Γουστα είναι αυτά φιλε μου.Σιγουρα εχουν θεοποιησει και πιο μπαζα.Αυτο το στυλ εμφανισης δε μου λεει κατι,δεν είναι κατι το ξεχωριστο,δε θα πληρωνα για κατι τετοιο.Ειμαι λιγο αυστηρος σ αυτά.Δεν πληρωνω για κατω από 8,5/10 ,το θεωρω μαλακια.Ωραιο κωλο πολλες εχουν.Ωραιο κωλο Και ωραιο προσωπο Και ωραια βυζια όλα αυτά μαζι,ελαχιστες.Ως προς το υψος δεν είναι ταπα,1,64-1,65 μια χαρα είναι κανονικη δλδ.Ξερω υποδοχη σε καφε στην Καλλιθεα ιδιου η και μικροτερου αναστήματος που την παιζουν όλα τα νοτια προαστια για παρτι της.Δε λενε κατι 3-4 ποντοι πανω η κατω.Οταν είναι να πληρωσεις για σεξ θες ομορφια χωρις εκπτωσεις,τουλαχιστον ετσι σκέφτομαι εγω και φυσικα πολλοι αλλοι.Απλα τα τελευταια χρονια το επι πληρωμη σεξ εχει πεσει.Σοβαρα ωραιες βλεπει κανεις σπανια .
Πολυ σωστός. Οταν πληρώνεις καποια χρήματα το πρωτο και κύριο που θελεις ειναι εμφάνιση. Και μιλάω φυςικα για 200 και 300 ευρω. Σε αυτα τα λεφτα ψάχνεις πολυ δυνατή γκομενα, οχι τελεια φυςικα.... Παντως η Βερονικα ειναι όμορφη. Η ΤΖΕΝΗ πιο ψηλή, πολυ καλο σώμα, κατώτερο πρόσωπο. Αυτο πιστευω.