kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Οκ... Καταλάβαμε πολλά!
πιστευεις οτι κρυβεται η ναγια πισω απο την αυξηση της τιμης της βερονικας ?
εγω αυτο καταλαβαινω ετσι οπως το λες
Οκ... Καταλάβαμε πολλά!
Οκ... Καταλάβαμε πολλά!
Οκ, δεν καταλάβαμε, κατάλαβα (εγω μονο). οκ τωρα?πιστευεις οτι κρυβεται η ναγια πισω απο την αυξηση της τιμης της βερονικας ?
εγω αυτο καταλαβαινω ετσι οπως το λες
Οκ, δεν καταλάβαμε, κατάλαβα (εγω μονο). οκ τωρα?
500ακι το duo;δεν είναι και πολλά, ένα μήνας δουλειάς γιά τούς πιο πολλούς από εμάς, είναι να το σκέφτεστε;σιγά το πράμα.
Γιατι να αλλαξει σπορ? Επειδη καποιοι φροντιζουν να ανεβαζουν τα κασε και χαλανε την πιατσα?φιλε με 500/μηνα καλυτερα να αλλαξεις σπορ (φιλικα το λεω).
Αστα να πανε.. Ατμοσφαιρα Ρομα'..έμπειροι όλοι από λατινες οι μπουρναζιώτες ....
κάθε μήνα ειναι αρούμπα, σάο πάολο , μοντεβίδεο ....
εμενα αδυναμια μου ειναι και οι ψηλες μελαχρινες και οι κοντες μελαχρινες!!!Τωρα που βρηκα χρονο να πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενη
που μολυς γυρισω με εχουν κλεισει duo με Ναγια!
εχω ακουσει τοσα πολλα γιαυτην
απτο λιγο που εχουμε μιλησει εχω καταλαβει οτι ειναι πολυ καλη :-*
και ολοι μου λενε τα καλυτερα ;)!!!!
την ευχαριστω για τα καλα της λογια ανυπομονω να την γνωρισω απο κοντα και να παιξουμε παρεα!!!
Αδυναμια μου οι ψηλες μελαχρινες
εμενα αδυναμια μου ειναι και οι ψηλες μελαχρινες και οι κοντες μελαχρινες!!!
προβλεπω να κανει παταγο το συγκεκριμενο duo!!!για οσους αντεχει η τσεπη τους βεβαια!!!
Γιατι να αλλαξει σπορ? Επειδη καποιοι φροντιζουν να ανεβαζουν τα κασε και χαλανε την πιατσα?
Για ολους εχει το σπορ αρκει να σκεφτεσαι με το πανω κεφαλλι και οχι με το κατω
...και δεν έχουν καρδιολογικά, να προσθέσω!
...και δεν έχουν καρδιολογικά, να προσθέσω!
αχχαχχχαχαχχ...πολυ σωστο!!!τετοια duo κλεινονται παντα lacoba για προφανεις λογους xD
τι λογους φιλε?τετοια duo κλεινονται παντα lacoba για προφανεις λογους xD
τι λογους φιλε?
τωρα ειναι που θα βγουν τα χρηματα απο τα στρωματα,με ενα τετοιο duoεχει ευρυχωρα μπανια το λακομπα κ χωρατε κ οι τρεις
Φίλε μου κι εγώ φιλικά στο λέω ότι ή δουλειά μου είναι μηχανικός στα καράβια και όπως καταλαβαίνεις δε παίρνω 500 το μήνα,αλλα 500 για μία ώρα ας είναι και για δύο τρύπες δε τα δίνω,παντα φιλικά.φιλε με 500/μηνα καλυτερα να αλλαξεις σπορ (φιλικα το λεω).
Τι φαση? "γιε μου που πας,? μανα θα παω στα καραβια" ?Φίλε μου κι εγώ φιλικά στο λέω ότι ή δουλειά μου είναι μηχανικός στα καράβια και όπως καταλαβαίνεις δε παίρνω 500 το μήνα,αλλα 500 για μία ώρα ας είναι και για δύο τρύπες δε τα δίνω,παντα φιλικά.