσφορά πουτάνων στην Αθήνα.
Από την άλλη όμως, όπως λέμε πως δεν έχει σημασία η καταγωγή, το ίδιο πρέπει να καταλάβουν και τα κορίτσια. Υπάρχουν κραχτές περιπτώσεις που διαφημίζονται σαν Ελληνίδες ενώ είναι γνωστό ότι δεν είναι, και σε γραφεία και σε ανεξάρτητες.
Από την στιγμή λοιπόν που από μόνες τους μπαίνουν στην διαδικασία να παραπλανήσουν σκόπιμα, λογικό είναι να γίνονται συζητήσεις και να υπάρχουν αμφιβολίες για την οποιαδήποτε.
Κι αυτοί που διαλέγουν βάση της εθνικότητας καλώς - κακώς έχουν δικαίωμα να λένε ότι εξαπατήθηκαν. Μπορεί να διαφωνώ στην σύγκριση αλλά πολλοί το βλέπουν σαν να πλήρωσαν για αμορτισέρ Γερμανίας και να τους πωλήθηκε κινέζικο.
Εδώ η Φουρέιρα προσπαθούσε να παραμυθιάσει ολόκληρη χώρα για χρόνια ότι είναι Μεξικάνα. Μόνο όταν έγινε φίρμα μεγάλη παραδέχτηκε την αλήθεια.
Υ.Σ. Το ποστ προφανώς δεν αφορά την Βερόνικα, η οποία εμένα δεν μου φάνηκε αλλοδαπή.
Συμφωνώ με αυτόν που έγραψε πως από ένα βίντεο δεν μπορείς να καταλάβεις εθνικότητα.