Νέα

Βερονικα 20

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Τι να θέλετε να γίνει με το νήμα δημοφιλής εταίρας, πορτρέτο της πλέον απρόσιτης πλην επιβλητικά υπε

  • Να μείνει ως έχει

    Ψήφοι: 221 35,6%
  • Να κλειδωθεί μέχρι νεωτέρας

    Ψήφοι: 78 12,6%
  • Να κλειδωθεί και να ανοίγει 1 φορά το μήνα για να μας τα ψάλλει

    Ψήφοι: 76 12,3%
  • Να διαγραφεί τελείως

    Ψήφοι: 245 39,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    620

giwrgos777

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
63
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Ρε παιδιά συγνώμη αν έχω μείνει πίσω, αλλά όλα αυτά περί αλλαγής της τιμής της κοπέλας και ότι παίζει σε άλλα επίπεδα σε ποια αγγελία τα έχετε δει;
 

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Μηνύματα
2.698
Like
7
Πόντοι
16

Θέλω να σας πληροφορήσω ακόμη το ότι έχει γίνει μόδα, λόγω της μεγάλης ανεργίας που υπάρχει, πολλοί εργοδότες να επιμένουν για πρόσληψη "εμφανίσιμων"  νεαρών γυναικών, όπου θεωρούν ταυτόχρονα ότι από τη στιγμή της πρόσληψης και πέρα έχουν κάθε δικαίωμα πάνω στο σώμα της "εμφανίσιμης", αλλιώς την απολύουν και ψάχνουν για την επόμενη. Αν τότε σε τέτοιες "εμφανίσιμες" γίνεται η σκέψη ότι από το να "κάθονται" για ψίχουλα στον κάθε εργοδότη τους, καλύτερα να το δουν πιο επαγγελματικά, δεν θεωρώ ότι πρόκειται και τόσο για μια ελεύθερη επιλογή τους...



 

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
1.359
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Μα δεν αμφισβητούμε τη δυσκολία και άλλων δουλειών. Σωστό είναι αυτό που λες και συμφωνώ και με τα περισσότερα που λες. Δεν το παίζουμε παντογνώστες όμως, κουβέντα κάνουμε, εσύ μάλλον περισσότερο δίνεις αυτή την αίσθηση με τον απόλυτο τρόπο που μιλάς.

Θα πω μία σκέψη ακόμα και σταματώ γιατί δεν είναι σωστό στο νήμα της Βερόνικας (αφού είναι ενεργή πάλι με φωτογραφίες κτλ) να αναλύουμε όλα αυτά τα θέματα.

Προσωπικά πάντα λέω ευχαριστώ και το εννοώ και όταν το λέω το έχω στο μυαλό μου σαν να της λέω "Ευχαριστώ που μου έδωσες (ή έστω προσπάθησες να μου δώσεις) ένα μικρό κομμάτι της ψυχής σου" και δεδομένου ότι εγώ έδωσα χρήματα και εκείνη το σώμα της (και αυτό το μικρό κομμάτι της ψυχής της) το θεωρώ πολύ σημαντικό το να την ευχαριστήσω και το κάνω με την καρδιά μου. Αν κάποια νιώσει ότι το εννοώ τότε βλέπω στο βλέμμα της κάτι διαφορετικό που το χαίρομαι πολύ. Βλέπω ανθρωπιά και ευγνωμοσύνη (μαζί με μία έκπληξη γιατί προφανώς δεν ακούει συχνά ευχαριστώ) και ακόμα και αν ήταν πιο απόμακρη και τυπική στην όλη φάση βλέπω ότι χαίρεται που κάποιος της λέει ευχαριστώ και σαν να μαλακώνει λίγο.
Και φυσικά δεν θεωρώ ότι μία "κακή" ιερόδουλη μπορεί να συγκριθεί με έναν πχ κακό υδραυλικό. Δεν νομίζω ότι έχουν περάσει τα ίδια και στην δεύτερη περίπτωση νιώθω πεταμένα τα χρήματα μου, στην πρώτη απλά θα σκεφτώ ότι καλύτερα θα ήταν να μην κάνει αυτή τη δουλειά και απλά δεν θα ξαναπάω μαζί της.
Επίσης το "παραπάνω" που περιμένουμε να μας προσφέρει μία ιερόδουλη δεν συγκρίνεται με το "παραπάνω" που θα σου προσφέρει ο υδραυλικός που ήρθε στις 2 το βράδυ εκτάκτως (που φυσικά θα του έλεγα ευχαριστώ και θα το εννοούσα αν και νομίζω θα χρέωνε επιπλέον την βραδινή επίσκεψη).

