Νέα

Βερονικα 20

• Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι να θέλετε να γίνει με το νήμα δημοφιλής εταίρας, πορτρέτο της πλέον απρόσιτης πλην επιβλητικά υπε

• Να μείνει ως έχει

Ψήφοι: 221 35,6%
  • Να κλειδωθεί μέχρι νεωτέρας

Ψήφοι: 78 12,6%
  • Να κλειδωθεί και να ανοίγει 1 φορά το μήνα για να μας τα ψάλλει

Ψήφοι: 76 12,3%
  • Να διαγραφεί τελείως

Ψήφοι: 245 39,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    620

O Mitsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.465
Πόντοι
726
Ε ΟΧΙΙΙΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!  :headbang: ελεγε αλήθεια τελικά η μάνα μου  :headbang:
πάει που λέτε τις προάλλες στη λαική , εχει φορτωθεί πέντε σακούλες αρχίδια μύδια μπανάνες σκατά και προθυμοποιήται μια κοπέλα να την βοηθήσει στο κουβάλημα έτσι όπως την είδε να σέρνεται μεγάλη γυναίκα, "κοπέλα μου να σ'έχει καλά ο θεός" της λέει "γιατί ο αχαΐρευτος ο γιός μου ποτέ δεν με βοηθάει, ξημεροβραδιάζει με όλες τις ανεπρόκοπες τις πουτάνες", "Διαβάζει μπου ο γιός σας?" τη ρωτάει η άλλη, Η μάνα μου της λέει "τι είναι αυτό παιδάκι μου? δεν διαβάζει αυτός, όλη τη μέρα στο ιντερνετ είναι" καλά της λέει η άλλη "πάρε το τηλ, μου να του το δώσεις να με πάρει όποτε θέλει"."να σαι καλά κορίτσι μου, μια σαν και σένα πρέπει να παντρευτεί ο ανεπρόκοπος , ποιανού να του πω ότι είσαι?" "Η βερόνικα του Γιανεβαν πες του γιαγιά" της λέει ή αλλη και φευγει.
Ερχεται περιχαρής η μάνα μου μου δίνει το χαρτάκι με το τηλ. γίνομαι τούρκος εγώ " ρε μάνα πάλι αρχισες τις μαλακίες με τα προξενειά σου?" και το σκίζω και το πετάω στα σκουπίδια  :S :S :S

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

:headbang:  :headbang:  :headbang:

Απλά θεός.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε το αγαπημενο ζωακι των μελων του site ειναι ο όφις. :S :S :S

images
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Πρώτα από όλα είναι καλό να βλέπεις παλιά και επίλεκτα μέλη να (ξανα)γράφουν.

Για την Βερόνικα έχουν πει πολλοί πολλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω.

Μόνο για τις τιμές εχω να πω το εξής :
Άλλοι δίνουν 250 την ώρα και άλλοι 300 ολόκληρο το βράδυ για ίδιας ηλικίας εμφάνισης και επιπέδου υπηρεσιών κοπέλες.
Είναι θέμα που έχεις πρόσβαση και τι επιλογες έχεις.

Οπότε ναι. Αν οι επιλογές σου περιορίζονται σε γραφεία, στο site άντε και σε αγγελίες η τιμή ψιλοδικαιολογήτε. Αλλά για ψαγμένα μέλη, με ιστορία και χρόνια στην πιάτσα .....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ναι ειναι παρα πολυ καλο να βλεπουμε παλια μελη με χιλιομετρα στον κωλο τους να γραφουν...Αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τα 100 ηταν πολλα πριν 6 μηνες για μια 3 φορες καλυτερη απο τη Βερονικα και ξαφνικα τα 250 την ωρα δικαιολογουνται. Αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Οπως εγραψε ο σκορπιος παραπανω....για ψαγμενα μελη ΔΕΝ υπαρχουν τετοια χρηματα. Εκτος και αν τα χρηματα αυτα δεν δουλευουν ΜΟΝΑ τους. Ε, τοτε ολα δικαιολογουνται!
Μου θυμιζει την ιστορια της ηθοποιου με τα 140 την ωρα οταν εγω την ειχα κονε με 100 μιαμση ωρα...μαλλον καποιος ηθελε κατι εξτρα με την συνταξη του. Οκ, το καταλαβαινω!

