yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
τυπε πρεπει να γνωμοδοτησουμε αν αξιζει τοσος ντορος :S το αυθεντικο πρεπει να δουμε...Έχω σε πιπίνι Veronica Rodriguez σου κάνει; Από εκεί και πέρα πάμε σε μιλφ Veronica Avluv.
τυπε πρεπει να γνωμοδοτησουμε αν αξιζει τοσος ντορος :S το αυθεντικο πρεπει να δουμε...Έχω σε πιπίνι Veronica Rodriguez σου κάνει; Από εκεί και πέρα πάμε σε μιλφ Veronica Avluv.
Άσχετο......
Παιδιά στο βίντεο ειναι ένας ή δυο ;
Και ο τύπος που την έχει στα 4 πηδάει με ή χωρις ;
Ποιο μαγκας ειναι αυτος που του εσκαγε η κυρια της εισπραξεις της ημερας..!παντως πρεπει να νιωθει πολυ μαγκας ο τυπος που του εγρψε κριτικη η βεροονικα που εσκαγε διχιλιαρα + δωρα για να γλυψει τα κατουρα του αλλου
Στο ίδιο δωμάτιο είναι όλα.
Με προφυλακτικό την πηδάει.
Η πλάκα είναι ότι στο κατούρημα γελάει, με τις υγείες σου τον λέει στο τέλος.
Εχετε παρει ποτε σας τσιγγανα ,150 με τα τακουνια ?μετα απο μια πρωτη γρηγορη ματια, προτεινω να συγωνευτει το θρεντ με το "εχετε παρει ποτε σας τσιγγανα¨"?
Είναι όλα από μια συνάντηση δηλαδη
όταν είχε τιμή στα 120 έχασες πολλά που δεν την συνάντησες διότι είναι μούναρος και ίδρωνε την φανέλα. αν σου περίσσευαν τα 250 τότε πάλι έχασες.Θα έπρεπε??
Χάνω μήπως???
μετα απο μια πρωτη γρηγορη ματια, προτεινω να συγωνευτει το θρεντ με το "εχετε παρει ποτε σας τσιγγανα¨"?
όταν είχε τιμή στα 120 έχασες πολλά που δεν την συνάντησες διότι είναι μούναρος και ίδρωνε την φανέλα. αν σου περίσσευαν τα 250 τότε πάλι έχασες.
σε ρωτάω γιατί για να συγκρίνεις δύο κοπέλες Sands/Veronica πρέπει να τις έχεις δοκιμάσει και τις 2 αλλιώς τι σύγκριση κάνεις? με την φαντασία?
επειδή μία είναι γνωστή πορνοστάρ δεν λέει κάτι. Η Valeria για παράδειγμα είναι πιο όμορφη από την Sands και αν σου κάτσει σου κάνει αεροπλανικό γαμήσι.
οκ έχεις δίκιο αφου το λες, εγώ κατάλαβα ότι τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο και απλά δεν συγκρίνονται.Την σύγκριση δεν την έκανα εγώ. Αλλά ΟΚ δεν σε κατηγορώ γιατί μάλλον δεν διάβασες. Την σύγκριση την έκανε ο Ζεμπού.
Εγώ απλά είπα... αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε την κατρουλού με την Sands.
Όσο για το έαν θέλω να την πάρω... πίστεψε με. Εάν θέλω θα την πάρω, μπορώ να την πάρω. Ακόμα και την επόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψει. ;)
πάντως ρε τύπε πολύ κακία για την κοπέλα, δεν έκανε κάτι κακό χαλαρώστε λιγάκι. επειδή δεν προλάβανε να την πηδήξουνε όλοι στα 120 δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ξεφτιλίσουμε κιόλας.
τυπε αν δεν καταλαβα λαθος το μη πηδημα το ειχε ξεπερασει ο λαος, το άλλο τον αναστατωσε παλι
Την σύγκριση δεν την έκανα εγώ. Αλλά ΟΚ δεν σε κατηγορώ γιατί μάλλον δεν διάβασες. Την σύγκριση την έκανε ο Ζεμπού.
Εγώ απλά είπα... αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε την κατρουλού με την Sands.
Όσο για το έαν θέλω να την πάρω... πίστεψε με. Εάν θέλω θα την πάρω, μπορώ να την πάρω. Ακόμα και την επόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψει. ;)
Ποιο ρε μαν, ότι μια πολυτελείας την κατουρανε στο στόμα ?
ρε μαγκες ας περιγραψει καποιος τι βιντεο ειναι αυτα με τα squirting
ας στειλει ενα πμ εστω
η βερονικα τι λεει μουναρα οντως?