Παρόλα αυτά απόψεις είναι αυτές, κάποιοι λένε ευχαριστώ κάποιοι όχι, δεν γίνεται να λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ας δεχόμαστε την διαφορετικότητα των άλλων (δεν το λέω για εσένα γενικά το λέω!) χωρίς να θεωρούμε υποδεέστερους όσους έχουν άλλες οπτικές (και δεν αναφέρομαι σε hardcore ακραίες οπτικές φυσικά).

Έχεις δίκιο ότι εδώ είναι το νήμα της Βερόνικας και είμαστε off-topic οπότε να πούμε δύο πράγματα να ολοκληρώσουμε. Προφανώς είσαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος που λες ευχαριστώ παντού. Μια χαρά και δεν έχω θέμα με αυτό. Μπορεί να λες και ευχαριστώ στο taxi που έχει αναμμένο το ελεύθερο και σταματάει να σε πάρει στο αεροδρόμιο ή στον ταχυδρόμο που σου φέρνει τα γράμματα ή και στην σερβιτόρα που ανάφερα. Προφανώς η διαφορά μας είναι ότι εγώ θεωρώ ότι όταν κάνεις μια δουλειά για την οποία και πληρώνεσαι τα ευχαριστώ δεν χρειάζονται γιατί αλλιώς θα έπρεπε να βγαίνεις έξω και να λες ευχαριστώ στους πάντες μόνο και μόνο γιατί κάνουν το αυτονόητο, την υποχρέωση τους έναντι αμοιβής (να σου πω και την αλήθεια σήμερα σαν κοινωνία εκεί έχουμε καταντήσει, να παρακαλάμε, να λαδώνουμε και να ευχαριστούμε για το αυτονόητο). Μπορώ να σου πω επίσης ότι δεν θα είχα να επιχειρηματολογήσω αν είχες γραψεί στο νήμα των στούντιο ή σε αυτό που αφορά κοπέλες «σπιτιών». Εκεί φίλε θα μπορούσες να μου πεις ότι μπουμπούκια από Ρωσία που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα (και επιλογές) τρώνε στην μάπα τον κάθε προβληματικό για 30 ευρώ. Εκεί δέχομαι ότι οι κοπέλες επιτελούν κοινωνικό έργο και ιδιαίτερα άμα στην μέση υπάρχει και κάποιο κουσούρι (εμφανισιακό ή ψυχολογικό) θα επιχειρηματολογούσα μαζί σου ότι πρέπει να πεις ευχαριστώ ακόμα και αν πληρώνεις γιατί εν μέρει σε ανέχτηκε και ας είναι η δουλειά της. Εκεί υπάρχει ένα σοβαρό επιχείρημα που θα δυσκολευόμουν να αντικρούσω. Όταν όμως μιλάμε για ακριβοπληρωμένα cg που πολλές από τις οποίες κάνουν και επιλογή κόβοντας τους προβληματικούς τότε το επιχείρημα δεν ισχύει. Επίσης έχω την εντύπωση ότι έχεις μείνει σε μια άλλη ρομαντική εποχή και δεν το λέω με καθόλου κακή έννοια. Ίσα, ίσα θα ήταν ωραία τα πράγματα να ήταν όπως τις παλιές Ελληνικές ταινίες… αλλά δεν είναι. Οι πιο πολλές κοπέλες σήμερα στο κλάδο των cg δεν κάνουν ραντεβού για βιοποριστικούς λόγους. Οι κοπέλες που κάνουν ραντεβού cg για να βγάλουν λίγα χρήματα να τα φέρουν βόλτα ή να καλύψουν μια έκτακτη ανάγκη συνήθως δεν τις μαθαίνεις γιατί δεν μπαίνουν ούτε αναφέρονται σε αυτό εδώ το forum. Εδώ μπαίνουν κυρίως οι κοπέλες που θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα για να περνάνε καλά, για να πάρουν αμάξι, να πάνε διακοπές στην Μύκονο και άλλα τέτοια. Κοπέλες που έτσι και αλλιώς είχαν μάθει να ξαπλώνουν χωρίς λεφτά και που κάποια στιγμή ανακάλυψαν ότι μπορούν να έχουν ότι θελήσουν αν το κάνουν με λεφτά. Αν θες μάλιστα κάνε και μια έρευνα να δεις πόσα βγάζει ένα μέτριο cg το μήνα και δεν σου μιλάω για τις καλές… Κάθε άλλο παρά μεροδούλι μερόφάι το λες…. Η Κατερίνα Χέλμη του Νόμου 4000 που προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζειν κατατρεγμένη από όλους δεν έχει τίποτα κοινό με τις σημερινές βιζιτούδες που σου έρχονται με την τσάντα των 300 ευρώ…..
Τέλος με τα off topic γιατί θα μας βρίσει το κορίτσι και κυρίως θα έχει και δίκιο….
 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Μηνύματα
9.377
Κριτικές
19
Like
9.749
Πόντοι
9.095
συναντηση με το μωρακι... μολις την ειδα  :erection:
:rockon: :rockon: :rockon: πω πω πω πετυχαμε λαχειο ειπα απο μεσα μου...πολυ ομορφη με απιστευτο σωμα μαυρισμενο και με απιστευτα εκφραστικα ματια , και πανω και κατω   :2funny: :2funny: :2funny:
ερχεται λοιπον το μωρακι μου πεταει  :tits2: και αρχιζουμε τα γλωσσοφιλα...
δεν αργησε πολυ να κατεβει για  :pipa2: οπου ασχοληθηκε παρα πολυ...μαλλον της αρεσει το σημειο αυτο
επειτα ακολουθησε  :zfuck:  :knockinb: :fuck2: οπου ηρθε το τελος   :cum:
ολα ηταν τοοοοσο ομορφα  :orchestra:
ακολουθησε και 2ος  :erection: οπου αν μπορουσα θα  :humpleg:
πιστευω οτι και το μωρακι περασε πολυ καλα κι αυτο μαζι μου γιατι δινω βαση και σε αυτο...
αν τωρα εκανε καλα που πηγε στα 250 ΄η οχι αυτο το ξερει η ιδια και θα το δειξει ο καιρος...μην αρχισετε να μου επιτιθεστε γιατι και πως, γιατι και γω το σκεφτηκα παρα πολυ να τη συναντησω και τα λεφτα αυτα για μενα δεν ειναι ευκολα να τα βρω...
φιλακια baby θα τα ξαναπουμε μολις γυρισω αθηνα...σου στειλα μηνυμα δεσ το...
τυπε πας καλα?! θα δικαιολογηθεις γιατι εδωσες τα λεφτα που ζητησε?σε ποιους?στους κλαψομουνιδες?απο τη τσεπη τους τα πηρες?προφανως ακομα δε βρηκανε το στεκι στα εξαρχεια που τους προτεινα.
 
Εγγρ.
12 Ιουν 2016
Μηνύματα
552
Like
117
Ακυρο αλλα μιας που αναφερθηκε για τις νοσηλευτριες του Μεταξα
μιας κ τυχαινει μαυτο νασχοληθηκα
Ολες για μια θεση σε δημοσιο η ιδιωτικο νοσοκομειο παρακαλανε
και οσο καπως και να ακουστει εγω προτιμουσα την Μεθ , τις μεταγγισεις κ τα χειρουργεια  απο ενα απλο τμημα παθολογιας,
γτ δεν τρεχεις πανω κατω και εχει περισσοτερο ενδιαφερον
αυτος ειναι ο στοχος ,δεν υπαρχει καπου ανωτερα η καλυτερα να πανε, ειδικα αν εχεισ τελειωσει Ιεκ
αλλα δεν σε περνουν ,κανεις την πρακτικη κ μενεις με το χαρτι στο χερι