ΥΓ τα χιλιομετρα στον κωλο τα λεω για οχι τιμημενα μελη....μην παραξηγηθω!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

[size=10pt]Άλλοι δίνουν 250 την ώρα και άλλοι 300 ολόκληρο το βράδυ για ίδιας ηλικίας εμφάνισης και επιπέδου υπηρεσιών κοπέλες[/size].

Οπότε ναι. Αν οι επιλογές σου περιορίζονται σε γραφεία, στο site άντε και σε αγγελίες η τιμή ψιλοδικαιολογήτε. Αλλά για ψαγμένα μέλη, με ιστορία και χρόνια στην πιάτσα .....
:thumbsup:

Επισκέπτης
Τα 250 ειναι πολλα για την οποιαδηποτε κοπελα...  αλλα ειναι υποκειμενική άποψη.
  Το νήμα  εντεχνως συντηρείται ισως  γιατι ειναι πολλά τα (κλικ) λεφτα.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

Άλλοι δίνουν 250 την ώρα και άλλοι 300 ολόκληρο το βράδυ για ίδιας ηλικίας εμφάνισης και επιπέδου υπηρεσιών κοπέλες.

Αν σε βοηθαει λιγο ο λογος που τον ξεχεσα τον συγκεκριμενο πριν μερικους μηνες και τον εκοψα απο παντου ηταν οτι μου πασαρε με καπέλο 50-150 ευρω "ανεξαρτητες"... απο τοτε ξαναεμφανιστηκε τωρα !
Τυχαιο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
Ειπαμε δεν γινεται να σου αντισταθει εσενα γυναικα με τετοια κορμοστασια και νιατα που ξεχυλιζουν....αλλωστε της συγκεκριμενης ειναι και το φορτε της το ηλικιακο σου ταργετ γκρουπ...

Τελικα δεν καταλαβα ποτε αληθεια το πιστευεις οτι σε φλερταρουν οι τανες η μπηκες παλι να ιντριγκαρεις το θεματακι της που ειχε ¨κατσεί´

Ασε μας ρε doc ολα τα πιστευω αλλα το οτι εδωσες 250 ΕΣΥ να πηδηξεις ποτε

Εντάξει τώρα... :)

Μην γίνεστε προπέτης... :)

Αυτές είναι απλές ρουτίνες. Πράγματα που συμβαίνουν στον καθένα μας καθημέρινα. :)

Π.χ., την τρίτη τα ξημερώματα, με έπιασε μια καούρα στο στομάχι, και λέω: "Δεν πετάγομαι μέχρι το Αυτόφωρο στην Λ. Αλεξάνδρας για κάναν πατσά..." Εκεί που καθόμουν και απολάμβανα τον χοντροκομμένο μου πατσά, πιάνω με την άκρη του οφθαλμού μου μια συμπαθητική ξανθοκάστανη ύπαρξη που καθόταν μόνη της στο απέναντι τραπέζι, να μου κλείνει ζωηρά το μάτι. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί νόμιζα ότι είχε  βγάλει "κριθαράκι". Σε κάποια στιγμή όμως την βλέπω να σηκώνεται από την θέση της και να έρχεται προς το τραπέζι μου.

-"Μπορώ να πάρω το σκορδοστούμπι;", μου λέει ευγενικά.

-"Βεβαίως",της απαντώ, και καθώς κοίταγα τα βυζιά της, την ρωτώ : "Γνωριζόμαστε από κάπου δεσποινίς;"

-"Διαβάζεις καθόλου Bourdela.com;", με ρωτά με την σειρά της.

-"Ευαγγέλιο τό ΄χω κάνει μάνα μου", της αποκρίνομαι.

-"Ειμαι η LΑΝΑ VIP"  μου λέει.

-"Τhe Saint!... χαίρω πολύ", της απαντώ, και αμέσως συμπληρώνω : "Μιας και γνωριστήκαμε και από κοντά, πάρε τον πατσά σου και κάτσε να φάμε παρεούλα, για να μην μας πλακώσει η μοναξιά, τρώγοντας ο καθένας μόνος του", όπερ και εγένετο.

