Νέα

Βερολίνο - Γερμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Μάλλον ο καιρός θα παραμείνει αίθριος μέχρι και νεφελώδης με 20-25 βαθμούς Κελσίου την ημέρα και 15 βαθμούς την νύχτα. 'Αρα ένα ελαφρύ σακάκι φθάνει.

Επισκέπτης
Διακοπες...Δυο και σημερα.

Ωραιος, καλα να περασεις.
Εγω ηταν να παω Μαρτη. Δεν τα καταφερα και τωρα προγραμματιζω για τελος Ιουνιου. Θα κατσω κανα δυο βδομαδες να δω τι παιζει απο δουλειες κι αν δω οτι υπαρχει προοπτικη για κατι καλο, θα μεινω εκει.

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Εγω ηταν να παω Μαρτη. Δεν τα καταφερα και τωρα προγραμματιζω για τελος Ιουνιου. Θα κατσω κανα δυο βδομαδες να δω τι παιζει απο δουλειες κι αν δω οτι υπαρχει προοπτικη για κατι καλο, θα μεινω εκει.
Aν  εχεις της προϋποθέσεις φίλε και σου αρεσει καντην δίχως δεύτερη σκέψη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697

καλη τυχη Paralimnie
σουπερ μερος να ζεις το Βερολινο απο καθε αποψη

Επισκέπτης
Βασικα παω για δουλεια. Αρχικα λατζα σε ελληνικη ταβερνα και το πρωι σχολειο για τη γλωσσα. Θα υπαρχει κενη θεση απο πρωτη Ιουλιου γιατι φευγει ενας πατριωτης. Στοχος οταν καταφερω να μιλαω καλα τα γερμανικα, να πιασω δουλεια οδηγος σε ασθενοφορο σε ιδωτικη κλινικη, οπου δουλευει μια Ρωσιδα φιλη μου.
Εχω ακουσει καλα λογια για το Βερολινο, αλλα δεν τρελενομε για τις μεγαλες πολεις. Μου αρεσει η επαρχια. Κονονισα να πουλησω το ΧΤ για εχω κανα φραγκο για τα πρωτα εξοδα και για ν΄αγορασω ενα laptop απο εδω που θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο ωστε να μπορω να σας στελνω τις ανταποκρισεις μου απο το Berlin στα ελληνικα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Βασικα παω για δουλεια...

επειδή έχω ζήσει εκεί 5 χρόνια και ξέρω φίλο που δουλεύει σε ελληνικό εστιατόριο (κουζίνα, όχι σερβιτόρος).

να επιταχύνεις όσο μπορείς τα γερμανικά ώστε να φύγεις από το ελληνικό εστιατόριο. οι έλληνες εστιάτορες εκεί είναι scum of the earth.

ο φίλος που είναι κουζίνα (κόβει σαλάτες και ετοιμάζει πιάτα, ούτε καν λάντζα) τα έχει δει όλα στα 15 εστιατόρια που γύρισε από τότε που τον γνώρισα γύρω στο 2008.

δεν ξέρω αν η δουλειά στο ασθενοφόρο είναι σίγουρα πάντως τα γερμανικά είναι absolutely critical εκεί για να ζήσεις αξιοπρεπώς και να πας μπροστά.

οι streetwalkers στην Oranienburgerstr είναι Abzocke, απάτη αλλά αξίζουν για μάτι και χαβαλέ μπλα μπλα όταν θα μιλάς γερμανικά.

Επισκέπτης
επειδή έχω ζήσει εκεί 5 χρόνια και ξέρω φίλο που δουλεύει σε ελληνικό εστιατόριο (κουζίνα, όχι σερβιτόρος).

να επιταχύνεις όσο μπορείς τα γερμανικά ώστε να φύγεις από το ελληνικό εστιατόριο. οι έλληνες εστιάτορες εκεί είναι scum of the earth.

ο φίλος που είναι κουζίνα (κόβει σαλάτες και ετοιμάζει πιάτα, ούτε καν λάντζα) τα έχει δει όλα στα 15 εστιατόρια που γύρισε από τότε που τον γνώρισα γύρω στο 2008.

δεν ξέρω αν η δουλειά στο ασθενοφόρο είναι σίγουρα πάντως τα γερμανικά είναι absolutely critical εκεί για να ζήσεις αξιοπρεπώς και να πας μπροστά.

οι streetwalkers στην Oranienburgerstr είναι Abzocke, απάτη αλλά αξίζουν για μάτι και χαβαλέ μπλα μπλα όταν θα μιλάς γερμανικά.

Περι Ελληνων ταβερνιαριδων τα ξερω καλα. Εχω κι εγω ενα φιλαρακι που περασε απο εκει. Ειναι ομως κατι το αναγκαιο ωσπου να βρεθει το καλυτερο. και μιας και που σε βρηκα, αν εχεις χρονο και ορεξη απαντησε στο π.μ. που θα σου στειλω.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Περι Ελληνων ταβερνιαριδων τα ξερω καλα. Εχω κι εγω ενα φιλαρακι που περασε απο εκει. Ειναι ομως κατι το αναγκαιο ωσπου να βρεθει το καλυτερο. και μιας και που σε βρηκα, αν εχεις χρονο και ορεξη απαντησε στο π.μ. που θα σου στειλω.