για να βρεις δουλεια νοσηλευτρια πρεπει να εχεις μεσο, η χρονια προυπηρεσια,η να εισαι νταρντανα βουλγαρα που αντεχει να σηκωνει παπουδες σε γηροκομεια ,
οποτε τ ψυχολογικο κοματι που ειπε ο φιλος ειναι εντελως δευτερευον,οποιος ασχοληθει κ επιλεξει επαγγελματα του κλαδου τ κανει γτ θελει να προσφερει και το γουσταρει , αλλο οτι πιο ψυχοφθορο ειναι η καθημερινη κουραση του πηγαινε ελα κ η βρωμα των δημοσιων νοσοκομειων παρα τα περιστατικα που βλεπεις .
 

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
1.359
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
1. Η πλάκα αυτή περί "φιλοσόφων" να σταματήσει. Αποτελεί ειρωνεία και να ειρωνευτώ μπορώ μια χαρά και εγώ. Επιλέγω συνειδητά όμως να μην το κάνω σε μια συζήτηση. Σημασία για να γίνει σωστά μια συζήτηση δεν έχουν μόνο τα επιχειρήματα, αλλά τελικά και ο χαρακτήρας των συζητητών. Η χρησιμοποίηση ειρωνείας δείχνει καταρχήν (γιατί ενδεχομένως δείχνει και άλλα) άτομα αγενή και το ότι γράφουμε στο μπου δεν αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, δικαιολογία για αγενή συμπεριφορά.

2.Ανέφερες τις νοσηλεύτριες του μεταξά. Καμμία αντίρρηση. Ωστόσο, για τις κοπέλες που από έντονη βιοποριστική ανάγκη επιλέγουν το πληρωμένο σεξ (και δεν μιλώ τόσο για τις κοπέλες που είναι πραγματικά ανεξάρτητες, επιλεκτικές, με λίγα ραντεβου και άλλα τέτοια πλεονεκτήματα) πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο με ψυχικές επιπτώσεις ενδεχομένως σοβαρότερες από αυτές που υπάρχουν στην περίπτωση που ανέφερες. Και εν πάση περιπτώσει οι περισσότερες από αυτές δεν είχαν καν την ευκαιρία να διαλέξουν αν προτιμούν να είναι νοσηλεύτριες στο μεταξά.

Αρχίζοντας από το δύο... αν αναφέρεσαι σε αυτές με έντονη βιοποριστική ανάγκη - όπως είπα και στον άλλο φίλο- τότε γράφεις σε λάθος γενικώς νήμα. Γράψε στο νήμα των Μπουρδέλων ή των Στούντιο.
Όσο αφορά το νούμερο ένα, όσο ειρωνία αντιλαμβάνεσε εσύ αυτό που είπα, άλλο τόσο προσβολή προς την νοημοσύνη μου αντιλαμβάνομαι εγώ να μου λένε ότι κοπέλες που χρεώνουν από 100 ως 400 το ραντεβού και κάνουν 3-4 την ημέρα το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους.

Και κλείνω σε αυτό που είπες για τους εργοδότες... προφανώς και ισχύει, όπως και ισχύει να θέλουν να σε προσλάβουν, να σου βγάζουν το λάδι, να καθυστερουν 3 μήνες να σε πληρώσουν και να μην σου κολάνε και ένσημα.
Όταν είπα πριν ότι τα πράγματα έξω είναι αντίστροφα από το forum, ότι υπάρχει πολύ προσφορά λίγη ζήτηση και διαφορετικές τιμές εκεί πήγαινε. Αλλά εμείς μιλάμε για τις κοπέλες εδώ, όχι για εκείνες έξω.






