Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Το κοριτσι και περυσι περιπου τέτοια εποχή δεν ειχε εξαφανιστει και επανεμφανιστηκε το φθινοπωρο με νεο τιμοκατάλογο και πολυ διαφημιση;
ξεροχυνω, 30-40 μελη και επισκεπτες ολη μερα εδώ για μια τανιτσα που σταματησε :S
....
Τώρα όμως βρήκατε ευκαιρία με την δημοσιότητα να βγάλετε την χολή σας επειδή δεν καταφέρατε να της ρίξετε την τιμή και κάνατε κοινοπραξία νταβατζηδων-ξεπεσμενων πουταναριων, από την μία να σπάσετε πλάκα και από την άλλη να την καταστρέψετε "επαγγελματικά"... Αλλά δυστυχώς για εσάς ... η κοπέλα σταμάτησε!!!
....
πολύ σωστή παρατήρηση...Από όλη την ανάρτηση σου, με ενδιαφέρει μονο αυτό με τα κοκκινα.
Ξέρω κι αλλες κοπέλες που σταματησαν....και τα νηματα εκλεισαν..
Αυτο γιατι δεν κλείνει? (θα εχω ρωτησει 2-3 φορες μεχρι τωρα)
Η βερονικα ειναι 24 ετων, ειναι τσιγγανα, εχει αφθονη κυτταριτιδα κ ραγαδες και τα βιντεο ηταν προσφατα
Η βερονικα ειναι 24 ετων, ειναι τσιγγανα, εχει αφθονη κυτταριτιδα κ ραγαδες και τα βιντεο ηταν προσφατα
και μόνο που θίχτηκε το θέμα ανήλικη είναι αρκετό...
ίσως ..λέω ίσως...Φίλε μπορεί να το είπε πάνω στην κουβέντα χωρίς να το σκεφτεί.
Για αυτό περιμένω επιβεβαίωση πριν γίνει κάτι.
ίσως ..λέω ίσως...
να είναι αργά πλέον...
είναι ένα θέμα που πονάει πολύ...Εγω προσωπικά δεν έκανα κάτι... τώρα αν κάποιος άλλος ήταν πιο ευσυνείδητος..