Επισκέπτης
Γλυκια μου βερονικα δε σε πηδαμε και να μας πληρωνεςΚαι κυρίως δεν φταίω για την σαβουρογαμια των ιπποτων σου...
Γλυκια μου βερονικα δε σε πηδαμε και να μας πληρωνεςΚαι κυρίως δεν φταίω για την σαβουρογαμια των ιπποτων σου...
Αμοιβη ειναι η καλη συμπεριφορα αγαπητη βερονικα.Αλλα που να το ξερεις εκει στην αγια βαρβαραΕσύ μου επιτεθηκες πρώτη και οι ιπποτες σου με έδιωξαν... περήφανοι!
Μέχρι και αμοιβή τους έδωσες!
Δεν ανήκω στο μαντρί σου δυστυχώς για σένα...
αρχικλωνε δεν σε πειραζουν οι 100 κλωνοι της τσιγγανας αλλα ο δικος μου ο κανονικος λογαριασμος....
όλοι οι κλώνοι με ενοχλούν αλλά το είδος το δικό σου είναι το πιο θλιβερό και κομπλεξικόαρχικλωνε δεν σε πειραζουν οι 100 κλωνοι της τσιγγανας αλλα ο δικος μου ο κανονικος λογαριασμος....
Τα γουστα σ τα ειδαμε... Είσαι αξιολυπητος 50 κολ γκερλ κ σε εμενα ΜΟΝΟ επιθεση... αυτο λεει πολλα κ παλι χαίρομαι γτ σας εχω γινει έμμονη ιδεα... εφιάλτης..χαίρομαι και θα συνεχισω... οι μοντ ας πραξουν αναλογα..Ευχαριστώ...
Ασε τους αλλους ρε μαν να μην πιστευουν.
κανα βιντεακι εχεις εσυ να βαλεις?
Κωλογαμησι, χεσιμο, ξυλο, μαστιγιο, τι της εκανες?
βαλε κατι να γουσταρουμε.
Όλα τα είχαμε πλάκωσαν και οι πουτάνες του 4-5 :S
Συμφωνώ με τον ευγενή και πολύ σωστά τοποθετημένο κύριο.Aπό πότε, οποιαδήποτε εργαζόμενη, ασχέτως βαθμολογιών και προσωπικών "κρίσεων"
δεν έχει δικαίωμα να υποστηρίξει οπουδήποτε τον εαυτό της, όταν κάποιοι σε άσχετα νήματα
πιάνουν το όνομά της στο στόμα τους; Δηλαδή, αν θιγόταν το όνομα κάποια εργαζόμενης
που για τα δικά σας κριτήρια και γούστα είναι του 9-10 τότε θα είχε καλύτερη θέση και
περισσότερο δικαίωμα, να πιάνει χώρο εδώ μέσα με κάποιο απαντητικό της ποστάρισμα;
Συμφωνώ με τον ευγενή και πολύ σωστά τοποθετημένο κύριο.
Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να υποστηρίξει τον εαυτό του.
Aπό πότε, οποιαδήποτε εργαζόμενη, ασχέτως βαθμολογιών και προσωπικών "κρίσεων"
δεν έχει δικαίωμα να υποστηρίξει οπουδήποτε τον εαυτό της, όταν κάποιοι σε άσχετα νήματα
πιάνουν το όνομά της στο στόμα τους; Δηλαδή, αν θιγόταν το όνομα κάποια εργαζόμενης
που για τα δικά σας κριτήρια και γούστα είναι του 9-10 τότε θα είχε καλύτερη θέση και
περισσότερο δικαίωμα, να πιάνει χώρο εδώ μέσα με κάποιο απαντητικό της ποστάρισμα;
Καλησπέρα φίλε!
Συχνά η τυφλή εμπάθεια μερικών, σκεπάζει πράγματα εντελώς αυτονόητα
ακόμα και για παιδάκια δευτέρας δημοτικού.
.
Το οτι ασκει το επαγγελμα της πουτανας δε δινει το δικαιωμα σε κανεναν μας να την αποκαλουμε πουτανα.Όλα τα είχαμε πλάκωσαν και οι πουτάνες του 4-5 :S
Το οτι ασκει το επαγγελμα της πουτανας δε δινει το δικαιωμα σε κανεναν μας να την αποκαλουμε πουτανα.
Το ιδιο ισχυει και για ολες τις κοπελες
Προφανως δεν ανηκεις στα ανθρωποειδη οντα αυτης της γηςΦύγε από τον ήλιο ρε παίχτη πολλές ώρες κάθεσαι.