καλυτερα να πας σε γαλερα τυπε  :grin:.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βασικα παω για δουλεια. Αρχικα λατζα σε ελληνικη ταβερνα και το πρωι σχολειο για τη γλωσσα. Θα υπαρχει κενη θεση απο πρωτη Ιουλιου γιατι φευγει ενας πατριωτης. Στοχος οταν καταφερω να μιλαω καλα τα γερμανικα, να πιασω δουλεια οδηγος σε ασθενοφορο σε ιδωτικη κλινικη, οπου δουλευει μια Ρωσιδα φιλη μου.
Εχω ακουσει καλα λογια για το Βερολινο, αλλα δεν τρελενομε για τις μεγαλες πολεις. Μου αρεσει η επαρχια. Κονονισα να πουλησω το ΧΤ για εχω κανα φραγκο για τα πρωτα εξοδα και για ν΄αγορασω ενα laptop απο εδω που θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο ωστε να μπορω να σας στελνω τις ανταποκρισεις μου απο το Berlin στα ελληνικα.

απο που εισαι επαρχια??κανα πτυχιο δν εχεις?γιατι θα σε ταραξουν εκει στη δουλεια ανιδικευτος...πολλοι γυρισαν πισω...δν εχεις τιπτ να κανεις καλυτερο ελλαδα?

Επισκέπτης
απο που εισαι επαρχια??κανα πτυχιο δν εχεις?γιατι θα σε ταραξουν εκει στη δουλεια ανιδικευτος...πολλοι γυρισαν πισω...δν εχεις τιπτ να κανεις καλυτερο ελλαδα?

Εσυ τι λες αν ειχα κατι καλυτερο να κανω θα εφευγα μεταναστης λιγο πριν κλεισω τα 47 ?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εσυ τι λες αν ειχα κατι καλυτερο να κανω θα εφευγα μεταναστης λιγο πριν κλεισω τα 47 ?

ρωτησα γιατι ελεγες οτι εχεις κατι χωραφια αν θυμαμαι καλα.γιατι πολλοι γνωστοι μου πηγανε και σε χωρες καλυτερες απο γερμανια--σουηδια-αυστραλια και γυρισανε πισω.παντως ετσι κ αλλιως ολο τ παγκοσμιο οικονομικο συστημα θα καταρευσει σε μερικα χρονακια
οποτε κατσε ελλαδα να απολαυσεις τα λιγα χρονακια που μεινανε με βουνο και θαλλασσα  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
να επιταχύνεις όσο μπορείς τα γερμανικά

αρχίζοντας από σήμερα.

Ich komme aus Griechenland.    Ιχ κόμε άους Γκρίχενλαντ.
Είμαι από την Ελλάδα.

Ιch heisse Paralimnios. Iχ χάισε Παραλίμνιος.
Με λένε Παραλίμνιο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αρχίζοντας από σήμερα.

Ich komme aus Griechenland.     Ιχ κόμε άους Γκρίχενλαντ.
Είμαι από την Ελλάδα.

Με λένε Παραλίμνιο.

Ich will dich ficken. Ιχ βιλ ντιχ φικεν.
Θελω να σε γαμησω.

Επισκέπτης
αρχίζοντας από σήμερα.

Ich komme aus Griechenland.    Ιχ κόμε άους Γκρίχενλαντ.
Είμαι από την Ελλάδα.

Με λένε Παραλίμνιο.

Ασε τις μαλακιες και απαντησε στο π.μ αν ξερεις για αυτα που σε ρωταω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ασε τις μαλακιες και απαντησε στο π.μ αν ξερεις για αυτα που σε ρωταω.

Απάντησα.

Aber warum bist du unhoeflich? Άμπα βαρούμ μπιστ ντου ουνχέφλιχ?
Αλλά γιατί είσαι αγενής?

In Deutschland musst du hoeflich sein. Ιν Ντόιτσλαντ μουσ ντου χέφλιχ ζάιν.
Στην Γερμανία πρέπει να είσαι ευγενικός.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αγόρι μου μην χάνεις τόν καιρό σου
όλα τά αποβράσματα από πάκισταν αφγανιστάν κλπ έχουν όνειρο την γερμανία....
δέν πρόκειτε να βρείς δουλειά ...
είσαι ευρωπαιος καλομαθημένος  έλληνας τεμπέλης γιά έναν γερμανό.
αλλά νά πάς  θα το χαρω πολυ γιά να δείς την γλύκα μπάς καί αλλάξεις μυαλά καί γίνεις χρυσαυγίτης......
'εχεις νά φάς γαμίση ...
1. από τους τούρκους δουλεύουν για εικοσε ευρώ 10 ωρες
1.αφγαν πακισταν κλπ .δουλεύουν γιά 15 ευρώ 10 ωρες
3,πολωνία ρωσσία ουγγαρίθα κλπ δουλεύουνν για 25 ευρώ για 12 ώρες.....

σε ελληνικό εστιατόριο θα βρείς δουλίτσα κουζίνα,σκουπισμα,σερβιρισμα,βοηθός κλπ όλα μαζί  με 12ωρο στην καλύτερη με 25 συν ένσιμα και φυσικά υπερωρίες τσάμπα
θάχεις για παρέα όσους πακιστανούς κλπ κατόρθώσαν νά την κάνουν με νταλίκα απο ηγουμενίτσα πάτρα και είναι και γαμώ τά παιδιά.......
με το που θα πάς στό εστιατόριο θά ρχίσουν να δουλευουν κανένα δίωρο παραπάνω από τόν φόβο μην τους σουτάρει τό αφεντικό και βάλει κανέναν φίλο σου πατριωτάκι κλπ στην θέση τους.....
σαββατοκυριακα ξεχασέ τα
καμμια μέρα ρεπό μεσοβδόμαδα και πολύ είναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom