apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Και μια αναφορά για σας κυρία μου
Νικολάκη, το πρασίνισμα το έφαγες όχι για τα ηλίθια σχόλια σου, για μια συγκεκριμένη εργαζόμενη
(έστω και αν έγιναν σε νήμα άλλης εργαζόμενης, και όχι στο δικό της) αλλά διότι δεν σέβεσαι τον συνομιλητή
που έχεις απέναντί σου, και όταν στριμώγνεσαι, λόγω κομπλεξαμάρας που σε δέρνει και μή έχοντας τα κατάλληλα
επιχειρήματα και τα κότσια να κάνεις διάλογο μαζί του, αρχίζεις να τον βρίζεις. Αυτός είναι ο λόγος που έφαγες πρασίνισμα. Δεν σου φταίνε ούτε τάχα οι αγαπούληδες, ούτε τάχα οι μοντς που κρίνουν τάχα "επιλεκτικά".
Όταν κάνεις με υπευθυνότητα την αυτοκριτική σου, τότε ίσως αποκτήσει και κάποια υπευθυνότητα ο λόγος σου.
Άντε γιατί παντού ψάχνεις αλλού τις ευθύνες και όλα σου φταίνε. Επιτέλους, Grow up...
συναγωνιστη δεν ασχολουμαστε εδω με την Βερονικα ,αλλα με αυτους που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ..απορω γιατι ασχολιωμαστε με μια κοπελα που τελειωσε την καριερα της. Νομιζετε οτι αυτη ασχολειτε με μας ???
Ποιοι είναι αυτοί?
Όλοι γι αυτούς μιλάνε, αλλά ούτε ένα όνομα δεν διάβασα...
οι κοπελες που παιζουν στα 100 και στα 80 ειναι πολυ ομορφοτερες απο τη τσιγγανα, το ξερουν ολοι πιαΔες τα 4 βίντεο που κυκλοφορούν και πες μας αν βλέπεις κοπέλα του 10. Κι αν δεν βρίσκεις παρόμοιας εμφάνισης κοπέλες στα 100-140 ευρώ.
Μετά δες τις κριτικές που την παρουσιάζουν Θεα και έχουν vfm 10.
οι κοπελες που παιζουν στα 100 και στα 80 ειναι πολυ ομορφοτερες απο τη τσιγγανα, το ξερουν ολοι πια
bagg ο μεσος όρος της κοπέλας είναι 8.1 βάση των 57 κριτικών της.Δες τα 4 βίντεο που κυκλοφορούν και πες μας αν βλέπεις κοπέλα του 10. Κι αν δεν βρίσκεις παρόμοιας εμφάνισης κοπέλες στα 100-140 ευρώ.
Μετά δες τις κριτικές που την παρουσιάζουν Θεα και έχουν vfm 10.
bagg ο μεσος όρος της κοπέλας είναι 8.1 βάση των 57 κριτικών της.
όπως κάποιοι την παρουσίασαν θεά του 10 έτσι και κάποιοι άλλοι έφτασαν στο άλλο άκρο και την έθαψαν.
ο μέσος όρος λοιπόν είναι αυτό που πρέπει να κοιτάμε και όχι μεμονωμένες κριτικές.
επίσης άποψη πρέπει να έχουμε εφόσον κάνουμε ραντεβού με τις κοπέλες αλλιώς καλύτερα να μην εκφράζουμε την γνώμη μας διότι δεν έχει καμία βαρύτητα.
να σου πω και εγώ λοιπόν που την έχω πάρει τρεις φορές στα 120 ευρώ ότι 1-2 κοπέλες έχω στο μυαλό μου που έπιαναν την εμφάνιση της και τις υπηρεσίες της από αυτές που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και λίγες.
στα 250 δεν αξίζει καμία αν με ρωτήσεις.
