koproskulo21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 2.300
Καυλα το μιλφακι.....
Πριν καποιες μερες συναντηθηκα με την κοπελα , συνεννοηση πολυ καλη απο viber στα ελληνικα (αν και οταν βρεθηκαμε με ρωτησε δεν μιλα αγγλικα ) μολις την αντικρυσα το προσημο ηταν θετικο , γιατι πανω κατω ηξερα και τι να περιμενω , απο κορμι για την ηλικια της ειναι σε παρα παρα πολυ καλη κατασταση αδυνατουλα , οκ ναι φυσιολογικα το στηθος εχει μια πτωση , προσωπο τωρα οτι και να πω ειπαμε αντικειμενικα ει αι ολοα αν και 2 σελιδες εβαλε καποιες φωτο που καταλαβαινεις τι θα συναντησεις οποτε δεν αναφερομαι καθολου.
Dress code κομπλε οτι ζητησα , γενικα κινηθηκαμε σε gfe καταστασεις της αρεσουν τα φιλια και τα επιδιωκει και ετσι οπως ειναι απο πανω μου και μπαλαμουτιαζομαστε με κοιταει και με λαγνεια αλλα και αθωωτητα ταυτοχρονα με ρωταει τι μου αρεσει.
γενικα δεν λεει οχι σε τιποτα η πιπα της σφιχτη και βεντουζατη και γενικα σε ολες τις στασεις τοποθετειται πολυ καλα και δεν δυσανασχετει.
Τιμια, υπακουη , χαμογελαστη στο social η επικοινωνια ηταν στα αγγλικα αλλα καταλαβαινει και μιλαει και ελληνικα.
παιχτηκε ενας γυρος γιατι ημουν σκαστος για ¨lunch break¨ και δεν ειχα χρονο η ιδια βεβαια εξεπλαγην και ρωτησε αν ειναι ολα καλα.
Γενικα για την ηλικια της κρατιεται μια χαρα εινια κομπλε σαν αθρωπος δεν ξερω αν κινειται και σε pse αλλα θεωρω oτι μαλλον δεν ειναι vfm
μαλλον θα τη ξανασυναντουσα
τι δεν καταλαβαίνεις το γράφει πολύ καθαράτι σημαινει από κορμι για την ηλικια της ειναι σε πολυ καλή κατάσταση;;
ή εχει καλο σωμα η οχι
κάποιες φωτογραφίες είναι συμπαθητικές κάποιες αντίθετα...Σας περιμενω
Τη συνάντησα,είχα στο μυαλό μου κάτι πιο ιδεατό πριν τη δω.
Σίγουρα παραπάνω από 40,σκέφτηκα να τη διώξω άλλα είπα "δε γαμιέται θα της δώσω μόνο πίπα".Πάρα πολύ καλή όχι μόνο δε το μετάνιωσα αλλά τη δεύτερη φορά τη γάμησα κιόλας,κάπως υποτακτική,δεν την έγδυσα εντελώς για να μην ξενερώσω.
Έζησα μια ψιλό παρακμιακή φάση που με έφτιαξε όμως,άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....
hi all
Ok sweet people i said again i do what i can...ok