Εκεί που καθόμουν αμέριμνος και βούταγα ένα κομμάτι ψωμί στο ζουμί για να παπαριάσει, αίφνης, μου πιάνει το χέρι που καρατούσα την παπάρα , μου το ακουμπά στο τραπέζι, και μου λέει: "Δεν μπορώ άλλο... Κόρωσα... Κάτι ο ιδρώτας στην καράφλα σου... Κάτι οι λαδιές στο πουκάμισο σου... Κάτι η βρώμα στο νυχάκι που αφήνεις στο μικρό σου δάκτυλο... Κάτι ο τρόπος που ρουφάς τον πατσά... Δεν αντέχω άλλο η γυναίκα... Όλη αυτή η υπέρτατη βαρβατίλα με έχει κατακαυλώσει... Πάμε γρήγορα στις τουαλέτες να με σκίσεις, άντρακλά μου".

Για το τι έγινε στις τουαλέτες,  δεν χρειάζεται να πω πολλά. Στην αρχή του αγώνα την άφησα κανένα δεκάλεπτο να έχει αυτή την πρωτοβουλία, υποθέτω πως το πρόγραμμα είναι περίπου καθορισμένο. Πίπα με εμένα όρθιο να πιάνω την αλυσίδα από το καζανάκι και αυτή καθισμένη στη χέστρα. Μετά πέρασμα καπότας και καβάλα με αυτήν να κρατά τώρα την αλυσίδα από το καζανάκι και εχώ να κάθομαι στην χέστρα. Ωστόσο εγώ βαθμιαία πήρα την κατάσταση στα χέρια μου με αποτέλεσμα ένα απίστευτο σεξ, θέλω να πιστεύω και για τους δυο μας, που έληξε μετά από 35-40 λεπτά τελειώνοντας στο στόμα της, μετά από δική της παράκληση (αν όχι απαίτηση) διότι όπως μου είπε δεν είχε προλάβει να τελειώσει τον πατσά της και πείναγε ακόμα. Πράγμα που μάλλον το εννοούσε αν κρίνω από τον τρόπο που με στράγγισε και κόντεψα να λιποθυμήσω. Στο ενδιάμεσο είχε προλάβει η ίδια να χύσει τριανταδύο φορές, μάλλον με έκπληξή της όπως κατάλαβα.

Τα 100 ευρώ που μου ζήτησε στο τέλος μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά συγκριτικά με την τιμή που χρεώνει ένα  πατσά το "Αυτόφωρο", είναι απολύτως δικαιολογημένα.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.093
Πόντοι
736

Αυτές είναι απλές καθημερινές καταστάσεις.

Π.χ., την τρίτη τα ξημερώματα, με έπιασε μια καούρα στο στομάχι, και λέω: "Δεν πετάγομαι μέχρι το Αυτόφωρο στην Λ. Αλεξάνδρας για κάναν πατσά..."  Εκεί που καθόμουν και απολάμβανα τον χοντροκομμένο μου πατσά, πιάνω με την άκρη του οφθαλμού μου μια συμπαθητική ξανθοκάστανη ύπαρξη που καθόταν μόνη της στο απέναντι τραπέζι, να μου κλείνει ζωηρά το μάτι. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί νόμιζα ότι είχε  βγάλει "κριθαράκι". Σε κάποια στιγμή όμως την βλέπω να σηκώνεται από την θέση της και να έρχεται προς το τραπέζι μου.

-"Βεβαίως",της απαντώ, και καθώς κοίταγα τα βυζιά της, την ρωτώ : "Γνωριζόμαστε από κάπου δεσποινίς;"

-"Τhe Saint!... χαίρω πολύ", της απαντώ, και αμέσως συμπληρώνω : "Μιας και γνωριστήκαμε και από κοντά, πάρε τον πατσά σου και κάτσε να φάμε παρεούλα, για να μην μας πλακώσει η μοναξιά, τρώγοντας ο καθένας μόνος του", όπερ και εγένετο.

