ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε μηπως εννοουσε το κατω κεφαλι,πουτσοκεφαλο κοινως :S :S :S
....και μη ξυνεις το κεφαλι σου γιατι μας εκνευρίζεις :S
τυπε μηπως εννοουσε το κατω κεφαλι,πουτσοκεφαλο κοινως :S :S :S
....και μη ξυνεις το κεφαλι σου γιατι μας εκνευρίζεις :S
τυπε και εμενα αμα μου ζητησει καποιος το τηλεφωνο του δινω το λογαριασμο μου εδω μεσα να μιλαμε :S :S :SΓιατί απορεις ρε τύπε ? Που είμαστε στο 2017 να υπάρχουν sms, mail, messenger, viber.
bou. com. τύπε τα πάντα όλα και στην επικοινωνία
κουκλα αν και δε σε προλαβα , σου ευχομαι να μη χρειαστει να ξαναγυρισεις σε αυτα τα "σοκακια" απο αναγκη τουλαχιστον....Για να τελειωνει το θεμα τις υποθεσεις σου κρατα τες για τον εαυτο σου
με κατι καλυτερο δεν εχεις νασχοληθεις?
Δεν προκειται ποτε να ξανανεβασω φωτο η οτιδηποτε τελος ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ το ειχα πει ευχαριστω για την φιλοξενια καλη συνεχεια
το αν θα κανω log in να μιλαω με καποιες φιλες που εκανα και συμπαθησα πολυ ειναι αλλο θεμα ομως δεν δουλευω
αν στο μελλον ξαναρχισω δεν μπορω να ξερω τι θα φερει ο καιρος ελπιζω πως οχι
περναω φανταστικα και θα σας χαιρεταω απο μακρια
το μελι νομιζεις εχετε ?ο σκοπος αλλωστε ολου αυτου για την καθε κοπελα ειναι η αποσυρση οταν επιτευχθει ο σκοπος-στοχος της
εγω δεν χρειαζομαι κατι παραπανω στη ζωη μου ειμαι πληρης
τυπε δεν ξερω αν θα το αντεξωΣτο ευχόμαστε ολόψυχα κούκλα, αλλά δεν σε κόβω....
Τελικά θα μείνεις Σουηδία???
Πολύ σίγουρη ακούγεσαι..... Θα αφιερωθείς στις σπουδές σου??? Μεταπτυχιακά κλπ...??? ;)
ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ σε απαξίωσε πλήρως , έπεσες στα μάτια μου !!! Αμφισβητείς τις γνωριμίες του κοριτσιού εδώ μέσα??? :S
Ρε Νιτρο λες να την υιοθετησε ο θειος ?ρε φιλε ο καθενας βλεπει στον αλλο αυτο που εχει μεσα του ,ετσι σκεφτεσαι εσυ λοιπον ,
αν ηθελα γκομενο με λεφτα εβρισκα και εξω και μου την εχουν πεσει πολλοι τετοιοι και εδω, οπως κ σε αλλες κοπελες φανταζομαι ,ομως δεν θελω να εξαρτωμαι απ ταρχιδια κανενος
απτον ιουνιο γτ μπαινω εδω μεσα νομιζεις και δουλευω
στοχος ειναι τα ονειρα που εχει ο καθενας και τι θελει να κανει στη ζωη του
αν τα κανεις πατα φρενο
γτ ο ανθρωπος ειναι απληστος και αν δεν βαλεις ενα μετρο ποτε δεν θα εχει σταματημο
συνεχεια κατι νεο θα ζητας να αποκτησεις και το αρχικο σου ονειρο ολο θα μεγαλωνει μεχρι που θα σκασει σαν φουσκα .
τεσπα δεν αφορα κανεναν απλα μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν γτ δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος
αγαπητη μου Βερονικα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα!!!ο λογος.....ας πουμε εγω:εχω εμφανιση(παω και σε gym οπως ειπες) και τρελο λεγειν (αφου εχεις φιλες δες τις κριτικες μου και ρωτα τις κοπελες)εχω καλο μισθο εχω λεωφορειο εχω αυτοκινητο κλπ κλπ και σε πληροφορω οοοοοολο αυτο το πακετο που περιλαμβανει οοοοολα οσα ειπες και παλι αν δεν σταξεις χρημα ΔΕΝ!!!!κατα βαθος ολες οι γυναικες σε βλεπουν σαν πορτοφολι!ακομα και η γυναικα που παντρευεσαι!!!!!!με 5 ευρω στο παντελονι και οσο στυλακι θες αντε καμμια πιπα απο σκουροχρωμη στην Μενανδρου και πολυ ειναι!γι αυτο και ο μεσος Ελληνας ειχε μια γυναικα,μια ερωμενη και καθε 40 μερες πατσελωνει και μια σε studio ή cg......την αγαπη μου και την απογοητευση μου που δεν προλαβα να σε συναντησω,καλη συνεχεια σ οτι κανεις στην ζωη σου!ενημερωτικα επειδη γραφετε βλακειες
οποιος εχει supercar και λεφτα μπορει να εχει οποια βιζιτα (η χαζογκομενα που τον βλεπει σαν πορτοφολι) θελει οσο ακριβη και να ειναι πληρωνοντας ,δεν μπορει να εχει οποια κοπελα του αρεσει ομως απαραιτητα
