Επισκέπτης
Παρατηρησε τη φωτο καλυτεραΚοιλιά δεν έχει βασικά!! περιφέρεια ναι όχι κοιλιά ρε τύπε έλεος!! citytour= ανορεξια δλδ?? λολ
Παρατηρησε τη φωτο καλυτεραΚοιλιά δεν έχει βασικά!! περιφέρεια ναι όχι κοιλιά ρε τύπε έλεος!! citytour= ανορεξια δλδ?? λολ
τυπε την εχεις δει απο κοντα την Βερονικα?Κοιλιτσα και city tour δε ταιριαζουν κουκλιτσα.και αν δε σου αρεσουν οι πελατες με τα χρηματα που σου δινουν να πας να καθαρισεις σκαλες οπως κανουν πολλες συνομιλικες και πολυ μικροτερη αμοιβη.Αιντε γιατι τα μυαλα σου εχουν παρει αερα και θα καταληξεις σαν καποια αλλη που εκανε τα ιδια και τελικα βρεθηκε να γαμιεται σε μπουρδελο
Οχι τυπε απο τη φωτο και μονο το ειπα.αλλωστε οπως ειπε ο παιχτης απο πανω εχει περιφερεια αρα τα χρηματα που ζητα για city tour δε τα δικαιολογει με το σωματοτυπο που εχει γτ αυτο ειναι που θα τραβηξει το πελατη σε πρωτη φασητυπε την εχεις δει απο κοντα την Βερονικα?
οκ κατάλαβα. έχεις άποψη για το αν μία κοπέλα μπορεί να γίνει city tour από μία φωτογραφία που είδες και από κάτι που είπε ένας άλλος που δεν ξέρεις ούτε αυτός αν την έχει δει από κοντά.Οχι τυπε απο τη φωτο και μονο το ειπα.αλλωστε οπως ειπε ο παιχτης απο πανω εχει περιφερεια αρα τα χρηματα που ζητα για city tour δε τα δικαιολογει με το σωματοτυπο που εχει γτ αυτο ειναι που θα τραβηξει το πελατη σε πρωτη φαση
Όπως κι εγώ, έτσι κι εσύ μασας αμάσητα ό,τι σου δίνουν. Δεν ακούς τους άλλους που σου μιλάνε. Έχουν δει φωτό λέμε οι άνθρωποι. Τι δεν καταλαβαίνεις;οκ κατάλαβα. έχεις άποψη για το αν μία κοπέλα μπορεί να γίνει city tour από μία φωτογραφία που είδες και από κάτι που είπε ένας άλλος που δεν ξέρεις ούτε αυτός αν την έχει δει από κοντά.
να σου πω λοιπόν εγώ που την έχω δει από κοντά ότι ούτε κοιλιά έχει και το σώμα της είναι ότι πρέπει για city tour.
ρε φιλε τους έχω βαρεθεί πλέον, ολο κακίες και μιζέρια είναιΌπως κι εγώ, έτσι κι εσύ μασας αμάσητα ό,τι σου δίνουν. Δεν ακούς τους άλλους που σου μιλάνε. Έχουν δει φωτό λέμε οι άνθρωποι. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αν θελω να τη γνωρισω, πάω για καφε, κοστιζει και λιγοτεροΠάντως και η επιλογή που είχε βάλει η μικρή με πόσο δε θυμάμαι 70-80 ευρώ για μισαωράκι απλά για ένα γύρο ήταν σούπερ σε περίπτωση που κάποιος ήθελε απλά να τη γνωρίσει. Να τα λέμε αυτά
Οχι τυπε απο τη φωτο και μονο το ειπα.αλλωστε οπως ειπε ο παιχτης απο πανω εχει περιφερεια αρα τα χρηματα που ζητα για city tour δε τα δικαιολογει με το σωματοτυπο που εχει γτ αυτο ειναι που θα τραβηξει το πελατη σε πρωτη φαση
σκαμε 250αρια για βρωμιάρες ρωσιδες κλπ με τα βυζια στο πατωμα
ρε παιδια εχει γινει πολύ συζητηση χωρις λογο όπως και να το δει κανεις εδώ που τα λεμε η κοπελα δεν ηταν και ποτε για 80 ευρω μην τρελαθούμε τωρα αν η τιμη ηταν πολύ χαμηλη και βολευε το ευρυ κοινο αυτό είναι άλλο θεμα η κοπελα μη σας πω ότι για την εμφανιση της και τις υπηρεσίες της και παλι λιγα παιρνει σκαμε 250αρια για βρωμιάρες ρωσιδες κλπ με τα βυζια στο πατωμα και κοιλια που θυμιζει μπυραρια κάθε πραγμα εχει μια τιμη άλλο zastava και άλλο Mercedes καλα κανει λοιπον η κοπελα και βαζει την τιμη της αναλογα παντα με την αγορα στο σημειο που πρεπει μη σας πω και παρακατω οσοι εχουν πανε οσοι παλι δεν εχουν επιλεγουν κατι άλλο φθηνοτερο
εννοείται ότι πας λονδινο δεν νομιζω όμως να παιζουν σε τέτοιες τιμες συν τα επιπλέον εξοδα που τυχον θα κανεις η κοπελα είναι city tour οποτε τετοια ταριφα βαζει και ξαναλεω τέτοιες τιμες βαζουν άλλες που είναι μην πω πως γιατι να μην βαλει αυτή? οσο για την κοιλια τι να πω ? μαλλον πρεπει οντως να παρει κανα κιλο αν τωρα καποιοι την βλεπουν χοντρη υπαρχουν κι οφθαλμιατροιΜε 500 πας Λονδίνο αυθημερόν
και γαμάς θεές.
Για 2ωρο.