Εκεί που καθόμουν αμέριμνος και βούταγα ένα κομμάτι ψωμί στο ζουμί για να παπαριάσει, αίφνης, μου πιάνει το χέρι που καρατούσα την παπάρα , μου το ακουμπά στο τραπέζι, και μου λέει: "Δεν μπορώ άλλο... Κόρωσα... Κάτι ο ιδρώτας στην καράφλα σου... Κάτι οι λαδιές στο πουκάμισο σου... Κάτι η βρώμα στο νυχάκι που αφήνεις στο μικρό σου δάκτυλο... Κάτι ο τρόπος που ρουφάς τον πατσά... Δεν αντέχω άλλο η γυναίκα... Όλη αυτή η υπέρτατη βαρβατίλα με έχει κατακαυλώσει... Πάμε γρήγορα στις τουαλέτες να με σκίσεις, άντρακλά μου".

Για το τι έγινε στις τουαλέτες,  δεν χρειάζεται να πω πολλά. Στην αρχή του αγώνα την άφησα κανένα δεκάλεπτο να έχει αυτή την πρωτοβουλία, υποθέτω πως το πρόγραμμα είναι περίπου καθορισμένο. Πίπα με εμένα όρθιο να πιάνω την αλυσίδα από το καζανάκι και αυτή καθισμένη στη χέστρα. Μετά πέρασμα καπότας και καβάλα με αυτήν να κρατά τώρα την αλυσίδα από το καζανάκι και εχώ να κάθομαι στην χέστρα. Ωστόσο εγώ βαθμιαία πήρα την κατάσταση στα χέρια μου με αποτέλεσμα ένα απίστευτο σεξ, θέλω να πιστεύω και για τους δυο μας, που έληξε μετά από 35-40 λεπτά τελειώνοντας στο στόμα της, μετά από δική της παράκληση (αν όχι απαίτηση) διότι όπως μου είπε δεν είχε προλάβει να τελειώσει τον πατσά της και πείναγε ακόμα. Πράγμα που μάλλον το εννοούσε αν κρίνω από τον τρόπο που με στράγγισε και κόντεψα να λιποθυμήσω. Στο ενδιάμεσο είχε προλάβει η ίδια να χύσει τριανταδύο φορές, μάλλον με έκπληξή της όπως κατάλαβα.

Τα 100 ευρώ που μου ζήτησε στο τέλος μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά συγκριτικά με την τιμή που χρεώνει ένα  πατσά το "Αυτόφωρο", είναι απολύτως δικαιολογημένα.
:2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

Αυτές είναι απλές ρουτίνες. Πράγματα που συμβαίνουν στον καθένα μας καθημέρινα. :)

Π.χ., την τρίτη τα ξημερώματα, με έπιασε μια καούρα στο στομάχι, και λέω: "Δεν πετάγομαι μέχρι το Αυτόφωρο στην Λ. Αλεξάνδρας για κάναν πατσά..." Εκεί που καθόμουν και απολάμβανα τον χοντροκομμένο μου πατσά, πιάνω με την άκρη του οφθαλμού μου μια συμπαθητική ξανθοκάστανη ύπαρξη που καθόταν μόνη της στο απέναντι τραπέζι, να μου κλείνει ζωηρά το μάτι. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί νόμιζα ότι είχε  βγάλει "κριθαράκι". Σε κάποια στιγμή όμως την βλέπω να σηκώνεται από την θέση της και να έρχεται προς το τραπέζι μου.

-"Ειμαι η LΑΝΑ VIP"  μου λέει.

