jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ας μας πληρώνουν κιολας τυπε .... αν είναι να γινουν σωστος μπουρδελιαρης θα τα κάνουν ολοκληρωμένα
Σωστα
ας μας πληρώνουν κιολας τυπε .... αν είναι να γινουν σωστος μπουρδελιαρης θα τα κάνουν ολοκληρωμένα
ρε τυπισσα το 250αρι να πέσει τι σε νοιάζει η φάτσα τωρα εσενα εκτος και αν περιμένεις τον πελάτη που θα σου βγει σε γκομενος πάνω στο άσπρο άλογο.
τυπε θελει κ η τανα το φλερτ της
τι ετσι βουρ :S :S
τυπε απαξιωσες το νημα :S :S :Sρε σεις, τυφλα να χουνε ΟΟΟΟΛΑ τα κουτσομπολιστικα που εχουν ever εμφανιστει στην ελληνικη TV
συνεχιστε
τυπε θα κοντραρει τον digweed σε likes στα ισα :S :S :Sξεροχυνουμε με βερονικα που μπορει να μην χρειαζεται αλλα λεφτα, συνεχιζει ομως κοντα μας μαζευοντας like γλομπεους :S
τυπε μας απαξιωσες :S :S :SΤρωγλοδύτες.... Μπαχαλεύετε το νήμα του κοριτσιού, δείξτε λίγο σεβασμό επιτέλους....
Λοιπόν, η αγαμία μερικών εδώ μέσα ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ρε αγάμητα σπερματοζωάρια μα τόσο πολύ σας τσούζει που δεν σας κάθεται η Βερόνικα και έχετε βαλθεί να την καταθάψετε;! Όσο γουστάρει ρε θα το κοστολογίσει και το κορμί και τις υπηρεσίες της, τι είσαστε εσείς για να σας ρωτήσει;! Ούτε μία μουνότριχα από το ξυρισμένο της μουνάκι δεν είστε! Πάρτε τώρα 3 φωτό δικές μου να τραβήξετε μαλακία μέχρι τον Ιούνιο!
γτ ν το κανω αυτο?
πρωτον οι φωτο ειναι πριν κανα 2μηνο
απο τοτε εχω γραφτει κολυμβητηριο και τωρα πηρα και κιλα παλι και αλλαξα και τα μαλλια μου
δεν υπαρχει λογος να ανεβαζετε παλιες φωτο μ
η να συνεχιζετε να με κραζετε ελεως πια δεν ενοχλω κανεναν
μην ασχοληστε απλα τοσα νηματα υπαρχουν
τυπισσα για να αποδειξεις οτι δεν ειναι μουστακαλης που διαχειριζεται το προφιλ σου πρεπει εδω και τωρα να ανεβασεις φωτο που θα φαινεται πεντακαθαρα κωλοτρυπιδι γυρω απο το οποιο,στα κωλομαγουλα δηλαδη ,θα γραφει με μαρκαδορο ημερομηνια σημερινη ,ωρα,το ονομα σου και "bourdela.com".ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν βλεπω αλλη λυση :S :S :Sγτ ν το κανω αυτο?
πρωτον οι φωτο ειναι πριν κανα 2μηνο
απο τοτε εχω γραφτει κολυμβητηριο και τωρα πηρα και κιλα παλι και αλλαξα και τα μαλλια μου
δεν υπαρχει λογος να ανεβαζετε παλιες φωτο μ
η να συνεχιζετε να με κραζετε ελεως πια δεν ενοχλω κανεναν
μην ασχοληστε απλα τοσα νηματα υπαρχουν
τυπισσα για να αποδειξεις οτι δεν ειναι μουστακαλης που διαχειριζεται το προφιλ σου πρεπει εδω και τωρα να ανεβασεις φωτο που θα φαινεται πεντακαθαρα κωλοτρυπιδι γυρω απο το οποιο,στα κωλομαγουλα δηλαδη ,θα γραφει με μαρκαδορο ημερομηνια σημερινη ,ωρα,το ονομα σου και "bourdela.com".ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν βλεπω αλλη λυση :S :S :S