Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
φιλε οσοι την εχουμε συναντησει ξερουμε οτι απανταει η ιδια!!!παλια εμπαινε και η Μαρια!!!ομως απανταει η ιδια!!!αν δεν ξερετε καλο ειναι να μην βγαζετε συμπερασματα....Συνάδελφε τη μια φορά απαντά η ιδια, την αλλη η τηλεφωνήτρια της. Εσχάτως το γραφείο της, όπως δείχνουν τα ποστ, εχει προσλάβει "γραμματέα" για να αντιπαρατίθεται. Αυτός δηλ προσβάλει και βρίζει.
Το γραφείο την προώθησε & την πέρασε μεν ως city tour. Στην διαχείριση βέβαια εχουν πέσει σε τρικυμία.
αχχαχαχχαχαχχαχαχ....μολις ηρθε και η επιβεβαιωση!!!ετσι για την αλητεια
τωρα να δω τι θα λετε
ωραια χειλια εχεις...ετσι για την αλητεια
τωρα να δω τι θα λετε
μονο???πιο κατω δεν ειδες???ωραια χειλια εχεις...
Δεν το έλεγα σε σένα,αλλά στο μασαζοτετοιον...
Πες 2,3 που περιγράφεις γιατί από θεωρεία όλοι καλοί είναι...
Περιμένω να δω τι θα μου πεις με 120!!!
οχι ειμαι ρομαντικος...μονο???πιο κατω δεν ειδες???
μπραβο φιλε μου!!!εχει λειψει πολυ ο ρομαντισμος στις μερες μας!!!ολοι ζητανε ωμο σεξ!!!οχι ειμαι ρομαντικος...
Βλέπω αυτό το θρέντ έχει μαζέψει όλα τα αγαπημένα μου άτομαΜε την κοπελα το μονο προσωπικο που εχω ειναι οι απαντησεις που δινει,εξαλλου ειναι κανονας του σαιτ οτι δεν πρεπει να βριζεις-προσβαλεις αλλα ατομα!!!
βερονικα για παρτη σου.....
Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν καλές προτάσεις για cg με 120, αλλά δεν είναι συγκρίσιμες με την Βερόνικα!!!
Πιπινι πανέμορφο, με τέτοιο σώμα και με καλές υπηρεσίες δεν έχω βρει αυτόν το καιρό...Ούτε και σε πιο ακριβές τιμές(από 120)
Είναι αδικία να την συγκρίνετε με οποιαδήποτε 20άρα που δραστηριοποιείται στο χώρο...
Ανάποδα ρε σύ.βερονικα κανεις golden shower ??
Ανάποδα ρε σύ.
Εδώ με μία φίλη που έχουν συναντήσει κ κάποιοι από εδώ μέσα κ σύντομα θα ανοίξει τα φτερά της για Λος Άντζελες κ εκείνη..
η αληθεια ειναι οτι με εχει κατουρησει μουναρα στουντιακια και μου αρεσε....