apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για να δούμε....θα την πάρει ....
στην ώρα του...
Για να δούμε....θα την πάρει ....
στην ώρα του...
Η πιο μεγάλη ώρα.θα την πάρει ....
στην ώρα του...
Αλλαξαμε και avatar...
σε αγρίεψε το...ανταρτικο!
Εγω το πρωτοανεβασα ρε ανον...τι μαρκετινκ... ουτε ηξερα οτι ειναι κολ γκιρλ.....
Εγω νομιζα ελληνικο ερασιτεχνικο ηταν με καμια ανωνυμη....
Αυτη χτυπαει 400αρια στην μυκονο... δυσφημιση ηταν,οχι διαφημιση....
Νταξ ρε μαγκες απο εμφανιση μετρια ειναι...Δεν ειναι και Μαριλου να παιζει στα 200... αλλα ενα 100αρικο θα το αξιζε...
Για να δούμε....
λίγο υπομονή ...Η πιο μεγάλη ώρα.
είναι τώρα..
εγώ καλά να πάθω όπως λες.....καλά να παθει.....
να μαθει να κάνει σωστές παραθέσεις.....
μόνο και μόνο για αυτί τιμωρήθηκε !!
οπως τα λες.... μολις εβγαλε κινητο επρεπε να τον κοψει καρφι... τι καθεσαι και σε τραβανε βιντεο... και κανεις και μαλακιες με κατρουλια και παντοφλες... και μετα ερχεσαι στο μπου και πουλας και προλογο....
ναι τυπε, στο πρακτικερΕιμαι λατρης στο να κατουρώ ομορφες κοπελες. Η κυρια ειναι ακομα διαθεσιμη?
ναι τυπε, στο πρακτικερ
να μια καλή χέστρα που ψάχνω...ναι τυπε, στο πρακτικερ
εχει και άλλες που τα κανουνε με πολύ λιγοτερα....Εξαρταται παντως πως το βλεπεις το θεμα... Μπορει να το δει σαν μια επαγγελματικη ευκαιρια ολο αυτο... Για σκεφτειτε...Ποια αλλη θα τα εκανε αυτα...???
Καμια!!! Οποτε εγω τα κανω...Γουσταρεις??? Οκ 300 γιουρα!!! Δεν θες??? Αντε γεια!!! Αν το σκεφτει ετσι μπορει να γινει το Νο1 hardcore call girl της Ελλαδος...
εχει και άλλες που τα κανουνε με πολύ λιγοτερα....
λιγο πολυ ειναι γνωστα. ολα τα μπαζα κανουν οτι μπορουν, ψαχνουν γεροντοαγαπουληδες, ανωμαλιες και οτι κατσει για να βγει το μεροκαματο.Αρκετες και ολας
λιγο πολυ ειναι γνωστα. ολα τα μπαζα κανουν οτι μπορουν, ψαχνουν γεροντοαγαπουληδες, ανωμαλιες και οτι κατσει για να βγει το μεροκαματο.
Φαγωθηκατε .οταν ηταν σε δραση παρακαλουσατε . Ο τι γουσταρει εκανε . Νερο απο σας εκλεβε;
Καλα το "παρακαλουσατε" ηταν αποτελεσμα τεχνητης ελλειψης και παραπλανητικης διαφημισης.