Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Ποια ειναι η Βερόνικα ; Έχουμε τηλέφωνο;
Στο χωριο μου λενε "Οποιος ένα μηνα δεν πηδαει 10 χρονια μαλακιζεται"
Δεν ήταν πάντως όλα τα ποστ οφ τόπικ.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου: σε άλλα νήματα, στα οποία οι βρισιές και οι χυδαιότητες πέφτουν κλωτσοπατινάδα, δεν είδα προειδοποίηση ή διαγραφη σχολίων απο μέρους σας (δηλ. απο moderators).
Γιατί άραγε;
Φίλτατε, η αλήθεια πονάει πολλές φορές να ξέρεις...Δεν ήταν πάντως όλα τα ποστ οφ τόπικ.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου: σε άλλα νήματα, στα οποία οι βρισιές και οι χυδαιότητες πέφτουν κλωτσοπατινάδα, δεν είδα προειδοποίηση ή διαγραφη σχολίων απο μέρους σας (δηλ. απο moderators).
Γιατί άραγε;
γραψε 2 λογια,οταν εχεις χρονο.μαγκες στο θεμα...πολυ καυλα η μικρη και με φοβερη συμμετοχη...συντομα κριτικη.
Γιατί άραγε;
Γιατί άραγε;
Για 147 μυνήματα είσαι μαλλον υπερβολικά βέβαιος:Όποτε μπω στο νήμα της Βερόνικα το ίδιο σκηνικό... ένα μάτσο κομπλεξικοί να την βρίζουν δίχως λόγο και να κατηγορούν όσους την υποστηρίζουν ( πουστρακια,αγαπουληδες) στηριζόμενοι κυρίως στην παλαιότητα τους στο forum και στα άστρα τους.
Σας το έγραψα ευγενικά ,ότι ενοχλείτε τους υπόλοιπους, και με γράψατε...
Εύχομαι χρονιαρες μέρες που είναι , το 2017 να σας βρει με πιο δημιουργικές δραστηριότητες ώστε να γίνεται πιο παραγωγικοί ,και να βελτιωθεί η ζωή σας, γιατί η μιζέρια σας σας έχει ρίξει πολύ χαμηλά...
Σίγουρα θα απαντήσετε με διάφορους τρόπους, αλλά σκεφτείτε πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε, όταν όλη μέρα ασχολείστε με κάποιον που δεν σας έκανε τίποτα. Μέχρι και ψεύτικες κριτικές ανεβασατε...
Πρέπει να ντρέπεστε με την όλη κατάσταση που δημιουργήσατε και συνεχίζετε να συντηρητε, αλλά μάλλον ο "κόσμος" του forum έχει μπερδευτεί με την πραγματική ζωή σας (όσοι έχετε)
Φίλε θα συμφωνήσω ότι το πράγμα απο ένα σημείο και επειτα ''ξέφυγε'' και κάπου αυτή η ιστορία με τα βρισίδια έπρεπε να σταματήσει.παιχτες ειναι το τελευταιο ποσταρισμα που κανω για οφ τοπικ σχολια,βρισιδια,κοντρες.απο την επομενη,θα πεσουν ποινες.καλη συνεχεια σε ολους.
παιχτες ειναι το τελευταιο ποσταρισμα που κανω για οφ τοπικ σχολια,βρισιδια,κοντρες.απο την επομενη,θα πεσουν ποινες.καλη συνεχεια σε ολους.
υπαρχει νημα,για σπαμαρισμα.Φίλε θα συμφωνήσω ότι το πράγμα απο ένα σημείο και επειτα ''ξέφυγε'' και κάπου αυτή η ιστορία με τα βρισίδια έπρεπε να σταματήσει.
Ομως σε κάθε thread πρέπει να υπαρχει χώρος και για διαφωνία, και για αρνητικά σχόλια.
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε να μπαίνουμε και να πλέκουμε ύμνους μόνο για τη βερόνικα η για τη κάθε βερόνικα προς αύξηση μονο της πελατείας της ???
Αν, λέω άν, κάποιος φίλος φάει φόλα απο τη κάθε Βερόνικα δεν πρέπει να το γράψει ??
