sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
αν καθαριστει το νημα παρακαλω οι φωτο του κοριτσιου να συγκεντρωθουν ολες μαζι να τις χαζεψουμε αφου δεν μπορουν αρκετοι απ οτι βλεπω να τη γευτουν....
ελληναρες ... ετσι ειμαστε κ κακοςΔανείζομαι αυτό το θρέντ για να πώ μια άποψη όσον αφορά το πώς τα μέλη του σαιτ αντιμετωπίζουν μια κοπέλα του θεματικού χώρου του.. Αυτό που σκέφτομαι είναι, οτι τα μέλη του σαιτ εδώ, υποτίθεται τους συνδέει ένα κοινό, το αγοραίο σέξ.. δε θα φιλοσοφίσουμε κάτι πάνω σε αυτό, απλά για αυτό είμαστε εδώ..
Στο δια ταύτα αναρωτιέμαι γιατί κάποια κοπέλα που είναι η ουσία του θεματικού χώρου του σαιτ να δέχεται τέτοιο μένος και επικρίσεις απο κάποια μέλη.. Να το θέσω απλά και ξάστερα.. αυτός ο ιντερνετικος χώρος έχει ανάγκη απο κοπέλες σαν τη Βερόνικα.. να κάνουν εδω το προφίλ τους να υπάρχει το θρέντ τους και να γίνετε το νταλαβέρι απλά και όμορφα με αξιοπρέπεια.. Θυμήθηκα που κάποτε είχα προτείνει σε μια ανεξάρτητη να κάνει προφίλ στο μπου.. μου απάντησε οτι δε πάμε καλά εκει μέσα εξου και δε κάνει.. αυτό απορρέει ίσως κι απ την αντιμετώπιση που έχει η Βερόνικα, μπορεί η συκγεκριμένη κοπέλα να έχει την ιδοσυστασία και να μπορεί να ανταπαντάει σε κάποιες επιθέσεις αλλά να στε σίγουροι 100% τα περισσοτερα κοριτσάκια 20 ετών σε αντίστοιχη επίθεση θα εξαφανιζόντουσαν απο εδω μέσα τρέχωντας.. απο εδω προέρχετε και ο προβληματισμός μου πάνω στο τρόπο που μιλάτε στη Βερόνικα.. Πιστεύω, θα πρέπει να διαμορφωθεί μια κουλτούρα στο σαιτ που κάποια κοπέλα θα μπορεί να κάνει τη δουλίτσα της κι εμείς τα μέλη τη δικιά μας.. (πάρτε παράδειγμα το νήμα της Αννα πιπινάκι, δεν ανοίγει ρουθούνι).. να προσελκύουμε κοπέλες του χώρου δίνοντας τους το βήμα εδω μέσα να δουλέψουν κι οχι το αντίθετο, να ακούει κάποια το bou και να τη προσελκύει σαν χώρος να κάνει προφίλ.. Συναντίεμαι με call girls και μολις αναφέρω το bou το αντιμετωπίζουν σαν ένα τρελοκομείο κι οχι σαν έναν βοηθητικό χώρο της δουλειάς τους οπως και θα πρεπε να το βλέπουν.. Απο αυτο χάνουν και αυτές και εμείς.. μπορεί η Βερόνικα να αντέχει ολο αυτό στο νήμα της και ενίοτε να τη διασκεδάζει κιόλας αλλα τις περισσότερες κοπέλες του χώρου τις αποτρέπει να μπούν εδω γιατι ξέρουν/βλέπουν οτι αντίστοιχες επικρίσεις/επιθέσεις δε θα μπορούν να τις διαχειριστούν! Αυτό το χω καρατσεκάρει με πολλά CallGirls.. πιστέψτε με!
... Να το θέσω απλά και ξάστερα.. αυτός ο ιντερνετικος χώρος έχει ανάγκη απο κοπέλες σαν τη Βερόνικα.. να κάνουν εδω το προφίλ τους να υπάρχει το θρέντ τους και να γίνετε το νταλαβέρι απλά και όμορφα με αξιοπρέπεια.. Θυμήθηκα που κάποτε είχα προτείνει σε μια ανεξάρτητη να κάνει προφίλ στο μπου.. μου απάντησε οτι δε πάμε καλά εκει μέσα εξου και δε κάνει .....
Πιο εύκολα βρίσκεις χρυσό δαχτυλίδι σε χωματερή, παρά χρήσιμη πληροφορία στο νήμα...
Το κάψανε οι ξερόλες...
Πρέπει να επέμβουν οι mods και να σβύσουν όλο το σκουπιδαριό....
Για βάλε τι έγραψες στην άλλη κοπέλα
να γίνει τζέρτζελο !
Το προβλημα ειναι πως οι mods δεν φαινεται να γνωριζουν την δουλεια τους, βασικα αμφιβαλλω αν γνωριζουν καν τις αρμοδιοτητες τους η αν ασχολουνται και καθολου.
Τελειως ερασιτεχνικη φαση εδω μεσα, απο τα χρονια που παρακολουθω, αφηνονται να ειπωθουν και να περασουν απιστευτα πραγματα.
Απο κει και περα το καθε νημα μετατρεπεται σε χαοτικο οταν δεν υπαρχει επεμβαση καθολου.
Οποτε μην περιμενεις ουτε "ροη" κοριτσιων εδω μεσα απο τη στιγμη που αυτη η κατασταση με τον καθε απιστευτο συνεχιζεται.
Ολα ξεκινουν και τελειωνουν στη διαχειριση/διευθυνση.
Φαινεται πως καποιους τους ενδιαφερει περισσοτερο η "κινηση" και ο "χαβαλες" παρα η ουσια.
Μια μικρογραφια του κρατους. Ασοβαρο κρατος χωρις σωστη διοικηση/διαχειριση και αδιαφθορους ελεγκτικους μηχανισμους = πτωχευμενο bourdelo.com
στη ναγια εγραψα τυπε οτι μακαρι να μαζεψω μαιντανο να παω και ειπε η βερονικα ΄΄τη ρωτας αν θελει''?
Για βάλε τι έγραψες στην άλλη κοπέλα
να γίνει τζέρτζελο !
εδω ανεβαζουν φωτο μαζι ρε τυπε ειναι φιλες μας δουλευεις?
μια προταση σου εγραψε οπως και η ναγια εχει γραψει στο νημα της βερ αφου ειναι φιλες και κανουν και ντουο
απτην αλλη μηπως σε εχει blacklist η ναγια και στο ειπε πλαγιος το μικρο?
Το πεκινουά σου όρμησε !
http://[URL unfurl="true"]www.dog-learn.com/dog-breeds/pekingese/images/pekingese-25.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny:
[/quote]
χαχαχαχαχαχαχαχα μη προσβαλεις το σκυλακι καλε,θα τη χαραχτηριζα φυστικοσπορο οχι πεκινουα
Το προβλημα ειναι πως οι mods δεν φαινεται να γνωριζουν την δουλεια τους, βασικα αμφιβαλλω αν γνωριζουν καν τις αρμοδιοτητες τους η αν ασχολουνται και καθολου.
Τελειως ερασιτεχνικη φαση εδω μεσα, απο τα χρονια που παρακολουθω, αφηνονται να ειπωθουν και να περασουν απιστευτα πραγματα.
Απο κει και περα το καθε νημα μετατρεπεται σε χαοτικο οταν δεν υπαρχει επεμβαση καθολου.
Οποτε μην περιμενεις ουτε "ροη" κοριτσιων εδω μεσα απο τη στιγμη που αυτη η κατασταση με τον καθε απιστευτο συνεχιζεται.
Ολα ξεκινουν και τελειωνουν στη διαχειριση/διευθυνση.
Φαινεται πως καποιους τους ενδιαφερει περισσοτερο η "κινηση" , ο "χαβαλες" και το "τζερτζελο" με ολες τις παραπανω συνεπειες που ανεφερες φυσικα.
Μια μικρογραφια του κρατους. Ασοβαρο κρατος χωρις σωστη διοικηση/διαχειριση και αδιαφθορους ελεγκτικους μηχανισμους = πτωχευμενο bourdelo.com
Δεν ξερω για εσενα ,εγω θα τα τιμησω πολυ συντομα
αλλοι μιλανε και αλλοι γαμανε αυτη ειναι η διαφορα
εγω γαμαω με τα λογια οσους μου τη λενε και με το ποτσο μου μπαζωνω και χτιζω και περγκολες γκρεμιζω !! ;) ;)