Πριν λίγο με αθλητική ενδυμασία και συνοδεία φουσκωτού στο αεροδρόμιο.
Φίλε μου, μήπως μπορείς να μου στείλεις τηλέφωνο με πμ;
Τόσος κόσμος στο Ελ Βενιζέλος επάνω της έπεσε Δον! Μιλάμε για παπαρατσι, όχι μαλακίες!μπράβο Ζόρζι παιχταρά μου!
βλέπω πήρες και προαγωγή σε Ευρωκατίνα
Τόσος κόσμος στο Ελ Βενιζέλος επάνω της έπεσε Δον! Μιλάμε για παπαρατσι, όχι μαλακίες!
Ρε τύπε ήμαρτον,στην προηγούμενη σελίδα έχει λινκ αγγελίαςΦίλε μου, μήπως μπορείς να μου στείλεις τηλέφωνο με πμ;
Ρε τύπε ήμαρτον,στην προηγούμενη σελίδα έχει λινκ αγγελίας
Το λινκ δεν δίνει τηλέφωνο..
Δεν ενδιαφέρεται για νέους πελάτες τύπε. έχει φτιάξει το πελατολόγιο που την ενδιαφερει.
Η Veronica σταμάτησε για τους δικούς της λόγους!!!
Εγω πιστεύω πως συνέβαλε σε αυτό και η συμπεριφορά ορισμένων...(οποιος διαβάσει το νήμα θα καταλαβει)
Τώρα γιατί συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί της, με ειρωνικό τρόπο και ψέματα, αυτοί το ξέρουν μόνο!!!
Μάλλον φταίνε και οι Διαχειριστές που αφήνουν την κατάσταση ανεξέλεγκτη!!!
Θα επιστρέψει το καλοκαίρι και σε μάς..
φουσκωτο δεν τον ελεγες μεγαλοσωμο τατουαζακια ναι,τους ειδα και εγω,αυτο που μου εκανε εντυπωση και αναθεωρησα πολλες αποψεις για τον χωρο είναι ότι μεταξυ τους επικοινωνούσανε σε απταιστα ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ,αρα τοσο καιρο οι haters ειχανε δικιο ότι τουλάχιστον είναι βαλκανια αλλοδαπη.........Πριν λίγο με αθλητική ενδυμασία και συνοδεία φουσκωτού στο αεροδρόμιο.
αγαπητε συναγωνιστη είμαι πολλα χρονια στον χωρο ως πελατης, στο νημα της κυριας βερονικα δεν εχω ξαναγραψει αλλα η τεραστια εμπειρια και η μελετη η καθημερινη του σαιτ με εκαναν να τους παρω πρεφα,μην ξεχνας ότι ο χωρος του αεροδρομιου εχει χιλιαδες εργαζομενουςΚαλα ρε παιδια που τους πετυχατε ολοι μαζι?
Καλα ρε παιδια που τους πετυχατε ολοι μαζι?
αγαπητε συναγωνιστη είμαι πολλα χρονια στον χωρο ως πελατης, στο νημα της κυριας βερονικα δεν εχω ξαναγραψει αλλα η τεραστια εμπειρια και η μελετη η καθημερινη του σαιτ με εκαναν να τους παρω πρεφα,μην ξεχνας ότι ο χωρος του αεροδρομιου εχει χιλιαδες εργαζομενους
από πιλοτους ,μανατζερς,εργατες ,καθαριστες ,συντηρητες κτλ.πολλοι από αυτους είναι με καποιο τροπο συναλλασομενοι με το χωρο,δεν θα επισελθω σε λεπτομέρειες καλα να περνατε,,,,,,
αχ ξεχασα την συμπαθεστατη κιτρινη φυλη,αλλα αυτή δεν πολύ εχουνε προσβαση στο κτιριο,μονο οι ταριφες εχουν την πολυτελεια που περιγραφεις,ψωλαρουν με τις ωρες!ευγε παντως!