οσοι εχουν εμφανιση ομως και λεγειν γαμανε οποια κοπελα βαλουν στοχο και ας εχουν 5ε στην τσεπη
και αυτοι συνηθως ειναι κατι λαικα παιδια των 600 ε που χαλανε τον μισο μισθο τους για ρουχα και στυλ και την μιση μερα την περνανε στο gym ,γτ εχουν εμφανιση
οποτε αφηστε τα οποιος εχει porsche γαμαει οποια θελει γτ δεν ισχυει
γραφτειτε ενα gym
και υπαρχουν πολλες περιπτωσεις εδω μεσα με πολυ καλα αμαξια και γαμησια στο εξωτερικο και στην ζωη τους δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενα χωρις λεφτα
ρε φιλε ο καθενας βλεπει στον αλλο αυτο που εχει μεσα του ,ετσι σκεφτεσαι εσυ λοιπον ,
αν ηθελα γκομενο με λεφτα εβρισκα και εξω και μου την εχουν πεσει πολλοι τετοιοι και εδω, οπως κ σε αλλες κοπελες φανταζομαι ,ομως δεν θελω να εξαρτωμαι απ ταρχιδια κανενος
απτον ιουνιο γτ μπαινω εδω μεσα νομιζεις και δουλευω
στοχος ειναι τα ονειρα που εχει ο καθενας και τι θελει να κανει στη ζωη του
αν τα κανεις πατα φρενο
γτ ο ανθρωπος ειναι απληστος και αν δεν βαλεις ενα μετρο ποτε δεν θα εχει σταματημο
συνεχεια κατι νεο θα ζητας να αποκτησεις και το αρχικο σου ονειρο ολο θα μεγαλωνει μεχρι που θα σκασει σαν φουσκα .
τεσπα δεν αφορα κανεναν απλα μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν γτ δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος
Xωρίς να θέλω να ΜΑΣ προσβάλλω η Βερόνικα πήρε τα φράγκα και είπε κιόλας ''αν είσαι ωραίος και γυμνάζεσαι πηδας όλα τα πιπίνια''. Σας πήρε 250ε την ώρα και σας λέει και σκατόφατσες. Και για να λέμε την αλήθεια. Καλές οι πίπες που λέμε για τις Ελλεηνίδες ,αλλά τα λέμε γιατι δεν τις πηδάμε ,αλλά υπάρχουν και πολλοί που πηδάνε. Εχω ξεκινήσει gym και ακόμα και η γυμνάστρια που είναι εκεί την πέφτει στους όμορφους γυμνασμένους.
Προφανώς για να το είπε αυτό η Βερόνικα αυτοί που την πήδαγαν θα ήταν γερόντια ή κοντροχοντροι τελειωμένοι. Την παραδέχομαι πάντως γιατι μια γυναίκα 1.50 20 ετών έγινε πουτάνα και μπήκε μέσα στον κίνδυνο με νταβατζήδες, τρελούς και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ρίσκαρε την ζωη της δηλαδή. Κάθισε 3-4 χρόνια, εβγαλε 300-400 χιλιάρικα και άντε γεια
Μηπως με τα λεφτα που εβγαλε επενδυει σε αλυσιδα γυμναστηριων?Η βερονικα μας δινει συμβουλες να πάμε γυμναστηριο
Μηπως με τα λεφτα που εβγαλε επενδυει σε αλυσιδα γυμναστηριων?
Πρόβλεψη: Σε 1-2 μήνες θα εμφανιστεί με νέο όνομα κ νεο λουκ!!!Πάντως λέει και αληθειες τυπε .... μηπως θα μπορουσε ο τυπάς με 600 ευρω το μηνα μισθο να πάρει την βερονικα ραντεβού .... μονο αμα την τάραζε στο παπατζιλικι και τον έκανε κέφι σαν εμφάνιση θα του καθοταν τσάμπα.
Πρόβλεψη: Σε 1-2 μήνες θα εμφανιστεί με νέο όνομα κ νεο λουκ!!!
Xωρίς να θέλω να ΜΑΣ προσβάλλω η Βερόνικα πήρε τα φράγκα και είπε κιόλας ''αν είσαι ωραίος και γυμνάζεσαι πηδας όλα τα πιπίνια''. Σας πήρε 250ε την ώρα και σας λέει και σκατόφατσες. Και για να λέμε την αλήθεια. Καλές οι πίπες που λέμε για τις Ελλεηνίδες ,αλλά τα λέμε γιατι δεν τις πηδάμε ,αλλά υπάρχουν και πολλοί που πηδάνε. Εχω ξεκινήσει gym και ακόμα και η γυμνάστρια που είναι εκεί την πέφτει στους όμορφους γυμνασμένους.
Προφανώς για να το είπε αυτό η Βερόνικα αυτοί που την πήδαγαν θα ήταν γερόντια ή κοντροχοντροι τελειωμένοι. Την παραδέχομαι πάντως γιατι μια γυναίκα 1.50 20 ετών έγινε πουτάνα και μπήκε μέσα στον κίνδυνο με νταβατζήδες, τρελούς και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ρίσκαρε την ζωη της δηλαδή. Κάθισε 3-4 χρόνια, εβγαλε 300-400 χιλιάρικα και άντε γεια
Πρόβλεψη: Σε 1-2 μήνες θα εμφανιστεί με νέο όνομα κ νεο λουκ!!!