Οι επαγγελματίες που έχουν νήματα στο site θα πρέπει να καταλάβουν ότι εκτίθενται σε δημόσιο χώρο και άρα θα πρέπει να υποστούν τόσο τα καλά του, όπως η αύξηση της πελατείας τους, όσο και τα κακά του, όπως το να αντιμετωπίσον τις κακόβουλες επιθέσεις απο κάποιους μαλάκες. Αν δεν τους αρέσει ο δημόσιος χώρος με όλα τα καλά και τα κακά του, γιατί δεν δουλεύουν σε ''κλειστούς κύκλους'' πολύ επιλεγμένων πελατών όπως διάφορες διατείνονται ότι έκαναν στο παρελθον ??!! Ας μείνουν σε αυτούς τους περίφημους ''κλειστούς κύκλους'' των ιδιαιτέρως γενναιοδωρων πελατών !! Γιατί δεν το κάνουν ?? Ο χώρος του site είναι δημόσιος και απο όλα τα φρούτα έχει ο Μπαξές !!! Και μαλάκες και κομπλεξικούς, αλλά και μάγκες και γαμιάδες με ιστορία. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κωλους. Καί κάποιες έχουν αποδείξει ότι τους έχουν τους επιδέξιους ( και όμορφους ) κώλους. Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα ( μεταφορικώς και κυριολεκτικώς ) λοιπόν.
Τελος πάντων, πολλά έγραψα. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εγώ φεύγω απο το thread !!
Οπότε δεν ''ενοχλώ'' άλλο !!
Ούτε βρισιές,όπως κάποιοι ισχρίζονται,υπήρξάν,και γενικά οι συζητήσεις κυμάνθηκαν σε σχετικά ευπρεπή πλαίσια.Προσωπικά θεωρώ ότι,οι οποιεσδήποτε ενστάσεις ή έστω και αντεγκλήσεις,σε επίπεδο ενός διαλεκτικού πλαισίου διαλόγου,δεν αποτελούν Οφ Τόπικ.Είναι υγιές να ακούγονται όλες οι απόψεις,ακόμα και οι αρνητικές,αρκεί να μην προσβάλουν.Διαφορετικά θα παραμείνουμε σε μια στείρα και άκριτη παράθεση προσωπικών βιωμάτων του κεθενός.Επίσης,βλέπτοντας το όλο ζήτημα 'στεγνά' απο την οπτική του πελάτη,διαβλέπω ότι όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει και προστατευτικά και προς συμφέρον μου/μας.17 σελιδες οφ τοπικ.συνεχιστε να σπαμαρετε.να ενημερωσω οτι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπαινει μη ενημερωτικο,θα παει στον καδο.
Λοιπόν εσυ εχεις εξελιχθεί πολύ στις φωτογραφήσεις σου, εύγε!Παιδιά η κοπέλα είναι κουκλάρα, έξυπνη και πολύ καλή στη δουλειά της.
υ.γ. Δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται, αλλά ήθελα κι εγώ να πω τη μαλακία μου μετά από τόσες που έχω διαβάσει εδώ μέσα και να έχω τη χαρά να συμπεριλαμβάνομαι στην επόμενη σκούπα από τον Guru
ο,τι να ναι...τι σου λεει και τι του λες...υπαρχει νημα,για σπαμαρισμα.
Τα σέβη μου στον εξαιρετικό κύριο Νικ! Καλή χρονιά με υγεία!Παιδιά η κοπέλα είναι κουκλάρα, έξυπνη και πολύ καλή στη δουλειά της.
υ.γ. Δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται, αλλά ήθελα κι εγώ να πω τη μαλακία μου μετά από τόσες που έχω διαβάσει εδώ μέσα και να έχω τη χαρά να συμπεριλαμβάνομαι στην επόμενη σκούπα από τον Guru
Όποτε μπω στο νήμα της Βερόνικα το ίδιο σκηνικό... ένα μάτσο κομπλεξικοί να την βρίζουν δίχως λόγο και να κατηγορούν όσους την υποστηρίζουν ( πουστρακια,αγαπουληδες) στηριζόμενοι κυρίως στην παλαιότητα τους στο forum και στα άστρα τους.
Σας το έγραψα ευγενικά ,ότι ενοχλείτε τους υπόλοιπους, και με γράψατε...
Εύχομαι χρονιαρες μέρες που είναι , το 2017 να σας βρει με πιο δημιουργικές δραστηριότητες ώστε να γίνεται πιο παραγωγικοί ,και να βελτιωθεί η ζωή σας, γιατί η μιζέρια σας σας έχει ρίξει πολύ χαμηλά...
Σίγουρα θα απαντήσετε με διάφορους τρόπους, αλλά σκεφτείτε πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε, όταν όλη μέρα ασχολείστε με κάποιον που δεν σας έκανε τίποτα. Μέχρι και ψεύτικες κριτικές ανεβασατε...
Πρέπει να ντρέπεστε με την όλη κατάσταση που δημιουργήσατε και συνεχίζετε να συντηρητε, αλλά μάλλον ο "κόσμος" του forum έχει μπερδευτεί με την πραγματική ζωή σας (όσοι έχετε)