Επισκέπτης
Ασε να ανησυχουν οι εμπλεκομενοι.αυτό που λες μ ανησυχεί ...
ενώ έχει πει κατά καιρούς ... κάποιες αλήθειες
Εγω την κοπελα δεν τη γνωρισα ουτε στα λιγα λεφτα ουτε στα πολλα. Ουτε τα βιντεο δεν προλαβα χαχαχαχα
Ασε να ανησυχουν οι εμπλεκομενοι.αυτό που λες μ ανησυχεί ...
ενώ έχει πει κατά καιρούς ... κάποιες αλήθειες
να πω τυχερός;....Ασε να ανησυχουν οι εμπλεκομενοι.
Εγω την κοπελα δεν τη γνωρισα ουτε στα λιγα λεφτα ουτε στα πολλα. Ουτε τα βιντεο δεν προλαβα χαχαχαχα
με τόσα που διαβάζουμε...Καλά, το πιστεύεις αυτό; :S :S :S
φιλε σκορπιε σχεδόν καμια δεν ματσωσε...ολες ειχανε τα παθη και τα απωθημένα τους και πολλες άλλες τους αγαπητικούς και πολλες φορες ολόκληρες οικογενειες από πισω,οπως λενε και στο χωριο μου ανεμομαζεματα διαβολοσκορπίσματα.......Δεν τη λες χαζη που πηγε στα 250
Χαζη (κατ εμε) τη λες που δεν καταφερε να αποφυγει το ξεφτιλισμα εδω μεσα. Αλλες τα ματσωσαν κι αποχωρησαν ησυχως.
αυτό λεω και εγω αδερφε ελαχιστοτατες ευκολα τα πιανεις στο χερι γρηγορα τα σπαταλάς,στα 20 φευγα χρονια ιστορια στο χωρο μια δυο. πριν από πολαα χρονια κρατησανε με τεραστια τσιγκουνιά καποιο κομπόδεμα,greekarmy
λίγες είναι οι κοπέλες που ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
ακριβώς έτσι...αυτό λεω και εγω αδερφε ελαχιστοτατες ευκολα τα πιανεις στο χερι γρηγορα τα σπαταλάς,στα 20 φευγα χρονια ιστορια στο χωρο μια δυο. πριν από πολαα χρονια κρατησανε με τεραστια τσιγκουνιά καποιο κομπόδεμα,
μαστόρια..γεια σας μετά από καιρό.. αν παίξει και πάλι το γκομενάκι ενημερώστε να πάρουμε σειρά.. και δεύτερον ποια βίντεο λέτε ??? στείλτε κανα λινκ με ΠΜ !!!!
Μήπως το βίντεο είναι για διαφιμηστικους λόγους;
Καταλαβαίνεις τι λέω....
Να είναι τόσο απλό;Αυτη δε παραδεχετε οτι ηταν αυτη οποτε τι θεμα?
Αν θελει να ασχοληθει δικαστικα προβλημα της και κυριως του τυπου προβλημα.
Εμας στα @@ μας.
Να είναι τόσο απλό;
Σωστό αυτό που λες...Αμα δε νοιαζει την ιδια ειναι απλο. Αν την νοιαζει προβλημα τους τοτε.
Σωστό αυτό που λες...
Θέλω να πιστεύω οτι είναι καθαρά για διαφήμιση....
XAZH ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ Κ ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΗ.
δεν αφηνεις καποιον να σε τραβηξει βιντεο ποτε.Αντε στην καλυτερη ενα χωρις φατσα μπας και καυλωσουν αλλοι και ψηθουν να τα σκασουν.
αλλο βιντεο ομως δεν αφηνεις, οσα κ λεφτα να σου δωσουν.
οσο και καλος πελατης να ειναι, εδω βγαζει ο αλλος στο νετ την γκομενα του επειδη χωρισανε η να το παιξει γαμιας.
---
αραβες τυποι τα 500 ευρω για αυτους ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ 0,10 ΣΕΝΤ.
οταν αυτος που χει φραγκα φορτωνει 50 μοντελα σε αεροπλανο τι να κλασουν τα 500 ευρω.