adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
αποψεις ανταλασουμε τυπε..ρε μαγκες δεν διαβασατε ότι ο mod εγραψε να σταματήσετε να μπαχαλαευεται αυτό το νημα?
αποψεις ανταλασουμε τυπε..ρε μαγκες δεν διαβασατε ότι ο mod εγραψε να σταματήσετε να μπαχαλαευεται αυτό το νημα?
Και αμα δεις καλυτερα τις κριτικές κάποιων (πριν τους αποκαλέσεις φτωχομπινέδες βιαστικά και άδικα) η συχνοτητα τους είναι 1 φορά την εβδομάδα οπωσδήποτε, όχι 2 κριτικές το 6μηνο ας πουμε.
Αυτος είναι ο πλούσιος τωρα που γαμαει και δέρνει με τα φραγκα του και ο άλλος φτωχομπινες.
Nα συμπληρωσω να δινεις 250 ευρω κ να σου λεει απαγορευεται να πιανεις προσωπο κ μαλλια.
χαχαχαχα ενταξει ελιωσα τωρα απο το γελιο!!!Για το πρόσωπο δεν ξέρω αλλά για τα μαλλιά μάλλον έχει τρέσες.
Σκέφτεσε να την έχεις στα 4 και να την κρατάς από την αλογοουρά και ξαφνικά να μείνεις με την τρέσα στο χέρι?????
Αυτόματα σημαίνει ότι θα μείνεις μετά και με την πουτσ@ στο χέρι.
Άλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εσυ? Πως ταιζεις ρε φιλε τα 5 παιδια σου και την παπαδια?Για το πρόσωπο δεν ξέρω αλλά για τα μαλλιά μάλλον έχει τρέσες.
Σκέφτεσε να την έχεις στα 4 και να την κρατάς από την αλογοουρά και ξαφνικά να μείνεις με την τρέσα στο χέρι?????
Αυτόματα σημαίνει ότι θα μείνεις μετά και με την πουτσ@ στο χέρι.
Άλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εσυ? Πως ταιζεις ρε φιλε τα 5 παιδια σου και την παπαδια?
Καλά δεν τα κονομισε από το πάρτυ;Άλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εσυ? Πως ταιζεις ρε φιλε τα 5 παιδια σου και την παπαδια?
τα εφαγε στα κοκορετσια ο παπαραςΚαλά δεν τα κονομισε από το πάρτυ;
Εγώ έτσι κατάλαβα,
Αυτος τα εφαγε στα κοκορετσα εσυ πηρες ενα ζευγαρι καλτσες, και μενα μου στειλατε ενα Θυμιατο!τα εφαγε στα κοκορετσια ο παπαρας
εγω ποτε φιλε δεν ειπα οτι θελω Βερονικα...ειναι πολυ δυνατο για την ηλικια μου...Αυτος τα εφαγε στα κοκορετσα εσυ πηρες ενα ζευγαρι καλτσες, και μενα μου στειλατε ενα Θυμιατο!
μπραβο σας ρε ρεμαλια και θελετε και τη Βερονικα..
δε πατε καλυτερα να βρητε στην Ομονια καμμια πρεζου? πιο φτηνα θα σας ερθει,
αντε γιατι ΑΑΑΑ Α
Καλα ντε ? γραψε λαθος ..εγω ποτε φιλε δεν ειπα οτι θελω Βερονικα...ειναι πολυ δυνατο για την ηλικια μου...
;)Καλα ντε ? γραψε λαθος ..
τα σεβη μου
εγω ποτε φιλε δεν ειπα οτι θελω Βερονικα...ειναι πολυ δυνατο για την ηλικια μου...
Πάντως πρέπει να το εξομολογηθείτε... το exit poll που έβαλα μπορεί να είναι ίσως και το πιο επιτυχημένο στο bou.
Ξεπέρασε τις 100 εξομολογήσεις!!!
σπιρτο!Πάντως πρέπει να μου το εξομολογηθείτε... το exit poll που έβαλα μπορεί να είναι ίσως και το πιο επιτυχημένο στο bou.
Ξεπέρασε τις 100 εξομολογήσεις!!!
Ενταξει φιλε....Εγω μενω πιστος στα 35+Πρέπει να αποφεύγεις τις δυνατές συγκινήσεις
Άσε τον Έλληνα για τα πιπίνια (λέμε τώρα γιατί και αυτός της θεωρίας είναι)
Εσύ μείνε στα ΚΑΠΗ.
ελα μεσημεριατικα με τα εργαλεια!
καποιοι εχουνε δουλεια!
ποια ειν αυτη σεβασμιοτατε?