Για το τι έγινε στις τουαλέτες,  δεν χρειάζεται να πω πολλά. Στην αρχή του αγώνα την άφησα κανένα δεκάλεπτο να έχει αυτή την πρωτοβουλία, υποθέτω πως το πρόγραμμα είναι περίπου καθορισμένο. Πίπα με εμένα όρθιο να πιάνω την αλυσίδα από το καζανάκι και αυτή καθισμένη στη χέστρα. Μετά πέρασμα καπότας και καβάλα με αυτήν να κρατά τώρα την αλυσίδα από το καζανάκι και εχώ να κάθομαι στην χέστρα. Ωστόσο εγώ βαθμιαία πήρα την κατάσταση στα χέρια μου με αποτέλεσμα ένα απίστευτο σεξ, θέλω να πιστεύω και για τους δυο μας, που έληξε μετά από 35-40 λεπτά τελειώνοντας στο στόμα της, μετά από δική της παράκληση (αν όχι απαίτηση) διότι όπως μου είπε δεν είχε προλάβει να τελειώσει τον πατσά της και πείναγε ακόμα. Πράγμα που μάλλον το εννοούσε αν κρίνω από τον τρόπο που με στράγγισε και κόντεψα να λιποθυμήσω. Στο ενδιάμεσο είχε προλάβει η ίδια να χύσει τριανταδύο φορές, μάλλον με έκπληξή της όπως κατάλαβα.

Τα 100 ευρώ που μου ζήτησε στο τέλος μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά συγκριτικά με την τιμή που χρεώνει ένα  πατσά το "Αυτόφωρο", είναι απολύτως δικαιολογημένα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

Ρε μλκς είστε άπαιχτοι  :2funny:  :hi:

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
αγιε μου δεν εχω μααταξαναδει μεγαλυτερο τρολιον!!! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
οντως, επικο ποστ-τρολαρισμα!  :rockon:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

Π.χ., την τρίτη τα ξημερώματα, με έπιασε μια καούρα στο στομάχι, και λέω: "Δεν πετάγομαι μέχρι το Αυτόφωρο στην Λ. Αλεξάνδρας για κάναν πατσά..." Εκεί που καθόμουν και απολάμβανα τον χοντροκομμένο μου πατσά, πιάνω με την άκρη του οφθαλμού μου μια συμπαθητική ξανθοκάστανη ύπαρξη που καθόταν μόνη της στο απέναντι τραπέζι, να μου κλείνει ζωηρά το μάτι. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί νόμιζα ότι είχε  βγάλει "κριθαράκι". Σε κάποια στιγμή όμως την βλέπω να σηκώνεται από την θέση της και να έρχεται προς το τραπέζι μου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kλαίω!!!!!

Virginios_Richter

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
2.336
Πόντοι
5.191

Παρα πολύ καλό !!

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Αν σε βοηθαει λιγο ο λογος που τον ξεχεσα τον συγκεκριμενο πριν μερικους μηνες και τον εκοψα απο παντου ηταν οτι μου πασαρε με καπέλο 50-150 ευρω "ανεξαρτητες"... απο τοτε ξαναεμφανιστηκε τωρα !
Τυχαιο?

Τα καπέλα είναι ο λόγος που σταμάτησαν ΟΛΟΙ να δίνουν τα καλά τους κομάτια.
Παράδειγμα πριν κάποιους μήνες:
Κοπέλα δύναμη που χρέωνε 100 το τρίωρο έπεσε όχι σε έναν αλλά σε πέντε !! τύπους που τις είπαν ότι χαραμίζεται και ότι θα μπορούσαν να την "σπρώξουν" με 200 το δύωρο (150 δικά της 50 δικά τους). Άλλοι 3 της είπαν ότι θα την "σπρώξουν" σε φίλους αλλά αυτοί θα πηδάνε τζάμπα.
Έχουμε γεμίσει επίδοξους προμότορες και νταβαντζάκους...
Γιατί λοιπόν κάποιος από αυτους που ΞΕΡΟΥΝ να δώσει τα VFM σε οποιονδήποτε ; Για να πάει ο άλλος να βγάλει λεφτά ;
Για αυτό όλοι ζητάνε πια ανταλλαγή.
Γαμήθηκα να βρω κάτι καλό και VFM θα γαμηθείς και εσύ να βρεις κάτι ίδιο να ανταλλάξεις και αν πάει κάτι στραβά χάνουμε και οι δύο.
Αλλιως αν θες κάτι έτοιμο σάλτα και δώσε 250 την ώρα ....

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
:coffee: :coffee: :coffee:

Αναμένουμε αναλύσεις αγοράς- προσφορά - ζήτηση κλπ.... από τους γνωστούς αναλυτές!!!

Ελα να παίρνει τα πάνω του το νήμα σιγά σιγά....

Βερόνικα η εξεταστική ( :pipa1:) τελείωσε? Ή δίνεις ακόμη μαθήματα?

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
396
Πόντοι
21
O gianevan υπαρχει περίπτωση να εχει κλωωωωνο ??

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
δασκαλε μου θυμησες ενα απο τα πρωτα post που ειχα κανει στο site το 2005 για την γνωριμια μου στο τραμ με την μουγγη Μαρια...

Η ξανθια απέναντι μου, κρατούσε την χειρολαβη και όλο νοημα μου χαμογελούσε 
-γνωριζόμαστε από καπου ? την ρωτησα με νοηματα μιας και τα ανθρωπινα κορμια αναμεσά μας εκαναν δυσκολη την εξαποστασεως επικοινωνία μας
-διαβαζεις bou.com? μου κανει σε απταιστη νοηματικη
-φυσικα της κανω ολο νοημα my name is nitro

Σηκώθηκα και την πλησιασα σε απόσταση αναπνοής αλλά εκεινη συνεχισε να μου μιλαει με νοηματα λεγοντας μου οτι την λενε Μαρια και δουλευει στην φυλης...
Τοτε καταλαβα πως ειχα μπροστα μου την διασημη την εποχη εκεινη μουγγη Μαρια της Φυλης!

Δεν προλαβα να της πως οτι χαρηκα για την γνωριμια και μου εγνεψε αν θελω να την ακολουθησω σπιτι της στο Νεο κόσμο...
Χωρις δευτερη κουβεντα την χουφτωσα από την μεση και στην πρωτη σταση κατεβηκαμε κρατωντας ο ενας τον αλλον απο το χερι αμιλητοι, απλα να κοιταζόμαστε και να χαμογελαμε για αυτο που θα επακολουθούσε...

Σε 3 στενα στριψαμε και εκεινη ανοιξε την πόρτα της πολυκατοικιας κανοντας μου νόημα να την ακολουθησω...Μολις ανοιξε η πόρτα του διαμερισματος βλεπω μπροστα μου ενα αλλο μελαχροινο πλασμα να μου λεει καλωςορισες ειμαι η Αννα η συγκατοικος της μουγγης Μαριας και σημερα θα μας παρεις παρτουζα ...
Δεν ηξερα τι να κανω απο την χαρα που με βρηκε πρωι πρωι στο τραμ αλλα χωρις να δειξω την αμηχανια μου μπηκα γρηγορα για ντους...
Μολις βγηκα τις βρηκα να γλυφονται στο κρεβατι σαν πεινασμενες γατες και βγαζοντας την πετσετα επεσα αναμεσά τους και αφεθηκα στα χερια τους ...
δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα το μουγκρητο της Μαριας πρέπει να εφθανε μεχρι την Βενιζελου και με μορφασμούς μου ζηταγε να της χαστουκιζω τα οπισθια...
Η Αννα βλεποντας με πως την επαιρνα ,εκατσε στο πλαι στην πολυθρόνα  και άρχισε να μαλακιζεται διαβαζοντας Χρησιιδα Δημουλίδου "το ματι του Βορια"...

Αλλαξαμε 5-6 στασεις θυμαμαι με την μουγγη Μαρια ,στο κρεβατι, στο πατωμα ,στο πατζούρι και οταν μουρθε να τελειώσω τραβηξα το βιβλιο απο τα χερια της Αννας και  εχυσα στο στόμα της ...
-Γεια στα αρχιδια σου ειπε η Αννα και δεν ειχα φαει τιποτα ολη μερα ,περνωντας την γλωσσα της επανω απο τα σαρκώδη χειλη της ενω η Μαρια παρεμενε μουγγη ...

Σηκωσα το παντελονι μου χαιρετησα και βγηκα στους δρόμους της πόλης ξανα εχοντας ακομα την γευση από την αλμυρα της Μαριας στο στομα μου χαμενος στις σκεψεις μου για το πόσο μαγικος ειναι ο κόσμος του bou τελικα ...

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom