anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
Αυτός που έγραψε και την πρώτη..!!
Αυτός που έγραψε και την πρώτη..!!
Εγώ πάντως δεν το κουνάω από εδώ και θα περιμένω μέχρι
να γράψει και δεύτερη κριτική για πελάτη της..!!
Εγώ θα ήθελα να γράψει για αυτόν που την κατουρούσε.
Γιατί μας είχε πει ότι πάει μόνο με ευγενικούς ανθρώπους.
Ενώ όπως αποδείχτηκε είχε αδυναμία σε διεστραμένους.
Ε καλα δεν νομιζω να την πειραξει τοσοτην τσακισαν την μπερονικα με τα βιντεα
ισως κ θεια δικη δλδ τιποτα στημενο
πιστευω θα αφησει να περασει κανα 6μηνο να ξεχαστει μετα θα αλλαξει μαλλια χτενισμα τατου κ ονομα κ θα αρχισει παλι αγγελιες στο νετ με 60-70 ευρω την ωρα οπως παλια
μαρκετινκ μου κάνει περισσότερο...
απο εμφανιση ουτε 20 euro, βρομιαρα ουτε που να με πληρωνε!Ε όχι ρε παίχτη τι marketing εδώ ήταν καθαρός εξευτελισμός.
Εσύ για αυτό που είδες - άσε στην άκρη ότι είναι βρωμιάρα - θα έδινες πάνω από 100?
Ολόκληρη προσπάθεια promotion να μας πείσουν ότι είναι πανέμορφη κατέρρευσε στο λεπτό.
φίλε μου λόγο τιμής σου μιλάωΕ όχι ρε παίχτη τι marketing εδώ ήταν καθαρός εξευτελισμός.
Εσύ για αυτό που είδες - άσε στην άκρη ότι είναι βρωμιάρα - θα έδινες πάνω από 100?
Ολόκληρη προσπάθεια promotion να μας πείσουν ότι είναι πανέμορφη κατέρρευσε στο λεπτό.
Εγω το πρωτοανεβασα ρε ανον...τι μαρκετινκ... ουτε ηξερα οτι ειναι κολ γκιρλ.....φίλε μου λόγο τιμής σου μιλάω
να με πληρώσει δεν πάω μαζί της...
--------------------------------------
όσο για το μαρκετινκ που είπα είναι η χρονική στιγμή που ανέβηκε το βίντεο
Ε όχι ρε παίχτη τι marketing εδώ ήταν καθαρός εξευτελισμός.
Υπαρχει βιντεο που στραποναρει ενα τυπο
οπως τα λες.... μολις εβγαλε κινητο επρεπε να τον κοψει καρφι... τι καθεσαι και σε τραβανε βιντεο... και κανεις και μαλακιες με κατρουλια και παντοφλες... και μετα ερχεσαι στο μπου και πουλας και προλογο....αρρωστημενη τυπισσα και διεστραμμένοι πελάτες... δεν σέβονται την κοπέλα
ουτε η ηηοπέλα τους πελάτες.
φίλε μου δεν πρόσεξα ποιος το ανέβασε ...Εγω το πρωτοανεβασα ρε ανον...τι μαρκετινκ... ουτε ηξερα οτι ειναι κολ γκιρλ.....
Εγω νομιζα ελληνικο ερασιτεχνικο ηταν με καμια ανωνυμη....
Αυτη χτυπαει 400αρια στην μυκονο... δυσφημιση ηταν,οχι διαφημιση....
Νταξ ρε μαγκες απο εμφανιση μετρια ειναι...Δεν ειναι και Μαριλου να παιζει στα 200... αλλα ενα 100αρικο θα το αξιζε...
Αν ειναι διαφημιση ή δυσφημιση εξαρταται πως θα το δει αυτη... αφου τα κανει που τα κανει αυτα,μπορει να γινει hardcore call girl... εχει κατι ανωμαλους που θα πληρωναν και 500αρικα για τετοιες ανωμαλιες...φίλε μου δεν πρόσεξα ποιος το ανέβασε ...
άλλα ο ντόρος γύρω απο το όνομα της που γίνετε
η δυσφήμηση λειτουργεί ως διαφήμιση....
και στην Ελλάδα μας αρέσει να τρώμε {παπάρες}...
ξεκίνησε το φιατακι απο 70 ευρώ και έφτασε 250 ευρω ως μαζερατι ,,,
αλλά θα σας πω που είναι και ο δράκος...
στην μαζερατι είναι ακριβό το σέρβις και στην Ελλάδα υπάρχουν μετρημένα στα δάχτυλα τα εξειδικευμενα σέρβις...