       
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ακυρο αλλα μιας που αναφερθηκε για τις νοσηλευτριες του Μεταξα
μιας κ τυχαινει μαυτο νασχοληθηκα
Ολες για μια θεση σε δημοσιο η ιδιωτικο νοσοκομειο παρακαλανε
και οσο καπως και να ακουστει εγω προτιμουσα την Μεθ , τις μεταγγισεις κ τα χειρουργεια  απο ενα απλο τμημα παθολογιας,
γτ δεν τρεχεις πανω κατω και εχει περισσοτερο ενδιαφερον
αυτος ειναι ο στοχος ,δεν υπαρχει καπου ανωτερα η καλυτερα να πανε, ειδικα αν εχεισ τελειωσει Ιεκ
αλλα δεν σε περνουν ,κανεις την πρακτικη κ μενεις με το χαρτι στο χερι

για να βρεις δουλεια νοσηλευτρια πρεπει να εχεις μεσο, η χρονια προυπηρεσια,η να εισαι νταρντανα βουλγαρα που αντεχει να σηκωνει παπουδες σε γηροκομεια ,
οποτε τ ψυχολογικο κοματι που ειπε ο φιλος ειναι εντελως δευτερευον,οποιος ασχοληθει κ επιλεξει επαγγελματα του κλαδου τ κανει γτ θελει να προσφερει και το γουσταρει , αλλο οτι πιο ψυχοφθορο ειναι η καθημερινη κουραση του πηγαινε ελα κ η βρωμα των δημοσιων νοσοκομειων παρα τα περιστατικα που βλεπεις .

Πάντως, πέρα από τα σωστά και σοβαρά που αναφέρεις, εγώ πιστεύω ότι η παρουσία σου σε νοσοκομείο θα ήταν ευεργετική: θα σήκωνε παράλυτους στα πόδια τους, θα έδινε όραση σε τυφλούς, θα ξυπνούσε ετοιμοθάνατους από κώμα (αν και για τους καρδιοπαθείς μόνο έχω λίγο αμφιβολία, καθώς δεν θα μπορούσε να υπάρξει εγγύηση, λόγω έντονης συγκίνησης)  ;)
 

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
1.359
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Ακυρο αλλα μιας που αναφερθηκε για τις νοσηλευτριες του Μεταξα
μιας κ τυχαινει μαυτο νασχοληθηκα
Ολες για μια θεση σε δημοσιο η ιδιωτικο νοσοκομειο παρακαλανε
και οσο καπως και να ακουστει εγω προτιμουσα την Μεθ , τις μεταγγισεις κ τα χειρουργεια  απο ενα απλο τμημα παθολογιας,
γτ δεν τρεχεις πανω κατω και εχει περισσοτερο ενδιαφερον
αυτος ειναι ο στοχος ,δεν υπαρχει καπου ανωτερα η καλυτερα να πανε, ειδικα αν εχεισ τελειωσει Ιεκ
αλλα δεν σε περνουν ,κανεις την πρακτικη κ μενεις με το χαρτι στο χερι

για να βρεις δουλεια νοσηλευτρια πρεπει να εχεις μεσο, η χρονια προυπηρεσια,η να εισαι νταρντανα βουλγαρα που αντεχει να σηκωνει παπουδες σε γηροκομεια ,
οποτε τ ψυχολογικο κοματι που ειπε ο φιλος ειναι εντελως δευτερευον,οποιος ασχοληθει κ επιλεξει επαγγελματα του κλαδου τ κανει γτ θελει να προσφερει και το γουσταρει , αλλο οτι πιο ψυχοφθορο ειναι η καθημερινη κουραση του πηγαινε ελα κ η βρωμα των δημοσιων νοσοκομειων παρα τα περιστατικα που βλεπεις .

Η αναφορά σε νοσηλέυτριες κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.
Αυτό που κάνει κάποιον πετυχημένο στην δουλειά του είναι να γουστάρει την δουλειά του.
Αν την κάνει επειδή του επιβάλεται - εκτός σπανίων εξαιρέσεων - σπάνια την κάνει καλά.

Και εσύ που έχεις επιτυχία στην δουλειά σου δεν είναι απλά επειδή έχεις μια πολύ καλή εμφάνιση,
είναι επειδή γουστάρεις και επειδή γουστάρεις αυτό εισπράτει και ο άλλος και σε θεωρεί από τις κορυφαίες επιλογές.

 

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Μηνύματα
2.698
Like
7
Πόντοι
16
Ακυρο αλλα μιας που αναφερθηκε για τις νοσηλευτριες του Μεταξα
μιας κ τυχαινει μαυτο νασχοληθηκα
Ολες για μια θεση σε δημοσιο η ιδιωτικο νοσοκομειο παρακαλανε
και οσο καπως και να ακουστει εγω προτιμουσα την Μεθ , τις μεταγγισεις κ τα χειρουργεια  απο ενα απλο τμημα παθολογιας,
γτ δεν τρεχεις πανω κατω και εχει περισσοτερο ενδιαφερον
αυτος ειναι ο στοχος ,δεν υπαρχει καπου ανωτερα η καλυτερα να πανε, ειδικα αν εχεισ τελειωσει Ιεκ
αλλα δεν σε περνουν ,κανεις την πρακτικη κ μενεις με το χαρτι στο χερι

για να βρεις δουλεια νοσηλευτρια πρεπει να εχεις μεσο, η χρονια προυπηρεσια,η να εισαι νταρντανα βουλγαρα που αντεχει να σηκωνει παπουδες σε γηροκομεια ,
οποτε τ ψυχολογικο κοματι που ειπε ο φιλος ειναι εντελως δευτερευον,οποιος ασχοληθει κ επιλεξει επαγγελματα του κλαδου τ κανει γτ θελει να προσφερει και το γουσταρει , αλλο οτι πιο ψυχοφθορο ειναι η καθημερινη κουραση του πηγαινε ελα κ η βρωμα των δημοσιων νοσοκομειων παρα τα περιστατικα που βλεπεις .




Αν, κατά τύχη, έβρισκες τώρα μια θέση, για παράδειγμα, σε ιδιωτ. κλινική, πως θα αντιδρούσες;  :)








 

tasouras21

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Μηνύματα
675
Κριτικές
17
Like
1.341
Πόντοι
1.236
Πάντως, πέρα από τα σωστά και σοβαρά που αναφέρεις, εγώ πιστεύω ότι η παρουσία σου σε νοσοκομείο θα ήταν ευεργετική: θα σήκωνε παράλυτους στα πόδια τους, θα έδινε όραση σε τυφλούς, θα ξυπνούσε ετοιμοθάνατους από κώμα (αν και για τους καρδιοπαθείς μόνο έχω λίγο αμφιβολία, καθώς δεν θα μπορούσε να υπάρξει εγγύηση, λόγω έντονης συγκίνησης)  ;)
χαχαχχαχαχαχ...ωραιος!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

tasouras21

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Μηνύματα
675
Κριτικές
17
Like
1.341
Πόντοι
1.236
Η αναφορά σε νοσηλέυτριες κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.
Αυτό που κάνει κάποιον πετυχημένο στην δουλειά του είναι να γουστάρει την δουλειά του.
Αν την κάνει επειδή του επιβάλεται - εκτός σπανίων εξαιρέσεων - σπάνια την κάνει καλά.

Και εσύ που έχεις επιτυχία στην δουλειά σου δεν είναι απλά επειδή έχεις μια πολύ καλή εμφάνιση,
είναι επειδή γουστάρεις και επειδή γουστάρεις αυτό εισπράτει και ο άλλος και σε θεωρεί από τις κορυφαίες επιλογές.
πολυ σωστος φιλε...εγω ας πουμε ειμαι σε μια δουλεια που δεν τη γουσταρω καθολου και αναγκαστικα την κανω για να εχω εισοδημα...κανω λαθη και γενικα δεν εχω συγκεντρωση...αν γουσταρεις αυτο που κανεις σιγουρα το κανεις καλα και δινεσαι 100%!!!πολυ σωστο αυτο που ειπες...
 

