Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
αν ηθελες να μας πεις λεπτομέρειες να κατσουμε ολο το Σ/Κ μπροστα στον υπολογιστη
Σπαραζει η καρδια μου φιλος!!!
αν ηθελες να μας πεις λεπτομέρειες να κατσουμε ολο το Σ/Κ μπροστα στον υπολογιστη
Δηλαδή για να καταλάβω,
οι περισσότεροι που κραζετε την Βερόνικα το κάνετε επειδή οι υπόλοιποι δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά τα οικονομικά τους???
ή επειδή είναι μουναρα και προσπαθείτε να της ρίξετε την τιμή για να της ρίξετε έναν στα οικονομικά???
ή και τα δύο???
Εγώ (το έχω ξαναπεί) πιστεύω πως είναι η αγαπημένη σας συνήθεια και το κάνετε για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας...
Τρολάρουμε ότι μας τρολαρει.Δηλαδή για να καταλάβω,
οι περισσότεροι που κραζετε την Βερόνικα το κάνετε επειδή οι υπόλοιποι δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά τα οικονομικά τους???
ή επειδή είναι μουναρα και προσπαθείτε να της ρίξετε την τιμή για να της ρίξετε έναν στα οικονομικά???
ή και τα δύο???
Εγώ (το έχω ξαναπεί) πιστεύω πως είναι η αγαπημένη σας συνήθεια και το κάνετε για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας...
Φύγε απο εδώ.Τρολάρουμε ότι μας τρολαρει.
Κλείσε ένα ολονύχτιο μαζί της για να σου φύγει η κάψα.Κουκλί σήμερα σε χάσαμε.
Ό,τι θέλω θα κάνω.Κλείσε ένα ολονύχτιο μαζί της για να σου φύγει η κάψα.
Κλείσε ένα ολονύχτιο μαζί της για να σου φύγει η κάψα.
Επειδή είναι περίοδος εκπτώσεων θα ζητήσει 1200.Κανα 1000αρικάκι ... προνομιακή τιμη
Σε ένα τέτοιο πλάσμα έδινα και τη ψυχή μου.Επειδή είναι περίοδος εκπτώσεων θα ζητήσει 1200.
θα χρωστας 1199 ευρω μεταΣε ένα τέτοιο πλάσμα έδινα και τη ψυχή μου.
Πρόσεχε μην στη ζητήσει. ;)Σε ένα τέτοιο πλάσμα έδινα και τη ψυχή μου.
Σε ένα τέτοιο πλάσμα έδινα και τη ψυχή μου.
Εγω νομίζω οτι με αφορμή το καινούριο έτος πως ήρθε η ώρα να πείτε ΟΛΟΙ την αλήθεια...Παραδεχθείτε λοιπόν όλοι όσοι κράζετε επανειλημμενα την Βερόνικα οτι τον έχετε κανει λάστιχο για πάρτη της πρωί βράδυ!!!
Ελατε μην το κρατάτε άλλο μεσα σας....
Ποια ψυχη σου ρε τυπε .... τέτοιες γκομενες αμα δεν δουν μαρουλι ουτε γυρνανε να σε κοιταξουν.
Ονειρα που βλέπετε ορισμένοι.