Επισκέπτης
Βερονικα ξερεις τι ειναι το screenshot;
Συμφωνω απολυτα!!!Ρε μαγκες ελεος ας σταματησει καποια στιγμη αυτο το σκηνικο,εχουν γραφτει 500 σελιδες κ ζητημα αν οι 20 ειναι για ενημερωση σχετικα με την κοπελα.Αφηστε το νημα να κυλαει οπως πρεπει χωρις ξεκατινιασματα...εδω μπαινουμε να γραφουμε καμια εμπειρια με την κοπελα,να μας λεει ποτε ειναι διαθεσιμη κ να βαζει κ καμια φωτο να ξεροχυνουμε δεν ειναι ουτε για καβγαδες ουτε να δειχνουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη.Καλα γαμησια σε ολους μας...
Δεν υπάρχει καλύτερο νήμα... Reality με ξεκατινιασματα, μπινελίκια, ρουφιανιές και κάθε τόσο οι βυζάρες και ο κώλος της πρωταγωνίστριας.
Εγγυημένη συνταγή επιτυχίας.
Επί του πρακτέου η συμπεριφορά της Κας βερονικας να φακελώνει τους πάντες και να ξεμπροστιαζει όποιον της κάθεται στραβά είναι άκρως αποτρεπτική, τουλάχιστον για έμενα, και τσάμπα να μου καθότανε.
Διαβασες καθολου τι της έλεγε πριν πετάξεις και εσυ την χαζομαρα σου? Το χει πει η ιδια αν είναι μαλακιες αυτα που λενε ετσι θα τους απαντάει.Εχει πει οτι δέχεται και κακα σχολια αρκεί να ισχυουν και αυτοι που τα λενε να την εχουν συναντησει. Εχει παραπαει η μαλακια στο νημα . Ας τα γράψουμε ολα στα αρχιδια μας και ας σχολιάσουμε τις βυζαρες της μικρηςΔεν υπάρχει καλύτερο νήμα... Reality με ξεκατινιασματα, μπινελίκια, ρουφιανιές και κάθε τόσο οι βυζάρες και ο κώλος της πρωταγωνίστριας.
Επί του πρακτέου η συμπεριφορά της Κας βερονικας να φακελώνει τους πάντες και να ξεμπροστιαζει όποιον της κάθεται στραβά είναι άκρως αποτρεπτική, τουλάχιστον για έμενα, και τσάμπα να μου καθότανε.
Διαβασες καθολου τι της έλεγε πριν πετάξεις και εσυ την χαζομαρα σου? Το χει πει η ιδια αν είναι μαλακιες αυτα που λενε ετσι θα τους απαντάει.Εχει πει οτι δέχεται και κακα σχολια αρκεί να ισχυουν και αυτοι που τα λενε να την εχουν συναντησει. Εχει παραπαει η μαλακια στο νημα . Ας τα γράψουμε ολα στα αρχιδια μας και ας σχολιάσουμε τις βυζαρες της μικρης
Δεν υπάρχει καλύτερο νήμα... Reality με ξεκατινιασματα, μπινελίκια, ρουφιανιές και κάθε τόσο οι βυζάρες και ο κώλος της πρωταγωνίστριας.
Γιατι ? Τις Κυριακες , εορτες και εξαιρέσιμους φοραει αλλα ?Request: Βερονικα βαλε μια φωτο να φορας ενα καθημερινο σουτιέν σου
...................
........... τελικά ένέδωσα...... μαρούλι δόξα τό θεό έχουμε.... άκόμα.
Κάποιο λυκόπουλο νά μέ πάει συστημένο στήν Βερόνικα ??
εύχαριστώ
Διαβασες καθολου τι της έλεγε πριν πετάξεις και εσυ την χαζομαρα σου? Το χει πει η ιδια αν είναι μαλακιες αυτα που λενε ετσι θα τους απαντάει.Εχει πει οτι δέχεται και κακα σχολια αρκεί να ισχυουν και αυτοι που τα λενε να την εχουν συναντησει. Εχει παραπαει η μαλακια στο νημα . Ας τα γράψουμε ολα στα αρχιδια μας και ας σχολιάσουμε τις βυζαρες της μικρης
Ναι ρε σεις δεσποινίς Βερόνικα!!!
Αναρτήστε μια φωτό προς τέρψιν των θαυμαστών σας... Που ενώ από την μια καμώνονται τους "γαλαντόμους κουβαρντάδες", από την άλλη ζητάνε φωτογραφίες για να τον παίξουν τζάμπα.
...........Οχι ρε συ μή!!!!
Είναι χαμηλοκώλα με μέτριο σέρβις....
Δεν είναι για σένα αγόρι μου...
Τσάμπα θα πάει το μαρούλι... έπρεπε να το πάρεις το Αλβανάκι τότε που τόδινε στα 100...
λοιπον τα εχω ετοιμα τα μηνυματα τα ινβοχ
μετα να μην λες εγω σε ρωτησα
να δουνε ποιος παρακαλαγε και ποιος λεει παπαντζες
που απτο προφιλ σου giorgakis στους διπλα εκραζες την αντελινα στο νημα της κ μετα ελεγες στο ιδιο νημα οτι θελεις να με αδειασεις και προτεινες να παει κανας αλλος στο ραντεβου ..! μαΛιστα πριν ποσταρες οτι μακαρι να ειχες τον χαφιε μπροστα σου που μ τα σφυριξε μπορω να κανω παραθεση το σχολιο σου .Φυσικα στο ακυρωσα μιας και ολα αυτα δεν ειναι ενδειξεις σοβαρου ανθρωπου και τωρα με κραζεις μετα απο 2 μηνες επειδη ακυρωσα εκεινο το ραντεβου :S θρασος ε
τωρα με λες αλβανη ,ανορθογραφη ,τελειωμενη,ασχημη και οτι υποτιμητικο κατεβασει ο εγκεφαλος σου που Δεν ισχυει
επειδη δεν σου εκλεισα ραντεβου και καταλαβα ποιος εισαι
στα μηνυματα ομως με παρακαλας λες εγινες μελος εδω μονο κ μονο για να με γνωρισεις ,προσθετεις ενα καρο ψευτικες δικαιολογιες για να με πεισεις να ερθω και προτεινεις να μου δωσεις ακομα και μπροστα τα 250 !
περαστικα σου