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Μηνύματα
2.698
Like
7
Πόντοι
16
Πάντως, πέρα από τα σωστά και σοβαρά που αναφέρεις, εγώ πιστεύω ότι η παρουσία σου σε νοσοκομείο θα ήταν ευεργετική: θα σήκωνε παράλυτους στα πόδια τους, θα έδινε όραση σε τυφλούς, θα ξυπνούσε ετοιμοθάνατους από κώμα (αν και για τους καρδιοπαθείς μόνο έχω λίγο αμφιβολία, καθώς δεν θα μπορούσε να υπάρξει εγγύηση, λόγω έντονης συγκίνησης)  ;)


Συμφωνώ μαζί σου!  :) Ωστόσο, χρειάζεται και κάτι παραπάνω από την ομορφιά που υπονοείς: Δοτικότητα και Βαθειά επιθυμία προσφοράς, που πιστεύω ότι η βερόνικα τελικά τα έχει... :)





 

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Μηνύματα
2.698
Like
7
Πόντοι
16

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Μηνύματα
2.698
Like
7
Πόντοι
16
Όσο αφορά το νούμερο ένα, όσο ειρωνία αντιλαμβάνεσε εσύ αυτό που είπα, άλλο τόσο προσβολή προς την νοημοσύνη μου αντιλαμβάνομαι εγώ να μου λένε ότι κοπέλες που χρεώνουν από 100 ως 400 το ραντεβού και κάνουν 3-4 την ημέρα το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους.


Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο  :).
Εν πάση περιπτώσει νομίζω ότι οι συζητήσεις θα πάνε άψογα στο μέλλον με προσπάθειες από όλους...  :)





 

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Μηνύματα
2.698
Like
7
Πόντοι
16
Και επιτρέψτε μου να πω και κάτι άλλο, που ναι αυτό είναι καθαρή φιλοσοφία  :), αλλά σχετίζεται με την προσωπική εμπειρία και συμπεριφορά μου: Πως συγκεκριμένα σταμάτησα να είμαι εριστικός στις συζητήσεις και να θέλω να επιβάλλω τη γνώμη μου.


ΕΠΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

1. Η πραγματικότητα είναι απέραντη και εξαρτάται και επηρεάζεται από άπειρους παράγοντες.
2. Το ανθρώπινο μυαλό είναι αδύνατο να συλλάβει την απεραντοσύνη της πραγματικότητας και τους άπειρους παράγοντες που την καθορίζουν.
3. Επομένως το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να αντιληφθεί κάθε στιγμή ελάχιστο μέρος μόνο της συνολικής πραγματικότητας και να υπολογίσει ελάχιστους μόνο από τους παράγοντες που την καθορίζουν
4. Επομένως, κάθε εκφορά γνώμης, όσο σωστή και να είναι, είναι πάντα μερική
5. Σαν συνέπεια του παραπάνω, κάθε αλήθεια που εκφράζεται είναι πάντα μια μερική και εξαιρετικά περιορισμένη αλήθεια
7. Τελικά συνεπάγεται ότι, αφού κάθε αλήθεια που εκφράζεται είναι πάντα μερική και περιορισμένη, από την άποψη της συνολικής πραγματικότητας και αλήθειας είναι πάντα και, μερικά έστω, εσφαλμένη.

Με βάση τα προγούμενα μια συζήτηση πρέπει να έχει σα σκοπό να παρουσιάσει όσο το δυνατό περισσότερες μερικές αλήθειες, φωτίζοντας όσο γίνεται περισσότερο τη μεγάλη πραγματικότητα

Η συνειδητοποίηση των παραπάνω, μέσω της φιλοσοφίας, με έκαναν να αλλάξω στάση στις συζητήσεις και την καθημερινότητα μου...  Αποτελώ δηλαδή ζωντανή απόδειξη της δύναμης που μπορεί να έχει η φιλοσοφία στην διαμόρφωση μιας άλλης ζωής και άλλου χαρακτήρα...  :)




 

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Μηνύματα
2.698
Like
7
Πόντοι
16


Άλλαξες φωτό στο προφίλ σου ή μου φαίνεται; Και γράφει πάνω "καλύτερα σκύλα, παρά σκυλάκι";;;  :)


 

Επισκέπτης
Μονο με μια λεξη μπορει καποιος να χαρακτηρισει τη συμπεριφορα της
ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom