Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
Στο ειπα ποιο πανω τυπε. Για να μην σου χαλασω χατηρι λοιπον ποτε δεν επαιρνε 70 ευρω (ασχετα που υπαρχουν κριτικες) και τα βυζια δεν ειναι πλαστικα (εδω γελαμε.
28 κριτικες λενε οτι εχω φυσικο βυζι, εσυ χωρις να με εχεις γνωρισει χωρις ν τα εχεις δει η πιασει λες παντου και συνεχεια οτι ειναι ψευτικα,
μαλλον δεν εχεις ξαναδει φυσικο ωραιο βυζι δεν ε3ηγηται ,20 χρονων ειμαι τι στηθος ηθελες ν ειχα πεσμενο στο πατωμα? κ ασχολησε παντα μαζι μου με αρνητικοτητα χωρις να με ξερεις ,ενω για κατι μπαζακια μια χαρα λογια λες ! ξερεις τι καταλαβα??? ασχολησε με οτι σε τρωει κ εχεις εμμονες,
τα σιλικονουχα βυζια δεν σαρεσουν , τα φυσικα ωραια βυζια δεν γινεται να υπαρχουν οπως λες, αρα μονο αβυζες ψηφιζεις καλα το πας προωθησε τα μπαζακια σου , και αν με ειχες παρει ποτε θα τ ειχα καταλαβει γτ ο ''καλος'' χαρακτηρας καθως και οι τροποι σου ... κανουν μπαμ
γελαω εγω με το κολλημα σου στα βυζια μου κ γελαει ο κοσμος αλλη δουλεια δεν εχεις??αυγουστος ειναι κανε κανα μπανιο αντι να γεμιζεις με αρνητικοτητα κ βριζεις τον κοσμο λες κ εισαι καποιος