αυτά
Μέσος όρος: 8.1
Εμφάνιση (πρόσωπο): 8.3 (57)
Εμφάνιση (σώμα): 8.4 (57)
Γενική συμπεριφορά: 8.0 (57)
Επικοινωνία: 7.9 (57)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 8.0 (57)
Σχέση απόδοσης/τιμής: 7.8 (57)
κατά την γνώμη μου ο μέσος όρος καλά βγάινει αφού ερχεται σε ισορροπία με τους προμότορες/haters.οταν οπως σωστα παραδεχεσαι στο συλλογισμο σου, οι κριτικες ειναι ειτε προμοτορικες (παρα πολλες, οι περισσοτερες, αν αναλογιστουμε τους κλωνους και τα μελη που εγραφαν ψευδως διθυραμβικες κριτικες για να παιρνουνε εκπτωσεις οπως ο γιανεβαν ο οποιος το βουλωσε τωρα) ειτε προκατειλημεννες απο χιστες που ηθελαν απλα να το τραβηξουν στο αλλο ακρο, σημαινει οτι ο τελικος μεσος ορος ειναι επισης λαθος και κατα τη γνωμη μου υπερτιμημενος.
Σε καμια περιπτωση το κοριτσακι των βιντεο δεν ειναι πανω απο 8αρι εμφανισης! Ελεος δλδ, αν ειναι αυτη 8+ τι πτεπει να πουνε κατι θεες 20χρονες εσκορτς που ερχονται (και παιρνουν και 120-140)
Σε πολλους νορμαλ ανθρωπους, περα απο την εμφανιση παιζει ρολο και το ψωνισμα ή το τουπε της το οποιο θεωρειται αποτρεπτικο οποτε σε αυτη τη βαθμολογια θα πατωνε.
Τελικα, το να προσπαθεις να αναλυσεις μια ψευτικη φουσκα,βασισμενη σε λαθος στοιχεια, μονο σε λαθος συμπερασματα μπορεις να καταληξεις
επιμενωκατά την γνώμη μου ο μέσος όρος καλά βγάινει αφού ερχεται σε ισορροπία με τους προμότορες/haters.
φιλε το 8άρι για εμένα που την έχω δει είναι ΟΚ. μπορεί κάποιος να βάλει 9 και καποιος άλλος 7.
πάντως ούτε για 10 είναι άλλα ούτε και για 6. άρα το 8 είναι δίκαιο.
τώρα αυτά που έγραψες για το ψώνισμα θα συμφωνήσω.
την άποψη μου την έχω ξαναπεί, στα 120 ήταν καραvfm, στα 250 ούτε για πλάκα (εκτός αν σου τρέχουν από τα πατζάκια και δεν σε νοιάζει)
τύπε δεν έχω μετρήσει πόσοι είναι από κάθε στρατόπεδο ούτε κρατάω στατιστικά, υποθέτω πάνω κάτω 50/50.επιμενω
θα μπορουσαμε να μιλησουμε για ισορροπια εαν ο αριθμος promoters-haters ηταν ο ιδιος.
Απο τη στιγμη που οι προμοτορες ειναι αμετρητοι, αλλα πολλοι απο τους haters που εγραφαν στο φορουμ δεν εκαναν κριτικη γιατι απλα δεν πηγαν μαζι της, τοτε ο μεσος ορος ειναι σιγουρα πλασματικος και πολυ ευνοικος μαλιστα.
Τωρα οκ, θα μου πεις περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα το να βαζεις 8 σε αυτη... δλδ ποσο θα επρεπε να βαλεις στη ζιζελ? 30?
κοιτα, (ξερεις οτι μιλω καλοπροαιρετα απεναντι σου)τύπε δεν έχω μετρήσει πόσοι είναι από κάθε στρατόπεδο ούτε κρατάω στατιστικά, υποθέτω πάνω κάτω 50/50.
όπως και να έχει από τις 57 κριτικές υπάρχουν πάρα πολλές από μέλη που μπορείς να εμπιστευτείς και να έχεις μία καλή εικόνα.
τώρα αν βαθμολογούσαμε έχοντας στο μυαλό μας για 10 την ζιζέλ τότε καμία δεν θα πέρναγε το 6