Δεν ξερω εαν τα εμαθες αλλα ο Λιλας εχει δωσει ψυχη κ σωμα στον Johny.
Εμενα με εβαλε πρώτο στην λίστα. Τους εφαγα και τον johnny και τον enduro.
Δεν ξερω εαν τα εμαθες αλλα ο Λιλας εχει δωσει ψυχη κ σωμα στον Johny.
Αν και για τον νεογραμμενο μελλος score ειμαι ενας ερωτευμένους και κλικαδορους που εχασα την βόλεψη μου και μετα απο τοσες αρνησεις της ιδιας αλλα κ αγαπουλδων θα κανω μια εξαιρεση κ θα σου πω πως ισχυει 1000000000000%
Χαχχαχαχα πλακα εκαναοχι ρε τυχαια η παραθεση........
Αλλα γιατι σου εκανε εντυπωση μονο η παντοφλα? Οτι την ποτιζουν στο ντους δεν σου εκανε εντυπωση ?Πωπω
Βαρύ.
Thanks
Εμενα με εβαλε πρώτο στην λίστα. Τους εφαγα και τον johnny και τον enduro.
Καλη συνεχεια στην εργασια σου....αν κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΠΤΙΖΕΙςΑν νομίζεις ότι αναφέρθηκα σε σένα, κανείς λάθος. Το το έστειλα γιατί απλά δεν έχω καμμία όρεξη να συνεχίσει αυτή η συζήτηση. Αυτό που είπα και αφορούσε εσένα ήταν το τι σημασία έχει ποτέ έκανα εγγραφή, σε σχεδη με την εσωτηση του φίλου αν αυτά που γράφω είναι σωστά.
Η Βερόνικα ποτε θα έρθει...? :-
Ποιάς κλαδικής είσαι...?Παρακάλεσες και σου βγάλανε την ποινή?
Και εγω τον ειχα παρεξηγησει στην αρχη αλλα τωρα τον παω με τρελα.Σορυ για το off topic, αλλα εχει τοσο γέλιο ο πουστης που δεν μπορεσα να συγκρατηθώ.
και εσυ το βιολί σου όπως σου είπα και πιο πριν. Σου εύχομαι ακριβώς το ίδιο, καλή συνέχεια στην εργασία σου.
Κατάλαβα, έριξες πολύ παρακαλετο...Ποιάς κλαδικής είσαι...?
Για να το λες κάτι ξέρεις....Κατάλαβα, έριξες πολύ παρακαλετο...
Μαζί μας είχαν πρασινησει!Για να το λες κάτι ξέρεις....
Ρωτα τον αλλο σου ευατο τον SuperMario τυπε πως εκανε να το μαγικο να απειλει εκεινος τους mod κ να τρωει mute αυτος που εκανε παραθεση.Μαζί μας είχαν πρασινησει!
Αλλά φαίνεται αν ξέρεις κόλπα, σε αντιμετωπίζουν αλλιώς...
Αντε και εις ανώτερα...
Τι εννοείς???Ρωτα τον αλλο σου ευατο τον SuperMario τυπε πως εκανε να το μαγικο να απειλει εκεινος τους mod κ να τρωει mute αυτος που εκανε παραθεση.
Μην ανησυχεις το μηνυμα παραδοθηκε εκει που πρεπει.Τι εννοείς???
Ρωτα τον αλλο σου ευατο τον SuperMario τυπε πως εκανε να το μαγικο να απειλει εκεινος τους mod κ να τρωει mute αυτος που εκανε παραθεση.
Τι φοβος ρε τυπε να υπαρχει εαν γραψεις κατι αρνητικο δλδ? Το πολυ πολυ να σε βαπτισει ο νονος socer αγαπουλη κ βολεμενο. Ε και?Φιλε μου anon, καποτε σε πμ και δημόσια μου ειχες γράψει οτι στις κριτικές, κριτικάρουμε χωρίς φόβο ακομα και αρνητικά. Εξακολουθείς να πιστευεις οτι δεν υπάρχει φόβος η λογοκρισία;
Τι φοβος ρε τυπε να υπαρχει εαν γραψεις κατι αρνητικο δλδ? Το πολυ πολυ να σε βαπτισει ο νονος socer αγαπουλη κ βολεμενο. Ε και?