Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχω τον καταλληλο αυτη τη φορα.
δε μπορω να ξαναβλεπω τις φωτογραφιες της κορασιδας. σκιαζομαι μπρρρρρρ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει να κοψει τα νυχια της απο το γυμνασιο . Μην σκιαζεσαι Πητερ. Υπαρχουν και χειρωτεραGood morning sweetiesssss![]()
![]()
Εχει να κοψει τα νυχια της απο το γυμνασιο . Μην σκιαζεσαι Πητερ. Υπαρχουν και χειρωτερα
Συνάντηση χτες το βράδυ με τη Βερόνικα στο Μπίλλ μετά από εύκολη συννενόηση στο Viber,έχει φτιάξει τρομερή κωλαρα,γυμνάζεται από ότι μου είπε.Στα του σεξ ότι και να πεις είναι λίγο,τι deepthroat μέχρι όσο δεν πάει,τι γλωσσοφιλαρες όσο της γαμουσα την μουναρα της σαν μανιακός και για αποκορύφωμα είσοδος στο απίστευτο σουφρακι της,με το ζόρι κατάφερα να μην τελειώσω εκεί με τις καβλωτικες ματιές της ώστε να της τα δώσω όλα στο στόμα,είχα και αποχή οπότε έβγαλα ποσότητα αλλά δε μάσησε η καυλα,τα πήρε όλα και έβλεπες τη χαρά στο πρόσωπο της,συνέχισε λίγο παιχνιδάκι και μου λέει wow you had too much,μου τον έκανε λαμπικο και μετά πήγε διακριτικά να τα φτύσει στο μπανιο.Χαλαρωμα μπανακι και απ' τους 2 γιατί είχαμε γίνει μούσκεμα απ' την ένταση και μετά από λίγο άρχισε μόνο του το μωράκι το παιχνίδι,αυτή η τσιμπουκαρα της είναι σε άλλα επίπεδα.Επαναληψη του 2ου γύρου στα ίδια και ακόμα πιο δυνατά επίπεδα και το τέλος ήρθε αυτή τη φορά στο τέλειο κωλοτρυπίδι της.Μπανακι και δυστυχώς είχε περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβω καν.Επισης πολύ βασικό το τηλ ενώ δονουσε συνέχεια δεν το κοίταξε καθόλου όσο ήταν στο δωμάτιο, βασικότατο αυτό,όχι σαν κάτι άλλες που κοιτάνε όλη την ώρα το τηλ και συ κάθεσαι και κοιτάς σα μαλακας.Ειναι απιστευτη ηδονη να έχεις τέτοια καύλα στο κρεβάτι σου,καμία σχέση με τη φυλής,καθαρό δωμάτιο ελευθερία χρόνου χωρίς πόρτες να χτυπάνε,ευτυχώς που αποφάσισε και το γύρισε στο call girl.Η τιμή λίγο αλμυρή βέβαια μαζί με το ξενοδοχείο,αν είχε δικό της χώρο θα ήταν καλύτερα,της το πρότεινα και μου είπε ότι ίσως το Γενάρη που θα ξαναέρθει να το κάνει έτσι,αλλά όπως και να χει δε μετάνιωσα ούτε ευρώ,ίσα ίσα που θα προσπαθήσω να την ξαναδώ για 2-3 ωρες γιατί μία ώρα δεν είναι τίποτα με αυτή την πορνοστάρ.Παλικαρια όσοι προλάβετε ξεκωλιαστε την θα το ευχαριστηθείτε απίστευτα!!!!!!
Good morning to all of you honeysss out there!!!!!
Good morning to all of you honeysss out there!!!!!
I know and I understand that.But it is much better for both of us.No doors knocking,clean room and basically you pay the same like before and have much better time.your photos look great !!! the only problem is that today in Greece 140E is considered a serious ammount of money..
I know and I understand that.But it is much better for both of us.No doors knocking,clean room and basically you pay the same like before and have much better time.
Some of us we don't have problem about knocking doors!!!! At filis with 140e someone can stay more than 1 hour,without disturbing!!!!!I know and I understand that.But it is much better for both of us.No doors knocking,clean room and basically you pay the same like before and have much better time.
Everyone is free to do whatever he wantsSome of us we don't have problem about knocking doors!!!! At filis with 140e someone can stay more than 1 hour,without disturbing!!!!!
τύπε δηλαδή για να γλυτώσεις 20 ευρώ προτιμάς το βρωμοκρέβατο της Φυλής αντι για δωμάτιο σε ξενοδοχείο με το μπανάκι του?Some of us we don't have problem about knocking doors!!!! At filis with 140e someone can stay more than 1 hour,without disturbing!!!!!
good morning babe!!!Good morning sweetiesssss![]()
![]()
Hello sweetie...Good morning to all of you honeysss out there!!!!!
για τους πτωχούς μιλάω...someone,ιφ γιου νοου....τύπε δηλαδή για να γλυτώσεις 20 ευρώ προτιμάς το βρωμοκρέβατο της Φυλής αντι για δωμάτιο σε ξενοδοχείο με το μπανάκι του?