Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Τρομερός αγώνας 2-2 σετ για την ώρα.
The king is back!!! Για εμφράγματα ο αγώνας
Τρομερός αγώνας 2-2 σετ για την ώρα.
Πια χουφτα μας να πετσωσουμε ρε. Οχι θα ειναι το φορουμ να βγαζει ο καθενας τα κομπλεξ του νομιζεις. Το νήμα είναι για κριτικές και μόνο να λέει η Βερόνικα ότι θέλει. δεν μπορω να καταλάβω γιατί οι αντμιν επιτρέπουν αυτό που γίνεται.καλα σου λενε ανεβασε φωτο να πετσωσουν τη χουφτα τους τυπισα!!ρε εχει ανεβασει 300 φωτος,σας στραβωσε η
Βρε Μαλάκες.
437 σελίδες για το τίποτα.
αντε τραβα στην ομονοια που συχναζεις και ψωνιζεις ρουμανες του 10ευρου 3η σεπτεμβριου
Δεν με προωθησε σου ξαναλεω δεν με ηξερε μετα με γνωρισε ! Να μην σε απασχολει τι κανω ηταν πολυ καλυτερος απο εσενα και απο πολλους εδω μεσα ουτε τα λεφτα ειχε αναγκη !για εμενα τα εκανε ολα για να σταματησω . Η τιμη ειναι αυτη γιατι εκανα ταξιδια και γιατι πλεον ειμαι διαθεσιμη ελαχιστες μερες τον μηνα!Ο καθενας μπορει να νομιζει οτι θελει δεν μπορω να κανω κατι .
Αλλη δουλεια δεν εχεις ?
Ζωη δικη σου εχεις??
sorry π γραφω εδω απλα δεν 3ερω απαυτα κ που πρεπει ν γραψω!ειμαι η ΒΕΡΟΝΙΚΑ-ΑΝΤΡΙΑΝΑ κ θελω ν ενημερωσω οτι η κριτικη του supervans13 ειναι προς εκδικιση μου,καθως ειναι ο λεγομενος κωστας ενα απτα ατομα π μ σηκωνουν τα τηλεφωνα!!κ αφου χτες μ πηρε τα μισα χρηματα π εβγαλα κ με τραμπουκιζε κ εβριζε ολη μερα!!! πηρα τ πραγματα μ κ τ κινητο της αγγελιας ν φυγω κ ν διακοπη η συνεργασια!!ν σημειωσω οτι παλια ηταν κ πρωην μοθ! μ αδειασε ολα τ πραγματα ψαχνοντας τ κινητο ΕΧΟΝΤΑς ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ κ τραμπουκιζοντας κ αφου ειχα σπαρα3ει στ κλαμα κ αφου δεν τ βρηκε γτ τ ειχα κρυψει, μ ειπε θα μεκδικηθει με καθε τροπο,τι εγινε supervans13??σου κοπηκε τ μεροκαματο κ θες οπως ειπες ν μην εχω ουτε εγω δουλεια! αλλα ολοι οσοι με πηραν αυτες τις μερες ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΡΗ ΜΕ ΚΩΛΑΡΑ Κ ΣΩΜΑΤΑΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΩ ΨΑΡΙΛΑ ΟΥΤΕ ΒΓΑΖΩ ΥΓΡΑ! κ αν μ τ παι3εις τρελα κ ανιξερος θα σε παω μεσα ,αυτα!προς ενημερωση κ συμορφοση με ΑΓΑΠΗ ΒΕΡΟΝΙΚΑ
Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ
Καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου. Χαθηκε και ο Ρικαλ και ο άλλος ο παπους που δουλεψε σε 50 χωρες και σαββατο μερα την εβγαλες με φαι από σνακ μπαρ, εεε δεν είναι ζωη αυτή.
Βερόνικα επειδή είμαστε συνάλελφοι, προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες σε κυρίες, σου προτείνω να έρθεις στο γραφείο που είμαι αν θες, να δουλέψεις με την ελίτ της αθήνας...... ;)
παρακμη τον ειπες, αντρα χωρις αρχιδια τον ειπες, εβριζε, τραμπουκιζε, του κοπηκε το μεροκαματο ειπες, σου πηρε τα μισα χρηματα ειπες, τωρα λες αλλα, καλος δεν ειχε αναγκη απο χρηματα, μαλλον επειδη δεν στα πηρε ολα.
αποφασισε γιατι αλλον ειπες διαπολικο το πρωι.
ρε καμενε καθεσε και κανεις παραθεση σχολια μου 9 μηνες πριν???το εχεις καψει ετσι
Τοσα ξερεις τοσα λες τι σε νοιαζει ρε εσενα και τον καθενα στην τελικη??Αυτο ηταν το πρωτο μου μηνυμα σαυτο το σαιτ δεν ηξερα καν τι παιζει εδω μεσα Πανω στα νευρα μου οτι γουσταρα ειπα και την κριτικη και ολα τα εκανε για να σταματησω.Σε αντιθεση με εσενα και τον βοθρο σου ηταν ενας υπεροχος ανθρωπος που τον εφτασα στα ορια του και με μισησε .Σταματα νασχολησε μαζι μου ποια το μελι εχω? get a life
εεεμμμ!!!! μέλι έχεις κούκλα μου! δεν το κατάλαβες ακόμα!!! γιαυτό μην απαντάς σε κανένα!! μόνο φώτος σου βάζε και γράφε το 250 ευρώ την ώρα με μεγάλα γράμματα! έτσι για να σκάσουν! χαχαχαχ για να μη σου πω να το κάνεις 300!!ρε καμενε καθεσε και κανεις παραθεση σχολια μου 9 μηνες πριν???το εχεις καψει ετσι
Τοσα ξερεις τοσα λες τι σε νοιαζει ρε εσενα και τον καθενα στην τελικη??Αυτο ηταν το πρωτο μου μηνυμα σαυτο το σαιτ δεν ηξερα καν τι παιζει εδω μεσα Πανω στα νευρα μου οτι γουσταρα ειπα και την κριτικη και ολα τα εκανε για να σταματησω.Σε αντιθεση με εσενα και τον βοθρο σου ηταν ενας υπεροχος ανθρωπος που τον εφτασα στα ορια του και με μισησε .Σταματα νασχολησε μαζι μου ποια το μελι εχω? get a life
ρε καμενε καθεσε και κανεις παραθεση σχολια μου 9 μηνες πριν???το εχεις καψει ετσι
δεν υποτιμησα ανεφερα που συχναζεις
αν εσυ το θεωρεις υποτιμητικο εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι
εγω πολλες φορες εχω δωσει και χρηματα και πραγματα ρουχα παπουτσια σε τετοιες κοπελες που τις εκμεταλευονται βουλγαροι και τις βλεπεις εκει βρεξει χιονισει μεσα στο κρυο !