Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
Τα αρχίδια σας, τα έχετε επάνω σας, ή τα αφαιρέσατε και τα κρατάτε σε βαζάκι με φορμόλη;
εχω πιο πολλα αρχιδια απο πολλους εδω μεσα σε πληροφορω
και την ειρωνεια σου αλλου
Τα αρχίδια σας, τα έχετε επάνω σας, ή τα αφαιρέσατε και τα κρατάτε σε βαζάκι με φορμόλη;
εγω δεν εχω μονο μεγαλη ιδεα......
Ευστοχη ερωτηση..!Τα αρχίδια σας, τα έχετε επάνω σας, ή τα αφαιρέσατε και τα κρατάτε σε βαζάκι με φορμόλη;
εχω πιο πολλα αρχιδια απο πολλους εδω μεσα σε πληροφορω
και την ειρωνεια σου αλλου
Καλά...
Εσάς σας κόβω να είναι όλα σας μεγάλα.
Τα δείχνετε με λάθος τρόπο όμως.
ασχολησου βρε με όσους θέλουν να σε δουν...δεν εχεις σωστη κριση για ν βγαζεις αυτο τ συμπερασμα τοτε, ταλε κουαλε με αποκ σε κοβω , μαυρο
Λες να παω να την βρω τυπε γιατι με ειπε ψευτη?χαχα Ελα ρε που θα ζητησω συγνωμη απο το καριολακι! Στα @@ ας το κανει copy να μου κανει μηνυση εαν θελει χαχααχ! Σε παρακαλω εισαι σοβαρος τυπος μην μου λες τετοια αστεια τετοια ωρα! Μεχρι κ τον Αγιο μαυρισε αυτη...!Κατσε ρε φίλε τι αστειο...απειλη ήταν πανω στα νευρα σου. ....ζητησε και εσυ συγνώμη για αυτό να της δείξεις αντρικια να κάνει το ιδιο, αφου την συγνώμη της μονο ζητας.
Σεβασμος στον Αγιο. Περιμενω τα ονοματα οσων προωθω...δεν εχεις σωστη κριση για ν βγαζεις αυτο τ συμπερασμα τοτε, ταλε κουαλε με αποκ σε κοβω , μαυρο
Αυτό της λέω και ρε boy αλλα για κάποιο λόγο που αλήθεια δεν καταλαβαίνω έχει σκαλώσει....και έχε τσιτωσει άπειρα... Κάποιος είπε κατι ... Ε και;;;;θα σχολείο σαι κανα μήνα μαζί του;;;;δες πμασχολησου βρε με όσους θέλουν να σε δουν...
Κατσε ρε φίλε τι αστειο...απειλη ήταν πανω στα νευρα σου. ....ζητησε και εσυ συγνώμη για αυτό να της δείξεις αντρικια να κάνει το ιδιο, αφου την συγνώμη της μονο ζητας.
Για τις κοπελες που προωθω και τα απειλιτκα pm που ελαβες απο μενα θα μας πεις τωρα?με εχει χιλιοβρισει κ ολα αυτα επειδη λεει με ειχε παρει πριν χρονια με 70, κ γω το αρνουμαι
και τωρα περνω 120 κ σας ριχνω υπονοει. λες κ του εφαγα λεω τωρααα τ ψωμι απτο στομα , οσο γουσταρω θα πουλιεμαι αν θελω τ κατεβαζω αν θελω τ ανεβαζω δικο μου ειναι! αυτο ελειπε ν δινουμε κ αναφορα στον καθενα, αλλοοο κ το αλλο, π λεει οτι απο σεπτεμβρη-οκτωβρη θα τ παω 150, μαλλον ξερει περισοτερα απο μενα την ιδια για τον εαυτο μου δηλαδη,! εχει χαρισμα στη μαντεια την μπουρδολογια και το ψαρεμα
δεν εχεις σωστη κριση για ν βγαζεις αυτο τ συμπερασμα τοτε, ταλε κουαλε με αποκ σε κοβω , μαυρο
Σεβασμος στον Αγιο. Περιμενω τα ονοματα οσων προωθω...
με εχει χιλιοβρισει κ ολα αυτα επειδη λεει με ειχε παρει πριν χρονια με 70, κ γω το αρνουμαι
και τωρα περνω 120 κ σας ριχνω υπονοει. λες κ του εφαγα λεω τωρααα τ ψωμι απτο στομα , οσο γουσταρω θα πουλιεμαι αν θελω τ κατεβαζω αν θελω τ ανεβαζω δικο μου ειναι! αυτο ελειπε ν δινουμε κ αναφορα στον καθενα, αλλοοο κ το αλλο, π λεει οτι απο σεπτεμβρη-οκτωβρη θα τ παω 150, μαλλον ξερει περισοτερα απο μενα την ιδια για τον εαυτο μου δηλαδη,! εχει χαρισμα στη μαντεια την μπουρδολογια και το ψαρεμα
Εσυ το επιβεβαιωσες.!τοτε π επαζα με κυκλο, με 70
το πιασες..δικος μου εισαι, ο Μεγαλος...οπως ελεγε κ ο χαρρυ κλυνν
μονο που εγω δεν ψαχνω για μυγες ;) τα μελια και τα ξυδια ας τα για οσους τα χρειαζονταιΒλέπετε;
Συνεχίζετε να είστε επιθετική και να προτάσσετε τα αρχίδια σας, ακομα και σε περιπτώσεις που δεν συντρέχει λόγος.
Ως γέρος, και επειδή η κριτική μου ικανότητα είναι σαφώς σωστότερη από την δική σας, μονον και μονο λόγω χιλιάδων επιπλέον εμπειριών, οφείλω να σας δώσω μια συμβουλή. Αν θέλετε κρατήστε την, αν θέλετε πετάξτε την.
"Περισσότερες μύγες πιάνει κανείς με το μέλι, παρά με το ξίδι"
Αυτό το έλεγε και η Κάρυ Μπράντσω στο σεξ εντ δε σίτυ. :S